Jump to content

wannabe

Članovi
 • Content Count

  53
 • Avg. Content Per Day

  0.05
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

wannabe last won the day on May 27

wannabe had the most liked content!

About wannabe

 • Rank
  Iskusni član
 • Datum rođenja 08/13/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kako li si samo znao
 2. svaka čast sve ti je umalo ali sam ja pratio golove nizozemske i njemačke i taman granicu prešli, vjeruj mi pratio bih tvoje da nisam all in ovamo
 3. Kako je uopće moguće da jedan loši madagaskar uvali 6 komada nigeru kod kuće koji je sasvim solidna afrička reprezentacija..? Nekakva namještaljka? 4.20 početna kvota bila na madagaskaru.
 4. Prošao sam večeras sve što se može proći...samo oni.....kući...............rip valverde
 5. dao bog da im se ugasi klub
 6. po toj logici treba sve stavit na prolaz istre?
 7. Pravo pitanje glasi: " da li se kladiti na over?"
 8. Prednost domaćeg terena? Zar se ne igra na webleyu? To je barem 100 kilometara razlike od njihivog stadiona ili ja imam krivi info
 9. Uvjeren sam kako se utakmice namjeste s najrigoroznijim sucem i sa 2 gruba tima namjerno da bi ljudi uplaćivali masu novca na kartone i onda kada kladionice vide da su uplate ogromne, dogovore se sa sucem ili s bilo kime već to ide da sudac ne dadne puno kartona. Nitko me ne može razuvjeriti u to. Toliko sigurnih utakmica sam pao na kartone zato što se "baš tada" dogodilo da sudac ima loš dan ma dajte molim vas ovo je više pretjerano. atletiko madrid vs barcelona prošle godine utrka za titulu sudac s prosjekom 6+dadne 4 kartona na tu utakmicu. To realno? Uglavnom nešto ne štima. pazi se ubuduće prijatelju.
 10. Oprostio tip 3 čista žuta. Ali ne bojim se jer njegove utakmice često završe sa 0-1 žutim kartonom na poluvremenu i u drugom opali po džepu mora ga ušivati nakon svake utakmice.
 11. nadamo se da će odčepiti. Evo pao je jedan.
 12. nisam ni objavio oni dadnu gol...
 13. jel moguće da će brest kući 2 utakmice zaredom igrati neriješeno protiv zadnjeg i predzadnjeg tima u ligi... nek sam i to vidio.
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use