Jump to content
darko56

ATP 250 Munich

Recommended Posts

Turnir koji se odigrava u Minhenu,a titulu brani odlični njemac Alexandar Sascha Zverev,a u finalu je dobio Guido Pella 6:4 6:3.Turnir velike tradicije ovo je 24. izdanje ovog turnira.Da napomenem da ga je Kohlschreiber osvajao 3 puta.

 

 

mun.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Double:

ATP Munich

13:00h Philipp Kohlschreiber-Ivo Karlović  1  1,40  

ATP Istanbul

13:00 John Millman-Dušan Lajović   2  1,50

5/10 bet365

Za Kohlija nemam puno šta reći, u vrlo dobroj je formi,ovaj turnir osvajao je 3 puta.Podloga mu itekako odgovara,kvalitetan servis i svaki poen strpljivo gradi.Morati će Dr. Ivu držati po bachandu sa što dubljim loptama,i da se Ivo što više kreće i ne bude u balansu,jer Ivo iz kretnje jako teško napada.Dr. Ivi ova podloga ne odgovara osim servisa,nema šta tu puno tražit.Letit će na mrežu stalno a Kohli je itekako dobar passing igrač,te sve osim pobjede Kohlija za mene bi bilo iznenađenje.

Lajović je u ovdje u Istanbulu igrao 1/4 finale gdje je izgubio od argentinca Schwartzman-a.Iskustvo na ovoj podlozi i kvaliteta je apsolutno na Dušanovoj strani,on ima idealnu igru za ovu podlogu,te mu uvjeti odgovaraju.

Millman je imao bljesak prošli tjedan,igrao je finale Budimpešta i izgubio od talijana M.Cecchinata.Lajović je po meni malo prevelik zalogaj za Millmana,vjerujem da će srbin odigrati jedan kvalitetan meč i proći u naredno kolo.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gost
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use