Jump to content
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ostrava WT 4 M/W


Recommended Posts

“Bet365

Odbojka na pijesku Ostrava M

13:10h T. Winter/J. Horl 1,66 5/10 bet365

Austrijanci su u naletu gledao sam ih u Badenu prije par dana gdje su izgubili od Doppler/Horsta u finalu. Ako nastave sa takvom igrom i danas, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.Turci su dobar par, Giginoglu ih vuče jer je dosta dobar bloker,ali ipak vjerujem austrijancima. Sretno tko isprati!

EDIT: Lost 

 

Link to comment
Share on other sites

Odbojka na pijesku Ostrava  M 

12:20h  D.Boehle/S. van de Velde  1,83  5/10  bet365

Ostrava je jedan od jačih turnira ove sezone,budući da se radi od turniru sa 4 zvjezdice,nagradni fond je 20 000$ pobjednicima turnira i 800 bodova,finalistu 16 000$ i 720 bodova,dok trećeplasirani par dobiva 10 000$ i 640 bodova...Na turniru su gotovo svi najjači parovi svijeta i očekujem jedan zanimljiv i neizvjestan turnir.

Pa ovako odlučio sam se za susret između nizozemskog i francuskog para,a ovo su sve 1/2 finalne kvale za glavni ždrijeb,tko izgubi ispada iz natjecanja.

Dirk Boehle ima 25.g. i visok je 186cm,dok je Steven van de Velde visok 200cm i solidan je bloker.Gledao sam ih dosta puta i dobar su par.Ove sezone nemaju baš neke rezultate omjer im je 10-12.

Francuzi su isto solidan par,ali po nekom mom viđenju danas će teško proći pored jakih nizozemaca.Očekujem jedan težak i neizvjestan meč i pobjedu Boehle/van de Velde.Sretno tko isprati.

EDIT: Won ;) 

Link to comment
Share on other sites

15:00h Krou/Aye 1,50   5/10   bet365

Krou/Aye francuski par,igraju dosta dugo zajedno,zanimljivo je što obojica mogu igrati u bloku.Obojica su i jdosta dobri serveri.Talijani su solidan par,ne igraju jače turnire,većinom igraju po slabijim turnirima.Po ovom koef. ih uzimam za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

Link to comment
Share on other sites

12:20h Brouwer A./Meeuwsen R.-Mol A.B./Sorum  1   1,50   5/10  bet at home  

Jako bitan susret za oba para,zato što su prve svoje mečeve oba para izgubila.

Nizozemci su jedan od najjačih parova svijeta,i na turniru ove kategorije nema kalkulacija.Ako izgube teško će i do 2. kruga natjecanja.Kvaliteta Brouwer/Meeuwsena je neupitna,obojica su strašni serveri i igraju jednu od ljepših BV na svijetu.Sve osim pobjede nizozemskog para za mene bi bilo iznenađenje.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

Link to comment
Share on other sites

10:15h  Hermannova/Slukova-Bieneck/Schneider   1   1,72  5/10  bet365

Češki i Njemački par se bore za finale neizvjesne završnice u Ostravi.

Hermannova/Slukova vidim u finalu.Cijeli turnir igraju na visokoj razini i dobili su kvalitetne parove.Obje igraju koncetrirano i mirno,nemaju oscilacija,bar do sad nisu imale,obje su dobre na servisu nerade puno grešaka i prijem je jako dobar.Njemice su isto dobar par alividim ih u borbi za treće mjesto također sa njemački parom Borger/Kozuch.Publika ih bodri i vjerujem da će biti finale između Čehinja i Kanađanki za koje sam sad pisao u LIVE.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;) 

Link to comment
Share on other sites

  • darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use