canca 2324 Prijavi objavu Objavljeno April 19, 2017 Green over 7,5 skokova Bet Live 1.75/SS i PSK 1.70 Golden State i Portland večeras igraju drugu utakmicu u seriji, a u prvoj je slavio Golden 121:109. Prvu utakmicu igrao sam Greena over skokova, lagano je prešao pa ću ga ispoštovati i danas. Jako zahvalan igrač što je pokazao i u prvoj utakmici u kojoj je imao 19 poena, 12 skokova, 9 asistencija, 5 blokada i 3 ukradene lopte. Mislim da se može komotno igrati i asistencija (6,5) jer je on brutalan u svakom polju i očekujem da mu povećavaju granice do kraja playoffa. U regularnom dijelu sezone protiv Porlanda je imao: 6, 7, 8 i 12 skokova. Portland je u prvoj utakmici svašta pogađao i pored toga je Green uspio uhvatiti 12 skokova, a ne vjerujem da će goste tako srati i večeras. Treba dodati i da je Durant upitan, pa ako on ne zaigra Green će imati još veću slobodu i pokupit će još više lopti. Mislim da se ovo može igrati i po 8,5. 2 JackieJack and hendo14 reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites