Jump to content

ATP Challenger Glasgow


darko56

Recommended Posts

Turnir koji se igra u dvoranskim dosta brzim uvjetima na hardu u Velikoj Britaniji nagradnog fonda 85 000e.Ovo je drugo izdanje ovog turnira,prvi put se održao 2015.g. kada ga je osvojio belgijanac Niels Desein protiv isto belgijskog igrača Rubena Bemelmansa 7:6 (7:4) 2:6 7:6 (7:4).Prvi nositelj je slovak Lukas Lacko.

 

gla.png

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

02.05 13:00h  Kaichi Uchida-James Ward  2    1,65   5/10  pinnacle

U prvo kolu ovog turnira sastaju se japanac Uchida i domaći igrač James Ward.

Uchida japanac 24.god. visok je 180cm i trenutno nalazi na 294. poziciji ATP liste.Ove sezone ima omjer 2-2 u dvorani,a u karijeri 15-15.Gledao sam ga nekoliko puta i nije me baš dojmio svojom igrom,rekao bi prosječan igrač,nema neke pretjeran kvalitete.

James Ward koji najbolje rezultate ima na hardu,ali zna i može dobro odigrati u dvorani.Jedan kvalitetan igrač koji ima najbolji ranking karijere 89. mjesto ATP-a.Nažalost nije imao sreće u karijeri pa su ga zatekle mnoge ozljede.Prošle godine je odigrao 9 mečeva i imao pauzu od 6 mj. i počeo je ponovno igrati u 2. mj.

Prošli tjedan je igrao CH Leona i kroz kvale je došao u 1/16 finaal i tu ga je izbacio kanađanin F.Peliwo 6:2 6:4.Odigrao je jedan dosta dobar turnir s obzirom da je povratnik i Peliwo je za njega u ovom trenutku jedan zahtjevan protivnik,da je to pravi Ward,Peliwo bi izgubio rezultatom 6:2 6:4.

Vjerujem u Ward-a i da će odigrati jedan solidan meč što bi mu trebalo biti dovoljno za pobjedu i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

 

Link to comment
Share on other sites

16:00h R.Ortega Olmedo-L.Vanni   2    1,58   6/10  pinnacle

Susret između španolca Roberto Ortega Olmedo i talijana Luca Vanni.

Vanni na ovaj turnir nije došao u sjajnoj formi u Veliku Britaniju,ali na ovom turniru igra stvarno dobar tenis i ima idealnog protivnika kojeg bi trebao i morao proći.Ovdje igram na talijana na temelju viđenog na ovom turniru.Gledao sam obojicu i Vanni igra u dobroj formi.Servis ga služi izvanredno kao i udarci,u svakom poenu dobro kontrolira svoju igru i agresivan je,te dosta malo griješi.Podloga je baš onakva kakvu najviše voli,dosta brza.

Ortega Olmedo ima omjer u dvorani 15-20,to je podloga koja mu najmanje odgovara,te se bolje snalazi na hardu nego u dvorani što govori i omjer koji je na hardu 329-179.Jučer je gubio protiv nizozemca Sijslinga 1:6 7:6 *2:5 i spašavao MP i okrenuo sretno meč. 

Vanni ako bude odigrao meč kao jučer po meni pobjeda ne bi trebala doći u pitanje,jer iskustvo i sve je na talijanovoj strani.Sretno tko isprati!

Link to comment
Share on other sites

  • darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use