Jump to content
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Challenger Vancouver


darko56

Recommended Posts

21:00h Gilles Muller-Yannick Maden  1   1,70  5/10  bet at home

Susret 1/16 finala challenger turnira u Kanadi između Lluksemburžanina Gilles Mullera i njemačkog tenisača Yannicka Madena.

Realno gledajući ovaj koef. mi nikak nije jasan s obizorom da imamo da igrača koja se po kvaliteti i iskustvu ne mogu usporediti. Gilles Muller koji je uživao 21. mjesto ATP liste, lijevoruki igrač razornog servisa i mekanih volleya,koji su mu uz forehand najjači udarci. Muller je jučer igrao protiv amerikanca Eubanks-a  i dobio taj meč 2:1 u setovima. Odigrao je jedan sasvim solidan meč.

Ovaj koef. je postavljen i na temelju Muller-ove forme koja nije baš sjajna,ali na ovoj podlozi bi protiv njemca morao doći do pobjede. Dovoljan je podatak da Maden ima na hardu omjer 19-15 u cijeloj karijeri. Maden je u 1. kolu dobio Brayden-a Schnur 7:5 7:6, odigrao je je jedan prosječan meč. Maden ove sezone ima omjer na hardu 6-3, te je gubio redom u CH Bankok 1/16 finala predaja bb D.H.Lee, 1. kolo Dubai gubi od D.Dzumhura 6:3 6:4, CH Zhuhai 1/16 finala M.Moraing 6:4 7:6 (7:5), i CH Shenzhen 1/16 finala gubi od H.Hurkacz-a 6:3 6:4. Zanji meč na hardu je odigrao prije 5 mjeseci,naravno prije ovog sa B.Schnur. Po ovom koef. uzimam Muller-a za 5u. Sretno tko isprati!

EDIT: Lost

 

Screenshot_12.png

                                                                    (Koeficijenti 15.08.2018.g. u 20:12CET)

                                                                    Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

  • darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use