Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• E, to je ultra peh bio. Valjda se ove sezone to vrati i zaigraš napokon s Leom u prvoj ligi.  Ne boj se Leovih kritika,to te jača,čuvaj se onog dana kad te počne hvaliti.
    • Samo mala ispravka @LeonardoDrugi, u kupu sam čak u finalu pogodio sve parove i samo sekunde su me dijelile od osvajanja kupa ali je kolegi prošao tip u 90+ minuti i na osnovu boljeg tečaja je uzeo finale kupa.
    • Dobro. Hajde onda da ovaj weekend ipak pocnemo pozitivno, da ne mracimo na Forumu vec od ranog jutra. Ti uzivaj u tome, sto si najbolji medju nama, jer kako kolega gore kaze, to vise nije slucajnost. A mi ostali cemo da uzivamo u statistici i medjusobnim susretima koja kaze da si uvek, svih ovih godina, bio tu negde, na korak od prve, elitne, cak i u onoj, istorijskoj sezoni u Guts-Leonardo Kupu kada su te sekunde delile od velikog Finala, ali je ipak uvek nedostajao onaj odlucujuci korak koji razdvaja blato od elite. Sto rece kolega, to vise nije slucajnost. Gledajmo pozitivno, uvek je bolje da u prvu, elitnu udje bilo ko, samo da to ne budu administratori.  
    • Pitanje s ciljem povecavanja transparentnosti. Zanima me imaju li admini uvid u vrijeme i sadrzaj editiranja nekog posta u slucaju kada forumas ne ostavi onu oznaku kao potvrdu editiranja? Naime, sugeriram da se uvede automatski prikaz te oznake pri editiranju i da bude vidljivo svima kad je editirano i sto je editirano, ili neki drugi nacin kontrole za koji mislite da je bolji kako bi se iskljucila bilo kakva mogucnost muljanja i petljanja u posljednjoj sansi. Eto toliko, sve u cilju jos vece transparentnosti i postenog natjecanja obzirom da trenutno postoji mogucnost da netko postavi tip, tip padne i natjecatelj postavi drugi tip u predvidenom vremenu, ili van njega posto su teme redovito otvorene i po dan dva nakon pravilima odredenog termina zakljucavanja teme, a zanimljivo dogodi se i da drugoligasko blato bude otkljucano a prvoligaska elita zakljucana. Zasto, ne znam lp
    • A zašto oni ne bi bili na vodećim mjestima?! Prošlo je već skoro pola sezone, to više nije slučajnost. Imaju dobar odabir parova i svoju taktiku. Nemoj samo spominjati faktor sreće jer si to kao bitnu komponentu uspjeha već eliminirao,pa i ismijao -))) Nije zabranjeno ponekad pohvaliti igrače, čestitati im , pa ja ovim putem čestitam vodećem trojcu u obje lige na uspjehu u prvoj polovici natjecanja! 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use