Jump to content

Nottingham 2 challanger 2018 (Great Britain)


darko56

Recommended Posts

Nottingham u Velikoj Britaniji gdje je prošle godine osvojio naslov D.Sela,a u finalu je dobio Talijana T.Fabbiano 4:6 6:4 6:3.

Očekujem jedan zanimljiv turnir,ali nekako izjednačen.Na prvu dosta je kandidata za naslov. 2. nositelje je A.De Minaur koji igra danas finale Surbiton-a protiv J.Chardy-a. 1. nositelj je C.Norrie koji je u dobroj formi.Od ostalih ima dosta neugodnih igrača i servisera kao M.Moraing,iskusni S.Stakhovsky,J.Ward,D.Evans...I Fabbiano voli igrati na ovom turnir,samo je forma upitan.

Tournament draw:

 

 

 

Screenshot_22.png

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

12:05h Stefan Kozlov-James Duckworth  1   1,74  5/10 bet at home 

U Nottinghamu u 1.kolu na travnatoj podlozi susreću se Amerikanac Stefan Kozlov i Australac James Duckworth.

Kozlov mladi talentirani 20-godišnjak  koji se trenutno nalazi na 182. mjestu ATP liste,a nalazio se i na 115. mjestu ATP liste.

Kozlov ima u karijeri omjer na travi 11-14,ali njegovo vrijeme ako ne bude ozljeda dolazi,jer talent je neosporan kao i njegova igra.

Danas za protivnika ima neugodnog Duckworth-a koji je odličan server i može dosta toga napraviti sa forehand udarcima,ali Duckworth-ova forma je upitna i backhand mu je slabiji udarac,što će mladi Amerikanac morati forsirati.

Duckworth se trenutno nalazi na 864. mjestu ATP i u 2018.g. ima odigranih 9 mečeva i omjer 5-4, i to jei igrao slabi ITF turnir gdje je izgubio u finalu predao anoninmnom igraču Statzberger-u  kod rezultata 3:6 0:1 prije 2 dana i to j igrao na clayu.

Koef. je u padu po ovom koef. moram uzeti Kozlova.Sretno tko isprati!

 

Screenshot_3.png

EDIT: Void (Duckworth odustao od turnira)

Link to comment
Share on other sites

13:30h Brayden Schnur-Filip Peliwo  1   1,69  5/10 bet at home 

U Nottinghamu u 1.kolu na travnatoj podlozi susreću se dva Kanađanina Brayden Schnur i Filip Peliwo.

Brayden Schnur je  95. godište i trenutno se nalazi na 239. mjestu ATP liste,a nalazio se i na 183. mjestu ATP liste.Ovdje je prošao 3 kola kvalifikacija,a redom je pobijedio L.Saville 6:4 5:7 6:2,B.Klein 2:6 6:4 6:4,M.Reid 7:5 6:1.Dobro igra i servis ga služi što je za travnatu podlogu jako bitno,jer je brza.Gledao sam ga u kvalama i po meni bi trebao proći ovo 1.kolo.

Danas za protivnika ima neugodnog sunarodnjaka F.Peliwo koji u karijeri ima omjera na travi 1-2,a drugi poraz je bio prije nekoliko dana od  D.Koepfer-a 6:7 (6:8) 6:3 4:6.Peliwo najviše voli igrati na hardu i u dvoranskim uvjetima. 

Koef. je u padu po ovom koef. moram uzeti B.Schnur-a mislim da će nastaviti dobrim igrama u Nottingham-u.Sretno tko isprati!

 

Screenshot_4.png

EDIT: Won ;) 

Link to comment
Share on other sites

15:00h Tobias Kamke-Ramkumar Ramanathan 1  1,57   5/10 bet365

Susret 1/16 finala između Njemca Tobias Kamke i indijca  Ramkumar Ramanathan. 

Kamke je prošao 3 kola. kvala i u 1.kolu dobio J. Clark 6:3 6:3.Igra cijeli turnir vrlo dobro i danas ima idealno protivnika za ulazak u 2. kolo.

Ramanathan na travi ima omjer je 8-5, ali može dobro odigrati na travi jer je dosta dobar serviser i ima dobar forehand.Ali po mom mišljenju je Kamke trenutno u boljoj formi i više voli travnatu podlogu. Uzimam Kamke-a za 5u.Sretno tko isprati.

Screenshot_1.png

EDIT: Lost

Link to comment
Share on other sites

  • darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use