Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Goksim

Goksim

• Pet razlicitih predloga za kladjenje Prava je steta sto se vecina kolega sa Foruma kladi na dnevnom nivou. Evo na primer, danas u ponudi ima sest utakmica Lige Prvaka, sto uopste nije lose. Ali, ako pogledate ponudu u narednih sest dana (od danas do ponedeljka) videcete da u ponudi ima sto miliona utakmica. Ako je disciplina vrlina, a ne mana, verovatno je lakse pronaci tri (dobitna) para u narednih sest dana, nego traziti tri dobitna para iz danasnjih sest utakmica, zar ne? Uostalom, ne znam sta se to moze desiti u narednih sest dana pa da ne mozete da izdrzite da prodje vreme. U sledeci ponedeljak se igra poslednja utakmica Serije A izmedju Napolija i Pise, a veliki bet365 jos uvek drzi kvotu od 1,27 na jedinicu na Napoli, majko moja. Ako neko sa Foruma voli dobro kladjenje, predlazem da se kladimo da ce onaj Fitoz postaviti kao svoj predlog ovu jedinicu na Napoli vec u petak u 15.00 casova i pola sekunde. Sledeceg weekenda se igra i holandski derby Psv vs Ajax (nedelja) pa Arsenal vs ManCity (takodje nedelja), a za weekend igraju kod kuce Barcellona (protiv Getafea) i Real Madrid (protiv Espanyola) sto ako ne dodju dve jedinice treba da se polijemo benzinom i samozapalimo. Posto ja mislim da je bolje vezivati utakmice iz danasnje ponude sa ponudom iz narednih sest dana, a vi mislite da nije, ja cu svakako predloziti pet tripli za kladjenje, a vi ako necete ovako da se kladite, ne morate Psg daje gol Atalanti, kvota 1,10 Real Madrid vs Marseille, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,14 Jedinica na  Napoli protiv Pise, kvota 1,27 (sledeci ponedeljak) Ukupna kvota 1,60 Da sam na mestu Ivana Jurica ja ne bih seo na klupu Atalante taman da nemam sta da jedem. Mislim da Juric i nije toliko los trener, koliko pravi lose izbore, odnosno prihvata sve sto mu se nudi. Meni se cini da Atalanta polako ulazi u kraj jednog velikog ciklusa po njih, cini mi se da ce iz godine u godinu padati, plus sto ih ne podnosim, a pogotovo da sam trener, nikada ne bih prihvatio da preuzmem ekipu nakon Gasperinija koji je ispisao istoriju sa Atalantom. Iako Atalanta uopste nema los tim, gotovo je sigurno da oni vise nece napredovati, vec mogu kao klub ici samo na dole. Mislim da je ovo poslednja Liga Prvaka za njih, mislim da je nece vise igrati u narednih sto godina, plus sto mislim da Atalanta ove sezone nece biti medju prvih sedam u Serie A, i na kraju mislim da je Juric budala sto je prihvatio ponudu Atalante. Atalanta je ove sezone primila golove na sve tri utakmice u Serie A, a igrala je samo sa krsevima, Pisom, Parmom i Lecce-om, pa ako im Psg ne ugura gol, onda neka padnemo.  Ne mislim da Marseille lako moze do gola u Madridu, ali je valjda Real u stanju da ugura vise od jednog sa onakvim napadom, tako da, na prvi pogled, deluje da ko ovde bude igrao na golove, moze da padne samo tacnim rezultatom 1:0 za Real Da je mene neko pitao pre tri-cetiri godine, sta mislim da li bi bilo moguce da Napoli pobedi tri puta uzastopno a da im na klupi sede zajedno Mourinho, Guardiola i Zeljko Obradovic, ja bih rekao da je to nemoguce. Ali, eto sve je moguce sa doktorom Conteom. Napoli ne samo da ima tri vezne pobede, nego ima dve lagane pobede u gostima (Fiorentina i Sassuolo), a osim toga izgledaju kao Bayern i ManCity zajedno iz svojih najboljih dana.  Napoli je prosle sezone yebao bez vadjenja, bas kao i Leicester one istorijske sezone, ali cemo tek videti od cega je sastavljen Napoli kada pocne da igra tri utakmice sedmicno, a ne samo jednu kao prosle godine. Necemo morati dugo da ih cekamo, u narednih dvadesetak dana, igraju cak pet utakmica (idu gradjanima, dolasi im Pisa, idu Milanu, pa im dolaze Sporting i Genoa. Neka Napoli i ne pobedi yebenu Pisu, neka se i padne ako treba, ali da se ne veze ova jedinica na Napoli vec sada, i to po kvoti od 1,27 i da neko od kolega sa Foruma ne prihvati "da ceka" nekoliko dana ... to stvarno ne mogu da razumem.    Bayern daje gol Chelsea, kvota 1,10 plus jedinice na Real i Barcellonu za weekend Ukupna kvota 1,68 Kvota da Bayern daje gol Hamburgu pre tri dana je bila 1,01 a sada je toliko porasla da je u ovom trenutku, gol Bayerna Chelsey kvotiran sa 1,10 ... cccccccc. Bavarci su u pet zvanicnih utakmica ove sezone ugurali devetnaest komada, pa ako nisu u stanju barem jedan englezima, onda neka padnemo. Sto se tice spanaca, samo neka potraje sto duze da Real i Barcellona igraju kod kuce u istom kolu. Psv vs Royal Union, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,20 Psv daje gol Ajaxu za weekend, kvota 1,15 Juventus daje gol Dortmundu, kvota 1,20 Ukupna kvota 1,65 Psv je u prosloj sezoni u svim takmicenjima postigao nesto malo manje od 150 golova, a ove sezone je u sest zvanicnih utakmica postigao vec devetnaest golova, a gol(ove) necete verovati, nisu dali samo novom prvoligasu Telstaru, kada su izgubili u sred Eindhovena sa 0:2 i tako srusili pola sveta. Kada Dinamo ili Crvena Zvezda ne prodju grupu u Ligi Prvaka, ili se ne kvalifikuju kao Zvezda, onda se obicno potegne ona stara dobra propaganda kako "koliko novca toliko i muzike" gde hoce da se kaze kako nije realno da se Zvezda ili Dinamo nadmecu sa Bayernom ili Liverpoolom. A kako je onda realno da ovaj Royal Union igra Ligu Prvaka? Ko ne zna, neka sada nauci. Royal Union je prakticno klub iz predgradja za koga niko nije cuo do pre nekoliko godina. A onda ih je vlasnik Brightona, koji je kockar, to nikada nemojte da zaboravite, iskopao iz nicega, iz neke seoske belgijske lige ih je kupio, i sa njima napravio saradnju da postanu filijala Brightona. I to ne bilo kakva filijala, vec potpuno samostalan klub koji moze da radi sta hoce, ali pod odredjenim uslovima. Hajde vi sada idite u Split i predlozite onim cobanima iz Hajduka da budu neciji razvojni klub, pa ponovo dodjite na nas Forum da nam ispricate sta su odgovorili. Cim su razvojni klub, znaci da igraju otvoreno, pa su na osam zvanicnih utakmica ove sezone vec postigli sesnaest golova. U ovom predlogu, od kladionica ne trazimo nista veliko, samo da na utakmici Psv-a i Royala padne barem dva gola, da Psv postigne gol protiv Ajaxa za weekend u sred Eindhovena, ako su vec prosle sezone postigli 150 golova, a isto ocekujemo i od Juventusa koji je na tri utakmice dao sedam golova Benfica pobedjuje u kornerima Qarabag, kvota 1,18 Italija pobedjuje Belgiju u odbojci na Svetskom Prvenstvu, kvota 1,16 Ukupna kvota 1,37 Svake sezone se u Ligi Prvaka pojavi neka seoska ekipa iz nicega, pa onda odigraju kao dopingovani grupnu fazu, pri tome sruse pola sveta, i onda sledece sezone nestanu. Tako je bilo sa Ludogorecom, pa Sheriffom, pa ovim pa onim, a ove sezone bi to mogli da budu ili Pafos ili Qarabag. Tesko da neko moze da zamisli da ce Qarabag otici u Portugal da napada sa deset igraca, znamo svi kako takve ekipe igraju u gostima, a ako izdrze barem polovinu prvog poluvremena da ne prime gol, valjda je Benfica u stanju da napravi jedan korner vise, zar ne? Ove kolege iz Forze Italije kako sada stvari stoje izgleda nece postaviti svoj predlog za ovo kolo. Posvadjali su se medjusobno opet, i to im je vec stoti put koliko sam ja brojao. Hteli su da postave pobedu reprezentacije Italije nad Belgijom na Svetskom Prvenstvu u odbojci, ali je kolega koji je trebao da skine screenshot dok je kvota jos bila 1,20 nesto oklevao, a to je trajalo samo nekoliko minuta, tako da ova jedinica nigde vise ne moze da se odigra po 1,20 pa zbog toga ne govore izmedju sebe po stoti put, majko moja. Ovu informaciju sam vam preneo potpuno besplatno, ko ih yebe kada su budale, oni kazu da su italijani veeeeeliki favoriti na danasnjem mecu, dok ja o odbojci znam samo sa koliko lopti se igra. Tottenham vs Villareal, dupla sansa 1X, kvota 1,22 Slavija Prag vs Bodo/Glimt, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,16 Ukupna kvota 1,41 (predlozi kolega iz Poslednje Sanse) Ovo nisam ja, ovo nije moj predlog, i ovde nema nista od mog znanja. Ova dva predloga sam prepisao iz svete Poslednje Sanse, pa ako je vec igramo devet meseci, hajde bas da vidimo ima li koristi od Poslednje Sanse. Ne znam sta su kolege sa Foruma toliko videli u ovom Tottenhamu, cim je cak trojica kolega predlozilo nesto iz ovog meca. Sta god vi mislili o Tottenhamu, ja cu samo podsetiti da je Tottenham proslu sezonu zavrsio na cetvrtom mestu od nazad, odnosno prvom mestu iznad zone ispadanja. A podseticu i na reci doktora Contea nakon utakmice sa Southamptonom gde je Tottenham vodio sa 3:1 a utakmica zavrsila sa 3:3 golom Southamptona u 90 plus cetvrtom minutu. Poslusajmo svi zajedno ovu poeziju doktora Contea: "... jos jednom smo pokazali da nismo ekipa i nikada necemo biti. Ovo nisu igraci, ovo je jedanest egoista, koji nemaju nikakve zelje da igraju zajedno, jedanaest igraca koji ne zele da daju nista za ovaj klub. Koliko je trenera proslo kroz Tottenham? Ovde treneri dolaze samo da bi bili otpusteni. Gde je odgovrnost igraca, gde je odgovornost vlasnika kluba, gde je odgovornost kluba koji dovode ove krseve od igraca (ovo sam ja dodao)??? Istorija Tottenhama je sledeca; dvadeset godina nista niste osvojili, a po vama razlog tome su treneri. Vlasnik kluba sedi u fotelji dvadeset godina i zadovoljava se dvanaestim mestom jer ceo zivot nista nije osvojio ... sve je jednostavno, ovo je klub koji se zadovoljava prosekom i nikada ovde nece biti bolje, mozete da dovedete koga god hocete za trenera, ovo je gubitnicki klub ..." Doktor Conte je nakon ove poezije, usao u avion za Italiju i otisao, a engleski mediji su ovakav odlazak proglasili za najspektakularniji odlazak iz nekog engleskog kluba ikada. Ovi golovi na utakmici Sparta Prag vs Bodo/Glimt .... eeeeeee ovo vec moze da prodje, iako ni ovo nije moj predlog, vec kolege iz drugoligaskog blata.  
    • Četvrtak / Rukomet / Telekom Veszprem - HBC Nantes - 1 (1,20) SS  
    • Cetvrtak 21:00 Sporting-Kairat Sporting daje bar 1 gol u 1. poluvremenu @1,24 Lutrija BiH  
    • NOG | Benfica - Qarabag 1 (1.20) bet365 (Koeficijenti 15.09.2025. u 23:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use