Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.5.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

HUDDERSFIELD – READING.

Igra se ne neutralnom terenu – Wembley.

Huddersfield ima prvi put priliku u povijesti kluba izboriti plasman u Premiership, a po analizama financijskih stručnjaka, ovo je najskuplji meč svjetskog nogometa, jer pobjedniku donosi prihod oko 200 milijuna eura (toliko će novi elitni ligaš zaraditi od tv-prava, marketinga, merchandisinga, ulaznica…). Stoga je suvišno isticati važnost ovog meča za Huddersfield, koji je bio 5. u regularnoj sezoni Championshipa, a u polufinalu play offa je izbacio Sheffield Wednesday nakon drame jedanaesteraca. Vodi ih David Wagner, nekadašnji asistent Jurgena Kloppa, te je umnogome kopirao ofenzivni stil taktike svog bivšeg učitelja.

Reading je, za razliku od rivala, već nastupao u Premiershipu, a sad ima priliku za veliki povratak i to pod vodstvom Jaapa Stamma, nekadašnjeg stupa obrane ManUtd-a i Milana, te nizozemske reprezentacije. U regularnoj sezoni su zauzeli 3. mjesto, ali nisu imali realnih izgleda zaprijetiti vodećem dvojcu (Brighton/Newcastle) koji je dominirao i zaslužio izravnu prolaz u Premiership. U polufinalu play offa je Reading bio bolji od Fulhama: nakon 1:1 u Londonu, zlatni gol za finale u uzvratu je zabio Yann Kermorgant za pobjedu od 1:0 pred svojim navijačima.

Brojke: Sva 4 meča ovih rivala završila su pobjedama domaćih ekipa, ove sezone su jedni i drugi slavili sa po 1:0 na svom terenu. Kako se ovog puta igra na neutralnom terenu, nameće se tip – X.

AIK STOCKHOLM – MALMO

AIK je ulovio top formu u pravom trenutku, uoči ovog derbija godine u Stockholmu, nanizavši 3 uzastopne pobjede, svladao je Halmstada u  gostima, te Djurgarden u susjedskom obračunu, a na svom terenu nadmašio je Orebro. Tako se približio lideru i aktualnom prvaku na 4 boda, a upravo će u ovom ogledu pokazati dokle sežu mogućnosti ove ekipe. Dosad je AIK imao najbolju obranu lige (primio je 5 golova u 9 nastupa), ali i problem sa neefikasnosti, (zatresao je mrežu samo 8 puta). U slučaju pobjede bi se mogao čak uključiti u trku za sam vrh poretka.

Malmo je silovito krenuo u pohod obrane naslova prvaka, sa 6 pobjeda i 3 remija, ali onda je posve neočekivano posrnuo prošle nedjelje pred svojim navijačima od Norrkopinga sa 1:2 i to nakon što je vodio sve do 83. minute! Tako su gosti nadoknadili zaostatak i najavili da će ova sezona ipak biti uzbudljivija nego se to činilo donedavno, očito će Malmo imati težak posao u pohodu na novu krunu. A ovaj ispit u Stockholmu svakako spada među najzahtjevnije.

Brojke: Malmo se nije proveo u zadnja 2 gostovanja kod AIK-a upisao je poraz (1:2) i remi (1:1), ali je zato dobio zadnji međusobni ogled, odigran prošle sezone na svom terenu, sa 2:0.

Braunschweig – Wolfsburg.

Prvi meč: Nakon što je prokockao izravni opstanak porazom kod Hamburga u zadnjem kolu, Wolfsburg je prisiljen loviti posljednju priliku u play outu, te je na svom terenu stekao prednost od 1:0 protiv Braunschweiga, ali cilj je još daleko, čeka ga paklenih 90 minuta uzvrata u susjedskom derbiju rivala iz regije Donja Saska!

Pritom je bitno naglasiti da je Wolfsburg stigao do te minimalne prednost na svom terenu na potpuno neregularan način, dvostrukom sudačkom pogreškom u istoj akciji! Naime, u 35. minuti se Gomez poslužio rukom u akciji domaćina, potom je Malli šutirao i pogodio Valsvika u ruku, koja je u tom trenutku bila uz tijelo, a sudac je obje situacije procijenio – krivo, te dosudio jedanaesterac! Gomez nije imao milosti, zabio je sa bijele točke, a pokazalo se to kao i konačni rezultat.

Međutim, cijeli tijek meča ponudio je sliku dva prilično izjednačena suparnika, te je jasno da su sve opcije otvorene uoči revanša, pogotovo jer će Braunschweig imati veliki vjetar u leđa na svom rasprodanom stadionu, kako bi 3. mjesto iz Druge lige pretvorio u promociju. Po svemu viđenom u Wolfsburgu, to je sasvim mogući epilog, iako Wolfsburg ima veće iskustvo i tu minimalnu prednost Gomezovog pogotka. Tek treba ipak vidjeti hoće li to biti i dovoljno za konačno slavlje, ili će, 9. godina nakon osvojene titule, Vukovi preseliti u niži rang…

Izvor: psk.hr

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Bravo @mesrine Ja sam za tebe vec napisao motivacioni govor na deset stranica teksta, ali sam cekao danasnji dan, jer sam imao neki gadan osecaj da danas neces objaviti predlog. Pomislio sam da ces odustati, i da neces hteti da objavis predlog. U motivacionom govoru na deset stranica, samo za tebe, proglasio sam te najvecim povratkom u istoriji Foruma. Proglasio sam te kolegom koji je najvise radio na sebi, a rezultati toga se vide iz aviona.  Danas sam ocekivao tvoje odustajanje, a ovaj tvoj post je nesto najbolje sto sam procitao na ovom smesnom Forumu. Samo napred. Ti “njusis prilicno kikseva u ovom kolu”, a ja znam da ce do kraja sezone biti jos padova i ti oho-hoo padova. Post samo za tebe cu ubaciti u temi Predlozi za Poslednju Sansu da ne bih trovao Dnevnu temu, a post cu ubaciti u danu kada procenim da je najbolje. Samo napred. Ja jos uvek nisam siguran da ovi ispred tebe mogu da spavaju kao bebe.  
    • Nisi jedini, i ja sam ogorcen, ljut i kritican i u subotu popodne bih najradije prvo ubio sebe pa Guardiolu, pa sve iz Citya...a onda se polio solnom kiselinom Ali nije gotovooooo, njusim prilicno kikseva u ovom kolu, i dahtat cu za vratom ovima ispred sebe u nadi da ce pasti sve do kraja i da cu ih prestici, i naravno da im zelim svu nesrecu svijeta u posljednjoj sansi.
    • Pa bas sam to i hteo da kazem. Cele sezone si bio pravo osvezenje za drugu amatersku, pravo iznenadjenje ovog smesnog Foruma. Bio si najbolji kockar kladjenja na alternativne ponude. Bio si sjajan, ali tacno onda kada si poceo da me preskaces sa “like”-ovima, stigla je i kazna, pa si se raspao kao Hajduk, kada je najvaznije. Jedino me brine sto je sve veci broj kolega iz druge, amaterske zadovoljan svojim pozicijama na sredini tabele. Danas si ti napisao da nije lose, juce je kolega @pena29 napisao da 15-ta pozicija uopste nije losa, sutra ce @IzudinB takodje napisati da ni njegova pozicija na tabeli uopste nije tako losa, izgleda da sam jedino ja na Forumu ogorcen, ljut i kritican prema sebi kakva je neznalica ispred mene na tabeli.  
    • Istina je i dobro si rekao,raspao se kao darko56. Zadnjih nekoliko kola sve sam ispromašivao,šta je tu je. Ali mora mi se oprostiti,ovo je moj prvi nastup u Posljednjoj šansi,tako kad se sve zbroji i oduzme nije loše za "rookie-a"
    • Hahahah kolega,nije istina. Pošto se ne kladim na nogomet,nikako. Podijelim lajkove za sve postavljene prijedloge osim nogometa. Tu je fora.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use