Jump to content

marand5

Članovi
 • Content Count

  102
 • Avg. Content Per Day

  0.05
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

marand5 last won the day on October 26

marand5 had the most liked content!

About marand5

 • Rank
  Iskusni član

Recent Profile Visitors

1108 profile views
 1. Kakva sreča da je prošla granica 4.5 kartona. Na ovi utakmici oprostio barem 5 čistih žutih kartona i vjerovatno i koji crveni jer je utakmica bila vrlo gruba. Katastrofalan sudac!
 2. Edit: Odličan finale sa tenisom na vrhunskem nivoju, Thiem bio puno bolji nego se je očekivalo, ali na kraju u ključnim momentima ipak Nole okrene meč na svoju stranu. Odlično smo ispratili ovaj Australian open
 3. Sasvim se slažem sa ovu analizu. Dodatno imam još uplačeno hendi +6 gemova na thiema u marathonu po tečaju 1.72 i na sitno rezultat 3:1 za noleta. Milsim da če bit barem jedan TB, a na kraju Nole milsim da ipak dobiva, ali ne tako lagano kako kladionice predviđaju. Thiem i Nole pokazala najbolji tenis na ovom AO, tako da mislim da nas čeka super finale. Uživajte u meču!!!!
 4. Thiem-Zverev azijskih over 39 gema 1.74 Marathon i eventualno Zverev azijskih +5 gemova 1.66 Marathon Polufinale Grand Slam turnira, oba igrača igrata odličan tenis na ovom turniru, odlično servirata i mislim da ide lagano u over - trebamo 4 normalna seta i mislim da može bit barem jedan tiebrejk (thiem-nadal 3 tiebrejka, zverev još nije igrao protiv teškog protivnika i lagano riješio mečeve do sad), ali eventualno imamo storno ako se završi u tri seta sa 3 tiebrejka. Što se tiče hendikepa +5 gemova na zvereva: mislim da su bookmajkeri podcjenili zvereva jer je zasad lagano prošao u polufinale bez problema (sve 3:0 osim wawrinko pobjedio 3:1) i igra vrhunski tenis kao i thiem (malo više se namučio posebno kod bolta ali i pobjedio teškog protivnika nadala gdje je bio mentalno jak u ključnim trenucima tiebrejkova), tako da mislim da su šanse za prolaz 50:50 a koeficienti ne kažu to (1.50 : 2.83 na marathonu), tako da mislim da može pokrit ovaj hendi +5 gemova (za danas isto podcjenili federera, hendi +7.5 gemova bio je kod marathona koeficient 1.75). Na mali ulog za sitnu lovu idem probat i pobjede zvereva 3:1 i 3:2 (koef. oko 7,5). Edit: Relativno lagano prošlo i over i hendi, na kraju ipak pobjedio favorit Thiem. Sutra ide analiza za finale Nole-Thiem. Sretno!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use