Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Aminu over 10.5 @2.00 Betfair

Upravo je izasla vest da su Lillard, McColum i Crabbe su OUT za Portland, neko ce morati raspodeliti te suteve a Aminu bi trebao biti jedan od tih koji ce najvise profitirati odmaranjem ove trojice. Aminu u poslednje vreme belezi dobre brojke, a pritom u svim mecevima je bilo Lillarda i Mccoluma koji zajedno trose 35-40 suteva po mecu. Mislim da je ovo value, granica skroz niska a jos i kvota 2.00. Mislim da ce ovo ispraviti do pocetka meca...

Objavljeno
prije 19 minute, JackieJack said:

Aminu over 10.5 @2.00 Betfair

Upravo je izasla vest da su Lillard, McColum i Crabbe su OUT za Portland, neko ce morati raspodeliti te suteve a Aminu bi trebao biti jedan od tih koji ce najvise profitirati odmaranjem ove trojice. Aminu u poslednje vreme belezi dobre brojke, a pritom u svim mecevima je bilo Lillarda i Mccoluma koji zajedno trose 35-40 suteva po mecu. Mislim da je ovo value, granica skroz niska a jos i kvota 2.00. Mislim da ce ovo ispraviti do pocetka meca...

Onda je pobjeda San Antonija, gotovo pa sigurna. Bilo je 1,55 na njih, sada je oko 1,20...

Objavljeno
prije 7 minute, Goksim said:

Miami - Cleveland 1 (1,20)

Miamiju treba pobjeda i ovo im je utakmica sezone. Cleveland će navodno odmarati "big three" odnosno LeBron, Irving, Love...

Uzeo sam i njih i Spurse jos dok su oba bili po 1.45-1.50. Vredi i sada, ako je nekima kvota niska mozda neki minimalni hendi -2.5 -3.5...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use