Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. canca

canca

2. DjaDjedje

DjaDjedje

3. pwarior

pwarior

4. JackieJack

JackieJack

5. Goksim

Goksim

• Ljubavni predlozi Romanticari smatraju da je ljubav najveca snaga u zivotu. Lekari kazu da mi kao pacijenti, uopste ne verujemo u reumu, bolove u ledjima i pravu ljubav, sve dok se ne desi prvi udar. Meni se najvise svidjaju teorije o ljubavi koje kazu da ne postoji mir u ljubavi, vec je ljubav uvek pracena agonijama, ekstazama, velikim radostima i dubokim tugama. Mislim pre svega na ljubav prema kocki, posto nikada  nisam cuo da postoji zena na svetu koja je u stanju da vam istovremeno priusti agoniju, ekstazu, strast, radost, orgazam i duboku tugu, kao sto je to u stanju da vam priusti kockanje. Danas cu da podelim sa vama, mojim kolegama sa Foruma, ljubav prema kockanju, tako sto cu da predlozim tikete koje sam sastavio samome sebi uz veeeeeeliku ljubav, odigrao sam ih bas onako kako volim da se kladim, sa puno predloga "na cekanju" iz utakmica koje tek treba da se odigraju u narednim danima. Uz veliku ljubav i entuzijazam sam sebi izabrao predloge sa sto manje maste, i uz sto manje kvote, a gledao sam i da rizik svedem na minimum. Uzivao sam sastavljajuci sebi predloge za kladjenje, ne bih mogao da se setim kada sam osetio ovakvu snaznu ljubav prema kockanju. Ne morate nista da uzmete od mene danas, ionako sam ovaj post napisao samome sebi. Ako padnem na nekom od predloga neka padnem, barem sam uzivao u kockanju. Na danasnje kladjenje gledam kao na izlazak subotom uvece sa zenom koja vam se svidja, pa cak i ako pred zoru ne bude jahanja, nema veze, bilo je lepo kao da je bilo jahanja. Jedinica na Dinamo protiv Slavena po 1,22 / over 1,5 gola na utakmici Excelsior vs Psv po 1,10 / i jedinica na Porto protiv Crvene Zvezde (Liga Evrope, cetvrtak) po 1,40       Ukupna kvota 1,88 Po meni ovako bi trebalo da izgleda ljubav mog zivota. Najpre da bude golova na Psv-ovoj utakmici, kao sto ih je bilo vec 36 na njihovih osam utakmica u ovoj sezoni. Zatim da Dinamo pobedi barem u sred Zagreba, nakon sto je srusio pola sveta sa Goricom, a nakon dve vezane pobede nad Hajdukom i Fenerbahceom. I onda kao vrhunac svake ljubavi, pravi pravcati orgazam da mi ostane "na cekanju" jedinica na Porto pa da mogu da odlucim da li cu da uzimam CashOut pre utakmice ili da ipak cekam  da Porto povede. Kada vec pricamo o ljubavi, filozofi tvrde da je cekanje da orgazam dodje podjednako lepo kao i kada dodje. Ova tripla je bas kao pravljena za mene, golovi na holandjane, uvek protiv Zvezde kada izadju van Srbije, najgore zemlje na svetu i molitve na Dinamo. Ovde me jedino brine sto sam dozvolio sebi da pratim Dinamo pravu pravcatu septicku jamu, i to samo zbog ovog yebenog Foruma. Dok nisam dosao na Forum, nikada se u zivotu nisam kladio na Dinamo niti sam uopste pratio hrvatsku ligu, a onda sam sebi dozvolio da se upecam kao pastrmka. Ja mislim da se, na primer u Finskoj, niko ne kladi na Dinamo niti znaju u kojoj drzavi Dinamo igra, ali eto, mi smo sebi dozvolili da nam registracija na Forumu osteti mozak. Jedinica na Arsenal protiv Olympiacosa (Liga Prvaka, sreda) po 1,25 / dvojka na Bayern protiv Pafosa (Liga Prvaka, utorak) po 1,15 / i jedinica na Crvenu Zvezdu protiv Radnickog iz Kragujevca (srpsko lopovsko prvenstvo) po 1,20     Ukupna kvota 1,75 Samo ako napisete da igrate na Arsenal kod kuce, Bayern protiv bilo koga i na Crvenu Zvezdu u srpskom lopovskom prvenstvu, vec znaci da vam ne treba analiza. Ova jedinica na Arsenal u Ligi Prvaka u sredu ce biti i moj predlog za svetu Poslednju Sansu, pod uslovom da mi ovo neko ne ukrade ispred nosa u utorak u 15.00 casova i pola sekunde. Ovaj Pafos sam gledao protiv Zvezde, i sada mogu da kazem da sebi ne mogu da oprostim sto sam pozeleo da Zvezda ispadne, jer bi, da su prosli, u utorak gledali kako Bayern yebe i ne vadi u sred Beograda. Ovaj Radnicki iz Kragujevca  nije bas krs od tima kakvih sve ima u Srbiji, ali sve vam je jasno kakav se fudbal igra u Srbiji kada su ispali od ekipe sa Farskih Ostrva, i to ne samo ispali, vec im nisu ugurali cak ni gol, majko moja. Ostajem pri tvrdnji da Crvena Zvezda za regionalne okvire ima timcinu, ali da je van Srbije, njima mesto u cetvrtom ili petom evropskom nivou , tamo negde sa Jagielonijom, Legijom, Spartom iz Praga ili Omonijom. Mozda i zaluta neki X na Zvezdinim utakmicama u srpskom lopovskom prvenstvu, samo neka to ne bude u nedelju. Jedinica na ManCity protiv Burnley-a po 1,20 / i over 1,5 gol na utakmici Leverkusen vs Psv (Liga Prvaka, sreda) po 1,18       Ukupna kvota 1,42 Mene jos nista videli na Forumu da predlazem kladjenje na gradjane. Mislim da oni nisu ni prvi, ni drugi, a mozda ni treci favorit za titulu u svetoj Engleskoj, a nesto slicno misli i veliki bet365.   Ovu jedinicu sam odigrao u relanom kladjenju samo zato sto je to predlozio Fitoz, a tako bih voleo da on danas padne, pa sam izabrao da cekam ili da mi prodje predlog, ili da on padne, mada bih uvek vise voleo ovo drugo. Ako vec u danasnjem postu pricamo o ljubavi, na ovu jedinicu na gradjane gledam kao na brak u kojem zivite sa zenom jedno dvadeset-trideset godina, pa se vise radi o rutini nego ljubavi. Dok na ovaj over golova na utakmici Lige Prvaka izmedju Leverkusena i Psv-a ..... eeeeeeeee to je vec yebacina sa prvom kurvom vaseg omiljenog bordela, onom kurvom koja budi iz mrtvih i za koju uvek postoji lista cekanja. Chelsea vs Brihton, over 1,5 gol na utakmici po 1,20 i over 1,5 gol na utakmici Royal Uniona i Westerloa, belgijsko prvenstvo, po 1,14         Ukupna kvota 1,37 Kada se o ljubavi prica filozofski ili teoretski, nikada se ne prica o erekciji, jer onda sve to zvuci malo vulgarno. Ali, ja stvarno osetim erekciju kada se prica o Brightonu ili Royal Unionu. E to je prava ljubav. I Brighton i Royal Union su mi dragi zbog njihovog vlasnika, zbog principa kako funkcionisu, zbog pameti, zbog ideje, zbog kreativnosti ... zbog svega. Kada bih mogao da budem vlasnik nekog kluba, onda bi to bila bas ova dva kluba, a ako ne bih mogao da budem vlasnik, pristao bih da budem barem njihov akcionar. Mada bi bilo lepse ovo prvo, da sam vlasnik oba kluba, i da idem da gledam utakmice svojih klubova i to sa erekcijom. I Brighton i Royal Union postoje samo iz jednog razloga. Da donose pare, a da uzivate u tome. Over 1,5 gol na utakmici Chelsea vs Brighton mi je bio u tri prva predloga za  izbor za svetu Poslednju Sansu, a bas mi je drago sto je ovaj predlog veoma brzo postavljen, i to u drugoj ligi, od strane kolege @blacky44 Sto se tice utakmice Royal Uniona i Westerloa neka svako za sebe proveri kako igraju ove dve ekipe u ovoj sezoni, pa ako ovde padnemo na kvoti od 1,14 onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac. A sta tek reci za holandsko prvenstvo, gde sam pazljivo pogledao sve parove u ovom kolu i gde jednostavno ne mogu da se odlucim koje overe golova bih izabrao, jer deluje da ce na svim utakmicama padati golovi. Nekada su pojedine kladionice davale u ponudi ukupan broj golova u kolu, pa da je to moguce, to bi bio i moj predlog kolika god da bude granica. Za kraj jos da kazem da deluje neverovatno da veliki bet365 nudi kvotu od cak 1,12 da ce Tottenham ugurati gol Wolvsima koji su vec primili dvanaest golova na pet utakmica, od kojih cak deset na tri utakmice kod kuce.    Ako i dalje u postu pricamo o ljubavi, ova jedinica na Romu protiv Verone mi deluje kao da imate koleginicu na poslu koja izgleda kao Wanda Nara, a vi ste sretno ozenjeni.   I sada gledate kako vam se ovakva koleginica sa posla agresivno nabacuje, a znate da je glupa kao noc. Imate zenu kod kuce koju volite, ali recka je uvek recka, svaki snosaj se uvek broji. I sada imate dilemu ispred sebe, dovoljno je samo da pristanete, a ne znate sta da radite, pogotovo ako niko ne sazna. Tako je i sa Romom, jednostavno ne znate sta da radite sa njom. Roma u gostima ima sve pobede, iz tri utakmice, ali su kod kuce izgubili od Torina, dobili su Lazio u derbiju, dobili su francuze u gostima ... ali ... imate zenu kod kuce koju volite, ne zaboravite to. Da kazem da u Evropi ne postoji roster poput Verone koji broji 24 igraca, a od toga su samo dvojica italijani, a jedan od njih je golman. I posle se italijani pitaju zasto osam godina ne mogu da odu na Svetsko Prvenstvo Ko (ne)voli crvene kartone na utakmicama, mozda bi mogao da odigra da na utakmici Groningena i Feyenoorda (valjda) nece biti crvenog kartona, po kvoti od 1,12. Na vec tri utakmice Feyenoorda ove sezone su pali crveni kartoni, i to vec cetiri, najpre u gradskom derbiju protiv Sparte, pa onda dva crvena na utakmici sa Heerenveenom, pa onda opet crveni na utakmici sa Alkmaarom. Valjda ce sutra malo da se odmore od crvenih Zivela ljubav, (prema kockanju) nadam se da se razumemo  
    • 27.9. 16:30 /Football>Netherlands>Eredivisie/ Ajax – NAC Breda/ Ajax 1 po (1,295) bet365  
    • Ako se dobro sjećam, najbolji rezultat prošle godine bio je šest od deset
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use