Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. wannabe

wannabe

• Meni je samo zao sto ti ne razumes, kakva se u meni bude osecanja kada padne neko za koga zelim svim srcem da padne. Taj osecaj nikada neces razumeti. Plus, nikada neces razumeti u kakvom sam bedaku, kada smo decekali na Forumu da cekamo tvoje analize, i da ih pratimo u realnom kladjenju. Jednom petnaesti na kraju sezone, jednom sedmi, jednom napustio takmicenje … i sada svi cekamo tvoju analizu, a ne moju. Strasno.
    • Hristos se rodi! Svako dobro svim kolegama koji slave Božić po julijanskom kalendaru !
    • Moj dobronamjerni savjet, probaj krace slaviti, i budi umjeren sa hranom,  picem i gostima u tom slavlju. Moj primjer, slavim samo sa psom u setnji, i pojedemo obojica po komadic domace dimljene kobasice. 
    • Najava utakmica Napoli vs Verona (danas), Milan vs Genoa (sutra) i Barcellona vs Partizan, Euroleague (petak) Postavio sam ovde samo naslov da zauzmem sebi mesto, a kada u toku dana pronadjem entuzijazam svakako cu ubaciti tekst. Hteo sam po svaku cenu da budem koristan po Forum i napisem sta sam sve eliminisao u ostroj selekciji kada sam sebi birao predloge, i u svoj toj selekciji, na kraju izabrao pobedu Zvezde nad Valencijom, a sve ostalo odbacio. Mozda ce neko imati koristi, a ako neko od kolega nece da prati, barem cu iz sebe izbaciti svu negativnu energiju. Gledacu da najavim utakmice Napoli vs Verona i Milan vs Genoa tamo negde do rucka, pod uslovom da pronadjem entuzijazam. Trenutno sam na kolenima, od prevelike tuge nemam snage cak ni da se radujem padu onog Fitoza, a kamoli da najavim ove dve utakmice. A treba mi malo vremena i da razmislim zasto mi se uvek desava da kada se najvise radujem i podsmevam padovima drugih kolega, uvek padnem vec sutradan. Tri dana sam slavio pad prlita, i odmah sam pao vec sutradan, i to dva puta uzastopno. I za to mi treba malo vremena da razmislim o cemu se tu radi.
    • Everton - Wolves Everton prolazi kroz teško razdoblje. U posljednjih šest domaćih utakmica upisali su četiri poraza, a u nedjelju su izgubili od Brentforda 4:2. Problemi se gomilaju zbog izostanaka Gueyea i Ndiayea zbog Afričkog kupa nacija te ozljede Dewsbury-Halla. S druge strane, Wolvesi pokazuju znakove života. Nakon remija protiv Manchester Uniteda i pobjede 3:0 protiv West Hama, momčad napreduje, a posebno se ističe mladi Matheus Mane. Četiri od posljednjih šest njihovih utakmica donijele su najmanje tri gola, što sugerira efikasan i otvoren susret. Prognoza: X2 na Wolves, kvota 1.95. Mogući i 3+ gola, kvota 2.10 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:16 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Fulham - Chelsea Chelsea prolazi kroz velike promjene i zaostaje 17 bodova za Arsenalom, iako su u posljednjem kolu izvukli bod kod Manchester Cityja bez ključnih igrača. Fulham nastavlja igrati iznad očekivanja, neporažen u posljednjih pet ligaških utakmica, ali protiv Chelseaja ima loš međusobni skor – četiri poraza u pet posljednjih susreta. Očekuje se zatvoren derbi s malim brojem golova. Prognoza: Manje od 2,5 gola, kvota 2.00 (bet365). Chelsea može do minimalne pobjede. (Koeficijenti 7.1. u 09:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Man City - Brighton Manchester City je u seriji od deset utakmica bez poraza i jako dobro igra na Etihadu, gdje je slavio u 13 od posljednjih 15 ligaških utakmica. Brighton je slab na gostovanjima, ali zna biti opasan u kontranapadima i u posljednja tri međusobna susreta protiv Cityja upisao je dvije pobjede i remi. Očekuje se efikasan i otvoren susret. Prognoza: Pobjeda Manchester Cityja + oba tima daju gol, kvota 2.40 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Newcastle - Leeds Newcastle je u sjajnoj formi kod kuće – 11 utakmica bez poraza, uz devet pobjeda, a u posljednjih devet domaćih ligaških susreta uvijek su postigli točno dva gola. Leeds dolazi nakon niza sedam gostujućih utakmica bez pobjede i teško je očekivati da prekine Newcastleov domaći niz. Prognoza: Pobjeda Newcastlea, kvota 1.66 (bet365). (Koeficijenti 7.1. u 09:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use