Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 28.9.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Nažalost i to se moralo desiti, da se jednom padne na Bebeku. Koliko sam vidio nije tolika krivica na njemu već na kamilici od utakmice. I dalje imam jako pozitivno mišljenje o Bebeku i sljedeći put ću ga, ako okolnosti budu za over, opet igrati. Volio bi da i sa drugim sucima imam prosjek kao sa njim, gdje možda od 7 oklada jednom padnem, a 6 puta pogodim. Mislim da će se i drugi složiti. 

slažem se s @Goksim što se tiče Bebeka za Europu.. inače ta Europa Liga mi je Liga lopova gdje je sve moguće i mnoštvo ekipa igra s pola kurca.. pogotovo ovi iz liga petica.. druga stvar, razmislite sv  s većim ulozima na ligu europe i ako mi netko nadje 3 para od kojih će svi proći a da je kvota 1.7 ili veća, svaka čast.. 

a šta se tiće balkanskih klubova općenito, imam samo pitanje čemu podcjenjivanje ??? zašto se bilo koji klub podcjeni kada igra protiv nekog iz lige petice, šta je neki Apollon bolji od bilo koga da zaslužuje veće vaše poštovanje, pa evo danas Partizan, Zvezda pobjede, Rijeka se pristojno drži. Samo šta svake godine neka balkanska država nema 2-3 predstavnika u Europi ne znači da smo loši, nego jednostavno kao Hajduk kad je bitno spustimo gaće, a kad smo autsajderi svako malo iznenađenja... 

zato dva puta razmislite prije nekog balkanca otpišete ili stavite veću lovu na neku europa ligu.. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use