Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Robica

Robica

2. Goksim

Goksim

• Zamolio bi sve da pročitaju pravila prije nego što postave tipove. Članak 21. "Draw no bet" Oklade iz osnovne ponude poput "draw no bet" ili raznih varijacija azijskih hendikepa, u kojima je jedan od mogućih ishoda i povrat uloga odnosno koeficijent 1,00 neće se priznavati budući da bi isto rezultiralo sa velikim brojem "void" oklada kroz sezonu. Pozivamo igrače da u ovakvim situacijama razmotre oklade na pobjedu jedne momčadi, dvoznak ukoliko koeficijent zadovoljava pravilo minimalnog koeficijenta, ili druge varijacije poput pobjede ekipe u barem jednom poluvremenu ili toga da ekipa daje više od npr. 1,5 golova na utakmici.
    • Dok smo jos na svetoj Barbari Udovicic, a pre nego sto pocne utakmica Juventus vs Nec, hajde jos jednom na brzinu da se podsetimo kako psihologija kao nauka objasnjava kockanje (prepricane Barbarine reci): Sveta Barbara kaze da u nama kockarima, u nasem mozgu postoji mehanizam koji se zove kemijska ovisnost o neizvesnosti  a sto nauka strucno zove povremeno podkrepljivanje. Sveta Barbara kaze da kada bi smo mi uvek dobijali, da bi nam to bilo dosadno. A kada bismo uvek gubili, onda bismo otisli doma i prestali da se kockamo. Ali ako samo ponekad dobijamo I NE ZNAMO KADA CE TO BITI, e tada smo postali pravi neizlecivi bolesnici.  Best of je sto sveta Barbara kaze da se svakim dobitkom nas mozak “bazdari” na dopaminski fix, sto nauka zove povremenim podkrepljivanjem. Zena andjeo, pravo blago je imati pored sebe.
    • Bome, na vrijeme si ju učio,opisao njen um i tijelo. Mogao bi joj biti menadžer.
    • @pena29  “… Leo, Rijecanka Barbara bit ce gost u emisiji Nedeljom u dva na Htv 1 “ I vreme je. Sada ne moze da se zivi od nje. Ima je u podcastima, intervjuima, gostuje po televizijama … ako otvorite vrata hladnjaka u kuci, izaci ce sveta Barbara. Ostao je jos Htv, udarni termin. Za svu slavu mogla bi malo i meni da zahvali. Osim sto sam se nesretno zaljubio u nju, odgledao sam sto puta svih njenih preko dvesto video-zapisa i sve ih vec sto puta podelio onima koji ih nisu videli. U osmom mesecu sam narucio njenu knjigu koja tek treba da izadje, plus sam bio medju prvih sto narucioca, gde su ostali verovatno rodbina i prijatelji. Plus sto sam imao nameru da je dovedem na nas Forum, potpuno sam ozbiljan. Za barem polovinu slave koju ima, morala bi da zahvali meni, dovoljno bi bilo da me pozove da izadjemo jednu subotu uvece, da joj kazem uzivo koliko mi se svidja. I jos Rijecanka, a ne Splicanka ili ne daj Boze, iz Zagreba.  
    • Nec Kao sto svi znamo, bajke postoje samo kod brace Grimm i u pricama za decu za laku noc. Ovakve stvari kao kod Neca smo videli vec sto puta u realnom zivotu. Oni su bili prava semzacija godinu dana, igrali su suludo i iracionalno, dosli do Finala holandskog kupa i na korak do ulaska u grupnu fazu Lige Prvaka. Kada smo vec kod bajki, izgledali su kao najlepsi leptir koji se pojavio u sred noci. A sada je doslo jutro. Kao sto znamo iz biologije, leptiri zive samo jedan dan, odnosno samo jednu noc, a kada dodje jutarnja svetlost, ili uginu ili se pretvaraju u gusenice. Najbolje da se setimo takodje provincijske Atalante koja je takodje zivela svoju bajku, i osvojila ceo svet atraktivnom igrom, te igrala cetvrtfinale Lige Prvaka sa Psg-om gde su cak i poveli za ulazak u polufinale, a onda primili gol u 90 plus trecem za 1:2 za bye bye bajkama.  Ili takodje holandski Go Ahead Eaglesi, koji su takodje sve ovo prosli kao i Nec pre dve godine. Za razliku od bajki, koje uvek imaju srecan kraj, da bi deca lepo spavala, kod Neca horor tek treba da stigne. Kao i svi provincijski klubovi, oni su odlucili da unovce svoju bajku, pa su prakticno rasprodali sve sto je vredelo i zaradili za njih neverovatnih preko 40 miliona sto je kao kada bi Bayern zaradio milijardu od prodaje igraca. Ja bih posebno izdvojio prodaju dva japanca, koja su bila srce “onog” tima, plus bih posebno pohvalio Psv koji je bas iz Neca kupio dva kljucna igraca i tako jednim udarcem pojacao sebe, a drugi holandski klub poslao u zaborav. Nec i dalje igra spektakularno jer je takav trener, a samim tim i koncept igre, ali je vec deseti na tabeli u holandskom prvenstvu, plus sara sa rezultatima, plus nece vise izaci u evropska takmicenja u narednih sto godina. Hteo sam da kazem, ako jedan provincijski klub odluci da rasproda sve sto vredi i tako naplati jedan istorijski dogadjaj, onda ne moze da ocekuje da ce bajka trajati duze od jedne sezone, zar ne? Plus sto ce igrati dva (tri) takmicenja uporedo, a provoncijski su klub. Hteo sam da kazem da se i dalje isplati igrati na golove na Nec, i to sve dok ova njihova bajka traje jos nekoliko meseci, a posle toga neka idu u zaborav. Ja mislim da Nec ne zna ili nije prilagodjen da igra protiv protivnika kao sto je truli Juventus koji ispred gola postavi formaciju 4-3-2 sa samo jednim isturenim napadacem koji dva i po puta dodirne loptu na celoj utakmici. Plus mislim da Nec nije sposoban da igra protiv spore, staticne i bezidejne ekipe, pa ne verujem da mogu i protiv Juventusa da igraju suludo i iracionalno kao u holandskom prvenstvu. E sada … ako povedu na utakmici … onda ce biti golova kao u dve utakmice sa Bodo/Glimtom. Ja sam se dva dana dvoumio da li da predlozim golove na ovoj utakmici ili samo jedinicu, pa sam se odlucio za ovo drugo, iako sam u realnom kladjenju odigrao i jedno i drugo, ali odvojeno. Sto se tice Neca, evo kako stoje i sa “pojacanjima” gde su potrosili koliko i Celje, odnosno gde su dovodili samo propale igrace iz drugih klubova. Naravno da mislim da moze biti golova, naravno da mislim da Nec moze da ga ugura bez ikakvih problema, ali eto, iz cvrstog ubedjenja sam izabrao jedinicu. A bilo je malo iz osvetnickog kladjenja za sve one Verone i Leccea iz prosle godine kada su me rusili i u Poslednjoj Sansi, a pogotovo u realnom kladjenju. Juventus ima 18 stranaca i osam i po crnaca sto znaci da je ovo moja poslednja jedinica na Juventus u zivotu, a prethodnim vlasnicima Juventusa koji se danas verovatno okrecu u grobu, neka je laka crna zemlja.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use