Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. jere

jere

2. Goksim

Goksim

3. chev666chelios

chev666chelios

• Evo i od mene jedan predlog “da se ceka” nekoliko dana, pa neka ide u qurac i zivot i kockanje. Ako je ovo mnogo sto trazim od kocke, da padnu golovi na utakmici Bayern vs Chelsea (over 1,5 gol na utakmici) da Arsenal ne izgubi u sred Londona, pa makar i od gradjana (1X dupla sansa) i da Napoli dobije yebenu Pisu (jedinica) ja stvarno onda ne znam da li kladionice hoce da im uplacujemo a da nista ne igramo. Kvota na ovo malo sto trazim od kladionica da prodje je 1,87
    • Crnci, ali barem i trce kao crnci. Roster od 27 igraca i samo sedmorica starijih od 26 godina…. ccccccc.  Mladi, crni i znaju da su tu samo da bi bili prodati, pa igraju kao dopingovani. Upravo sam im prebrojao krvna zrnca, dvanaest ili trinaest crnaca u rosteru u zavisnosti kako racunamo arape, kao crne, bele ili pola-pola. Psv juce izgledao kao crkveni tim, majko moja. Juce belgijanci imali xG od 3,34 cak osamnaest suteva i osam u okvir gola, sedam kornera i cistu desetku za umetnicki dojam. Cista poezija.
    • Ma vidi vraga, vjerujem da su sve bijelci u ekipi hahaha
    • Poezija Nema nikakve veze sa dnevnom temom, ali ja danas moram da napisem nekoliko recenica ili cu umreti. Pod utiskom sam jucerasnje utakmice izmedju Psv-a i Royal Uniona, pa ne mogu da se smirim, a ni da spavam, a jednostavno moram nekome nesto da kazem, a posto nemam nikoga ko bi pristao besplatno da me slusa, izabrao sam vas, moje kolege sa Foruma. Kakve li simbolike, tacno pre dve godine sam napisao na nasem Forumu moj najdrazi post, pravo malo remek-delo, gde sam iz sebe izvukao sve ono najbolje sto imam, sav entuzijazam i svu ljubav. Bio je to onaj istorijski post gde sam predstavio cudesni Brighton i njihovog vlasnika, jednog jedinog Tony Blooma. Kada god se ljutite na mene sto lupetam kao otvoreni prozor, kada god sam vam dosadan i stalno se ponavljam, kada god prelazim granice dobrog ukusa i vaspitanja, kada god hocete da odete sa Foruma zbog mene, znajte da sam na nasem Forumu sa velikim entuzijazmom i ljubavlju predstavio Brighton i cedesnog Tony Blooma, pa mi to uracunajte kao neki popust kada se ljutite na mene. Da nista drugo nisam uradio na Forumu, ipak sam nesto ostavio iza sebe, a to je bio taj post o Brightonu, i kada god ste ljuti na mene, potrudite se da mi oprostite sva lupetanja na Forumu. Ako sam zbog necega zasluzio oprost, onda je to svakako post o Brightonu, i njihovom vlasniku. Juce sam imao privilegiju da odgledam utakmicu izmedju Psv-a i Royal Uniona na televizijskoj platformi, koja je, kakve li slucajnosti, bas za ovu utakmicu, odredila najboljeg sportskog komentatora, iako su barem tri jucerasnje utakmice bile atraktivnije. A on samo sto nije zaplakao tokom prenosa navijajuci za dobar fudbal. Juce kao da sam bio na rock & roll koncertu mog zivota. Ono juce je bilo bolje od bilo kakvog orgazma. Ako neko od kolega ima mogucnosti da pogleda barem highligtse sa utakmice, a kamoli ceo mec, mozda ce moci i osobno da se uveri kako izgleda moderan i perfektan fudbal. Psv svakako igra brz, jednostavan i ofanzivan fudbal sa puno trcanja i brzog oslobadjanja lopte, ali su juce izgledali kao Crvena Zvezda protiv Barcellone u sred Beograda kada su im spanci dali cetiri komada do 55-tog minuta, pa stali i zavrsili utakmicu sa 2:5 Ne bih znao da izaberem pravu rec, da li se kaze da su belgijanci pregazili, oduvali, zbrisali, potopili, pretrcali ili yebali bez vadjenja ekipu Psv-a, ali onakav spektakl od fudbala se zaista retko vidja.  Dosao sam na Forum da pozovem sve kolege da obratite paznju na Royal Union u Ligi Prvaka, oni to svakako zasluzuju, a i ja zasluzujem da ih sto pre predstavim, i to sa velikim entuzijazmom i ljubavlju. A sada samo da ponovim ukratko nekoliko recenica o vlasniku Brightona i kakve veze on ima sa Royal Unionom, jer cu umreti ako ovo sada ne napisem. Za razliku od polupismenih arapa, americkih investicionih fondova ili azijskih multimilijardera koji su kupili engleske klubove, Tony Bloom uopste ne dolazi iz sveta businessa ili finansija, vec je profesionalni kockar, kralj pokera  i diplomirani matematicar. U svetu pokera je bio vec poznat kao jedan od najboljih igraca na svetu, osvajac Poker masters Eventa #8 a bio je cak i clan engleske reprezentacije koja je osvojila 2006-te Kup Nacija, dok je kladionicarski svet prvi put cuo za njega kada je pogodio Francusku kao pobednika Mondijala 1998-e. Njegovo bogatstvo se procenjuje  na nesto manje od dve milijarde sterlina, gde su barem dve trecine zaradjene od kocke, a procene idu da je samo na live kladjenju na trkama konja zaradio cetiri miliona. Poslednji njegov dobitak u live kladjenju trka konja je bio 2023-e godine kada se kladio na konja koji je osvojio prvo mesto ulozivsi 400.000 sterlina uz dobitak od 1,3 miliona sterlina. Sta je on uradio od Brightona, i na kom nivou je Brighton bio pre njega, i na kom principu funkcionise Brighton, mozete procitati u mom remek-delu koji izgleda ovako. Dok ne predstavim Royal Union detaljnije, a to cu morati sto pre, jer cu umreti ako ih ne predstavim na Forumu, samo da kazem ovde nekoliko recenica i o njima. Belgijanci kao zemlja su vec dugo godina jedan od najboljih primera ekspanzije mladih igraca, i odavno su preuzeli od holandjana primat najbolje zemlje na svetu za razvoj mladih igraca. Samo sto je Tony Bloom to prepoznao kada niko na svetu nije ni znao na kom kontinentu se nalazi Belgija. Ovaj Royal Union je bio klub u rangu Tekstilca iz Dervente ili Kuriloveca, koji je igrao po selima i livadama Belgije, i cak i kao takav seoski klub, bio je prakticno pred gasenjem. A onda ih je ko zna kako pronasao profesionalni kockar i diplomirani matematicar i za samo sedam godina iz seoskog blata, kao razvojni klub Brightona doveo do toga da se prosetaju kroz belgijsku ligu, i juce protutnje kao brzi voz kroz Eindhoven, i to iz poluvremena, majko moja. A sve to uz samo tri osnovna principa. Prepisati recept iz Brightona koji kaze da niko u klubu ne radi za platu vec koliko zaradi, pa makar to bilo i vise od vlasnika kluba. Imati najbolju scouting mrezu na svetu, i sve prodati sto moze da se proda. Fora je ista kao kod Brightona, prodati sve zivo, uzeti veliki novac a sledece sezone biti jos jaci. Koliko sam malo googlao, Royal je prodao letos cetiri svoja najbolja igraca za nesto vise od 60 miliona, a kupili su nekog krsa od igraca za kojeg nikada nisam cuo, i to za pet-sest miliona, i opet imaju jos jaci tim nego prosle sezone, majko moja. Cim budem imao malo vise vremena, predstavicu ovaj Royal Union, a do tada ostaje da mi verujete da cemo ove sezone imati prilike da gledamo jedan pravi rock & roll fudbal, pravi spektakl, moderan i jos ne vidjen fudbal. a do tada ucinimo poznatim ovog genija, koji je sve ovo smislio. Kolege moje, ovo je profesionalni igrac pokera, kockar, kladionicar i diplomirani matematicar, sveti Tony Bloom   Dok sam juce gledao i uzivao u belgijancima, ne znam kako, u mozak mi je dosla Zvezda sa Arnautovicem kao najskupljim igracem u istoriji kluba, Hajduk sa debelim Livajom i srpska reprezentacija sa pijanim Kiksijem. Dok sam juce gledao kako ovi iz Royal Uniona pretrcavaju ove iz Psv-a, prvo sto mi je palo na pamet jeste da bi ovi iz Hajduka ili Crvene Zvezde, kada bi im u klub dosao Bloom i ponudio saradnju, rekli : " ... ko je ova budala, sta ce nam on, sta ce nam stranci, imamo mi nasu decu ..."
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use