Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. canca

canca

2. Goksim

Goksim

• La liga,subota,seniori Real Madrid-Levante 1& over 1,5 Računam da će Real odigrati oštro i dobiti 2razlike. Nije mi krivo pasti,ali samo da ne bude 1-0. Bojao sam se svega danas. Nitko nije odigrao ni na Bayern ni City.
    • Aston Villa - Everton 1 (1.66) bet365 Aston Villa nastavlja impresivan niz pod vodstvom Unaija Emeryja i ostaje ozbiljan kandidat u borbi za sam vrh. Samo šest bodova zaostatka za Arsenalom dodatno naglašava važnost domaće pobjede u ovom susretu. Everton može biti neugodan zahvaljujući discipliniranoj obrani, ali forma ne ide u prilog gostima. Tek jedna pobjeda u posljednjih sedam utakmica teško može biti dovoljna protiv ovako raspoložene Ville, posebno na domaćem terenu. Sve upućuje na dobru utakmicu za domaćina i nova tri boda bez većih drama. Pobjeda Aston Ville po kvoti 1.66 u bet365, uz opciju automatski dobitne oklade ako domaćini povedu s dva gola razlike izgleda kao najbolja opcija. Sretno svima. (Koeficijenti 16.1. u 11:10 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Wolves - Newcastle Oba tima daju gol (1.66) bet365 Wolves se nalazi u donjem dijelu ljestvice, ali forma je u uzlaznoj putanji, četiri su utakmice bez poraza i imaju dvije uzastopne domaće pobjede. Newcastle stiže vidno iscrpljen nakon poraza, a fokus bi lako mogao otići i prema nadolazećem susretu u Lige prvaka protiv PSVa. Momčad Eddieja Howea primila je čak osam golova u posljednje tri utakmice, što otvara prostor domaćinu da ponovno bude opasan. Sve upućuje na otvorenu utakmicu s prilikama na obje strane, gdje bi podjela bodova bila realan ishod. (Koeficijenti 16.1. u 11:03 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Tottenham - West Ham 1 (1.72) bet365 Tottenham ne djeluje uvjerljivo, a pritisak na trenera Thomasa Franka sve je veći nakon loših ligaških rezultata i ispadanja iz FA Cupa od Aston Ville. Situacija kod West Hama još je teža. Iako su u FA Cupu jedva izbacili QPR, to ne mijenja činjenicu da su u prvenstvu u najgoroj formi u ligi i da ih čeka grčevita borba za opstanak. Momčad teško stvara prilike i ne pokazuje znakove konkretnog napretka. Tottenham, unatoč vlastitim problemima, na domaćem terenu ima kvalitetu da iskoristi slabosti gostiju i upiše važna tri boda. Pobjeda Tottenhama po kvoti 1.72 u bet365, uz opciju automatske dobitne oklade ako domaćin povede s dva gola razlike izgleda mi jako zanimljivo. Sretno ko isprati. (Koeficijenti 17.1. u 10:45 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use