Jump to content
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Strategija klađenja-Singl


bettingtip

Recommended Posts

Mi smo jedan skromni za sada mali tim ali pun iskustva. Rijesili smo da promjenimo način klađenja, pokažemo da nije sve kako izgleda, kako se priča. Sport od kojeg zaista može da se zaradi sa jednostavnim taktikama. Bez ikakvog premca taj sport je košarka. Ispred vas mogu biti godine rada ali ako imate volju menjati stvari biti inovativni, ne istupite iz sjene vašeg lažnog ponosa možete biti nešto bolje i drugačije.
U košarci bookmakeri zaista mogu da pogreše dok u fudbalu je to sve relativno.Iako pogreše granice(margine) su premale ili jednostavno riskantne a kvote neisplative. Dok u košarci kvote su uvek oko 1.85. Greske mogu biti u hendikepu ili najčesće u granicama vise/manje za domacina ili gosta. Mi osim toga igramo i mečeve gde mislimo da imaju dobru vrednost(value). Takodje naš tim prati i manje poznate lige i tamo smo i najuspjesšniji, ili kako mi kažemo da u nižim ligama lezi ''bunny''. Danas sve više ljudi prepoznaje da je kosarka uz volejbal kao sport jedan od najprofitabilnijih. Mi smo tu jedni od prvih online da to i dokažemo.MI SMO TIM KOJI NENAPLAĆUJE TIPOVE.

KOLIKO SE DA ZARADITI:Ako imamo ročnu bilancu od nekih 18% do 30% uspijeha,uplatimo 250 tipova,na svaki tip bila najmanja uplate 300€=75000€x18%=13500€, ako profit bude 30% što je lako moguće onda je zarada 22500€.Kod klađenja kad je banka uplate koju smo naveli,nesmije biti čisti profit manji od 10% ,sve više od 10% kod klađenja je dosta veliki uspijeh.Vjerujemo da ćete sa našim tipovim biti u zadovoljavajućem plusu.Bilanca sveukupna će biti na kraju godine.

https://bettingtipsdeutschland.blogspot.cz/

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use