-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Ekskluzivni Bet365 bonus krediti za klađenje (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija i Albanija)
-
Od mester · Objavljeno
Slažem se sa pobjedom Kamnika -
Od COLT · Objavljeno
Pošto kolega @mester odbija igrat, a ne želimo da ispadne iz kupa radi neaktivnosti, igram opet za njega Odbojka žene Slovenija Kamnik - Branik 1 1.30 - supersport -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Barcellona vs Inter, najava meca, promocija igre "prolazi dalje" Neka svako za sebe odigra sta hoce iz ovog meca. Imamo u ponudi golove, duple sanse, kornere, posede, udarce na gol, kartone ... a ja cu da promovisem igru "prolazi dalje". Kao prvo, u ovoj ponudi, nema X-a, neresenog ishoda, samo jedna ekipa ide u Finale. Kao drugo, kvote su sasvim pristojne, 1,44 na prolaz dalje Barcellone i 2,62 na prolaz Intera. Kao trece, kod ove opklade treba da se proceni koja ekipa je jednostavno bolja, ili koja ima vise sansi da prodje dalje, ili koja zasluzuje da prodje dalje, ili da se odlucite za koju ekipu ima vise rezona, ako to uopste i postoji, da prodje dalje. Prednost kladjenja na igru "prolazi dalje" je i u tome sto smo svi gledali cele sezone Barcellonu i Inter pa ipak mozemo da donesemo neku procenu, za razliku od, recimo kladjenja na drugu, vijetnamsku ligu. I na kraju, imamo i procenu kladionica, koja mozda moze da pomogne, a to su njihove kvote na konacnog pobednika Lige Prvaka. Ja cu da napisem nekoliko recenica o obe ekipe, a vi mozete da procitate ako hocete, a ako necete, niko vas ne tera. Moj entuzijazam za igru "prolazi dalje" dolazi iz toga sto su ovo dve potpuno razlicite ekipe koje nemaju nista zajednicko. Dolaze iz dve potpuno razlicite lige, koje nemaju nista zajednicko, imaju dva potpuno razlicita stila igre, struktura klubova takodje nema nista zajednicko, rosteri su kreirani na potpuno razlicit nacin, treneri imaju razlicite poglede, i na kraju igra Barcellone i Intera nema ama bas nista zajednicko. Zato i dolazi taj adrenalin koga podrzati za prolaz dalje kada su ekipe toliko razlicite, plus sto ni kvote nisu lose, plus sto nema X-a. Barcellona Ako za neku ekipu moze da se kaze da zasluzuju Finale Lige Prvaka, onda je to svakako Barcellona. Prvi su u spanskom prvenstvu, osvojili su spanski kup, dosli do same zavrsnice Lige Prvaka, u grupnoj fazi su bili odmah iza Liverpoola gde su dali najvise golova i imali najvecu gol razliku "u plusu", a ako cemo posteno igraju i za srce i za dushu (za one koji to vole). Ako racunamo sve zvanicne utakmice u svim takmicenjima u ovoj sezoni, Barcellona je dala neverovatnih 144 gola, a ako racunamo i one dve revijalne utakmice Supercupa kod arapa gde su u dve utakmice dali jos sedam golova, dolazimo do cudesnih 151 golova u sezoni, a pred njima je jos sedam sigurno, a mozda i devet ili deset utakmica. Ako u zivotu slusate srce, a ne razum, tesko da vam se ne moze svideti Barcellona. Igraju lepo, lako daju golove, igraju sa mladim igracima, imaju i igrace iz svoje cuvene skole, a cak im je ove godine i mlada ekipa postala prvak Evrope. Ove sezone jos nisu izgubili od Real Madrida, a u tri utakmice ove sezone sa madridjanima, ugurali su im jedanaest golova. U ligi Prvaka bodove im je uzeo Monaco jos 18.09. Atalanta im je uzela bod, a izgubili su u eliminacionoj fazi i od Dortmunda. Ali su zato potopili Bayerna sa 4:1 kod kuce, pa u spanskom prvenstvu u gostima dobili Reala i Atletica sa po 4:0 i 4:2 a u sezoni su imali pobede gde su dva puta davali po sedam komada, a neverovatnih osam puta u sezoni su davali po pet komada na svojim utakmicama. Znaci za one koji vole ovakve stvari, Barcellona je zapravo poezija od tima, a ovi Mbappè i Vinicijusi pravi cirkusanti koji nicemu ne doprinose svom timu. Na kraju, imamo i poslednji utisak koji nas drzi, a to je ona spektakularna utakmica sa Realom u spanskom kupu, gde smo svi mogli da vidimo koji je to nivo igre, gde smo mogli da vidimo zelju za pobedom, takticku perfekciju i sliku u glavu da Barcellona veoma lako moze do svih trofeja u kojima je ostala u igri. Inter Ako se drzimo poslednjeg utiska, Interu bi mozda bilo pametnije da veceras preda utakmicu, i izvuce odlican rezultat od 0:3 za zalenim stolom. U najgorem trenutku sezone su se raspali, tri poslednje utakmice izgubili bez postignutog gola, ispali su iz italijanskog kupa od nikad goreg Milana, a i u italijanskom prvenstvu su im sanse za titulu ravne onoj da kolega @pena29 preokrene sezonu u drugoj, amaterskoj u svoju korist. Osim sto su se raspali, Inter je poceo da prima golove kao da je Psv, na poslednjih sedam utakmica kod kuce primili su svaki put golove, ukupno jedanaest, golove kod kuce su poceli da im daju i Monza, Cagliari i Udinese, a u gostima Parma i Bologna. Znaci, ako gledamo trenutni utisak, odnosno ono poslednje sto smo zapamtili, ova kvota od 1,44 na prolaz dalje Barcellone je za rasprodaju imovine i podizanje kredita. Ali, ja ne bih bas preporucio da se zaboravi kakvu je celu sezonu imao Inter, a pogotovo kako je igrao Ligu Prvaka. Preporucio bih i da se ne zaboravi da je celu grupnu fazu prosao sa samo jednim primljenim golom (od Leverkusena), a igrao je i sa gradjanima, Arsenalom ili Leipzigom. Preporucio bih i da se ne zaboravi da je izbacio Bayerna, i to ne samo izbacio vec nije ni izgubio od njih. Preporucio bih i da se ne zaboravi da je u sezoni 2022/2023 Inter igrao veliko Finale sa gradjanima, a da Barcellone u finalima Lige Prvaka nema nigde vec deset godina. Barcellona ili Inter, sta ja mislim Kao prvo, kada se sinoc nisam polio benzinom i samozapalio nikada necu. Juce sam deset sati pisao analizu za mec Arsenal vs Psg, gde sam u postu hteo da predlozim svim kolegama sa Foruma da odigramo prolaz dalje Psg-a, nakon sto prethodno rasprodamo imovinu i sve ulozimo u njihov prolaz dalje. I onda samo nekoliko sekundi pre nego sto sto cu pustiti post, se uplasim kao neka pi*#*#cka i odustanem. I to se ne uplasim Arsenala, nego se uplasim kolega sa ovog smesnog Foruma, uplasio sam se da ce mi se smejati gori od mene, ako Arsenal pobedi ubedljivo, majko moja. I ne samo to. Sinoc, neposredno pred utakmicu Arsenal vs Psg jedan kolega sa Foruma mi je poslao poruku sa pitanjem, sta mislim za utakmicu Arsenal vs Psg, i ja se naravno opet uplasim kao neka pi*#*#ka i opet odustanem da predlozim kladjenje na prolaz dalje francuza, vec predlozim ili gol Arsenala na utakmici ili duplu sansu 1X na domacina, majko moja. Znaci, ja mislim da ovakve ekipe poput Barcellone nikada, ili veoma retko osvajaju Ligu Prvaka. ne bih mogao da se setim kada je neka ovako mlada i ultra-ofanzivna ekipa osvojila Ligu Prvaka. Osvajali su je gradjani i Real Madrid, ali to svakako nisu bile mlade ekipe. Mislim i da se Liga Prvaka osvaja tako sto se prvo stane u red i ceka, bas kao sto je Chelsea stajao u red i cekao, pa je osvojio kada niko to od njih nije ocekivao. Ili kao sto su gradjani cekali na titulu deset godina. Mislim da bajke ne postoje, narocito sa srecnim krajem, a ako bi Barcellona osvojila titulu, to bi bila prava bajka i ekstaza za sve one koji vole napadacki fudbal i poeziju. Ako bi trebalo da poslusamo teoriju i trenerske knjige, onda ipak Inter (a i Psg) vise lici tom modelu takmicarskije i prakticnije ekipe sa deset puta boljom odbranom od Barcellone, plus su izbalansiraniji tim, plus su iskusniji, zreliji, i dolaze iz takmicarskije lige, i plus dovoljno dugo cekaju u redu za osvajanje Lige Prvaka. Ali, ima i ono "ali", sve ovo je obicna teorija, sta im sve to vredi, kada su se raspali kada je najvaznije. Za kraj rekao bih ovako, a to je i moje konacno misljenje. Izmedju Barcellone i Intera, rekao bih da Psg svakako prolazi dalje, a mozda i osvaja titulu. A ako mora da se odluci ili ce da se umre, izmedju Barcellone i Intera, onda bih rekao da bi za jednu trenercinu poput velikog Mourinha ili Atamana, izbacivanje Barcellone bila prava decja igra. Ja mislim da Barcellona igra suludo i iracionalno i da tu ima prostora da im napadnete slabu tacku, a da je Inter idealna ekipa za trenerske minijature, a da Inter nema takvog trenera. Za namazane trenercine poput Mourinha i Atamana, ovakve utakmice da igrate protiv Barcellone na koju svrsava ceo svet, su pravo uzivanje kada daju sve najbolje od sebe. Tako je, na primer Mourinho izbacio najjacu Barcellonu u istoriji sveta sa Guardiolom, sa parkiranim ne autobusom, vec avionom ispred svog gola, a tako je i odigrao nista-nista sa Romom protiv "onog" Leverkusena i to tako sto se efektivno igralo 15 umesto 90 minuta. Na zalost, Inter na klupi nema ovakvog trenera. Znaci, ovako, ako do pocetka utakmice Inter na klupu dovede Mourinha ili Atamana, a moze i Zeljka Obradovica, onda igrajte prolaz dalje Intera, a ako se to ne desi, odigrajte sta hocete. Hej @mesrine Juce sam bio opterecen FinalFourom Euroleague, a danas cu poludeti od utakmica Barcellona vs Inter i Efes vs Panathinaikos, pa (opet) nisam u stanju da napisem motivacioni govor samo za tebe. Mozda sutra, ali u svakom slucaju, samo napredddddddddd. Za kraj evo i slike Ashley Graham. Kada biste znali koliko je ona lose gradjena, koliko ima lose i neskladno telo, i koliko ima ruzne noge, ne bi vam bilo dobro. Pa opet, muskarci lude za njom, a i ja cu poludeti od nje, koliko mi se svidja. -
Od furyshaa · Objavljeno
Au koliko sreće, 21 udarac od kojih među posljednjih 5, 3 su bila iz ofsajda plus 2 koja su završila kod korner zastavice. -
Od IzudinB · Objavljeno
Barcelona - Inter 1 i oba daju (2.87) bet365 Katalonci lete visoko - tek što su ugrabili Kup kralja nakon ludnice protiv Reala (3-2), sad ganjaju i tu čuvenu trostruku krunu. Iako su u revanšu s Dortmundom fasovali 3-1, ukupno su ih prošli 5-3, pa dolaze s legit samopouzdanjem. S druge strane, Inter… pa, iskreno, malo su u banani. Jest da su izbacili Bayern zahvaljujući dobroj prvoj tekmi (4-3 ukupno), ali zadnje tri su sve redom izgubili, pa će morat dobro zagrabit ako misle izvuć nešto iz ove noći na Camp Nouu. Barca se nada da će im se Balde vratiti, al ako ne bude mogao, mladi Gerard Martin će opet uskočit. Nema ni Bernala ni Casada u sredini. Kod Intera problem u odbrani - Pavard je povrijedio zglob, dok bi se Dumfries i Zielinski mogli vratit nakon povreda. Barcelona: Szczesny; Kounde, Cubarsi, Martinez, Martin; De Jong, Pedri; Yamal, Olmo, Raphinha; Torres Inter: Sommer; Bisseck, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Thuram Barca na domaćem terenu ne zna za poraz, a s ovakvim momentom i navijačima iza sebe, teško da će ih Inter zaustavit. Očekuje se otvorena tekma, puni gas s obje strane, ali prednost definitivno ide domaćinu. Dobra opcija je pobjeda Barcelone + oba tima daju gol – kvota 2.87 kod bet365. (Koeficijenti 29.4. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
-
-
Teme
Recommended Posts
Registriraj se na forum
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.