Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ima li neko da prati hokej. Danas pocinje Karjala Cup. Igraju sve jake reprezentacije: Ceska, Finska, Rusija, Svedska, Kanada, Švica. Znam da na ovakvim kupovima pada jako puno golova jer igraju opustenije. Ako neko zna nesto vise neka nam napise. Danas igraju Švedska-Ceska 2,10 6+ i Kanada-Švica 1,95   6+. 

Objavljeno
prije 56 minute, glukongla said:

Ima li neko da prati hokej. Danas pocinje Karjala Cup. Igraju sve jake reprezentacije: Ceska, Finska, Rusija, Svedska, Kanada, Švica. Znam da na ovakvim kupovima pada jako puno golova jer igraju opustenije. Ako neko zna nesto vise neka nam napise. Danas igraju Švedska-Ceska 2,10 6+ i Kanada-Švica 1,95   6+. 

Nema NHL igraca, igraju igraci iz europskih liga. 

Objavljeno
prije 8 sati, IzudinB said:

Carlisle - Fleetwood 2 (4.33) bet365

Ne znam zašto je domaćin favorit u ovoj utakmici. Možda zbog utakmica vikendom, ali ja mislim da je Fleetwood tim koji nije baš tako lagan. Oni su pobijedili Leicester U23 ekipu i Morecambea, a sada igraju protiv tima iz niže lige. Mislim da će ovo biti jedan zanimljiv meč za gledanje, vjerujem u pobjedu gostujuće ekipe. Oni su pobijedili prošlu gostujuću utakmicu protiv Chorleya, a sa Blackburnom su igrali 2:2 također u gostima. Fleetwood je prvi u skupini 1 EFL Trohpyja i u dvije utakmice su dali čak pet golova, dok je Carlisle postigao samo dva. Ekipa Fleetwooda ima dovoljno kvalitetnu momčad čak i ako budu rotirali. Odigrat ću ovo sa manjim ulogom, no imam neki osjećaj da će ovo biti dobra oklada, nadam se da se ne varam. Sretno!

FXDDkBc.png

90 minut!!! 1-2

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use