Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 19 sati, Goksim said:

Evo jedan od razloga zašto mislim da je, kada se sve uzme u obzir, bet365 najbolja online kladionica. Promocija koju sam dobio na mail u subotu a gdje mi daju 50€ za live klađenje na Wimbledon, odnosno meč Federer - Čilić, potpuno besplatno . Treba li reći da sam u petak (jučer) dobio loyality bonus (bonus vjeronosti koji dobijete ako ste aktivni i igrate svakodnevno) od 50 na računu za klađenje. Dakle u samo dva dana ukupno sam dobio besplatne oklade u iznosu od 100€ a uzmite u obzir da je ljeto i da stvarno ne igram puno (da ne mislite da okrećem astronomske iznose trenutno). 

Preporučujem svima da se kladite tamo gdje vas cijene i nagrađuju, a uz to imaju i najbolje riješeno live klađenje a i po pitanju koeficijenata su u samom vrhu, budući da si zbog ogromnih prometa koje ostvaruju mogu to dozvoliti.oS0j76v.pngJlpeYR9.png

Evo i besplatni 50 koje sam dobio u petak. 

ZIjXJ8g.png

Posto sam i ja dobio ovu besplatnu opkladu u LIVE-u razmislio sam kako je odigrati pa evo jedan predlog koji mi se cini super za sve clanove koji su dobili isti e-mail i planiraju iskoristiti ovu promociju. 

Ja cu iskoristiti FREE BET na Cilica tj. iznenadjenje zbog visoke kvote. Ovo je u biti surebet a evo i kako: 

1) Korak broj 1 - prvo odigramo pre-match na Federera 1 (1.22)

KXWPPJm.png?1

Kao sto vidite, jeste mali profit i "samo" 11.11 EUR zarade ali onda imamo siguran plus jer se kvalifikujemo za besplatnih 50 EUR u LIVE-u

2) Korak broj 2 - cim krene mec uplatiti 50 EUR na pobedu Cilica u LIVE-u:

hFMkB4i.png?1

Sada je situacija takva da ukoliko dobije Federer mi smo dobili 11.11 EUR + refundiranih 50 EUR iz LIVE-a zbog promocije. Ako ipak Cilic dodje do pobede onda je profit bas dobar (225 - 50 pre-match - 50 LIVE = 125 EUR).

OVo je samo jedna vrsta strategije kako iskoristiti promociju a da je plus zagarantovan. Naravno za one koji vole malo rizicniju vrstu postoji bezbroj drugih kombinacija. Kako god odlucili, najvaznije je iskoristiti ovakvu ponudu jer kao sto @Goksim rece, bet365 je zbog ovog klad broj 1 u svetu, mozemo samo sanjati dan kada ce lokalne klad biti na ovom nivou i u prilicu nuditi mesecne loyalty bonusa i ovakve ponude.

Sretno :) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use