Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.10.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 1 minutu, mario007 said:

u zadnjoj sekundiiiiiiiiiiiiiiiii jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to psvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvov crni ko god bio

Nadam se da ne igraš kartone u zemaljskim kladionicama jer ti to nema smisla. Niti pravila kladionica idu na ruku, kad ne računaju crveni karton, niti porez ni manipulativni trošak idu... 

prije 2 minute, nba1911 said:

Sta mi se kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 jos dodatno svidja je, da se na kartone moze uzvio igrati i to na sve utakmice lige prvaka. 

Ako se ne varam, prosle godine su samo vece utakmice stavili a danas se moze igrati npr na Moskvu - Porto, Gala - Schalke,...

Da, daju sve jače utakmice a i El Clasico će biti u nedjelju npr. kao i većina utakmica Lige Petica što je super. Također, upravo izlazi ponuda za kartone za Europsku ligu ;)

prije 16 minute, Dominik999 said:

Ko gleda psg? Goksim kako stoje jel ima sanse da to okrenu

Ima šanse, mislim da će opasno stisnuti u drugom. Imao je Napoli prilika ali i PSG. Kako se igra mislim da over kartona lagano prolazi, šteta da se nisam na kraju odlučio za tu opciju ali mislim da možemo vidjeti preokret lagano. PSG je fantastičan u napadu a sada moraju stisnuti i sigurno će stvoriti dosta prilika, samo je pitanje hoće li ih i realizirati

prije 9 minute, nba1911 said:

Galatasaray - Schalke over 2,5 kartona 1.66 @bet365" rel="">@bet365

Fina kvota, do sad 12 preksraja. Vrlo vazna utakmica za obe ekipe, nema potrebe previse pisati. 

Samo jednom under dosao kod Bastiena.

image.png.6b85dfa11a72b7a84c8f6d75f5008239.png

Odigrao tocno nakon sto sam napisa analizu i kvota bila cak na 1.8

U 52. minuti vec imamo 2 kartona

Zaista steta za jos karton kod Galate i X PSG-a. 

Mislim da mogu reci da su rezultati bili dosta realni, bar sto se tice kartona a i Liverpool je dominirao pa se to jos jednom posle PSG protiv Zvezde dobro naplatilo.

Okrenimo se sutrasnjoj ponudi,mislim da ima ponovo dobrih meceva na kartone, treba samo pametno probrati!

prije 22 minute, JackieJack said:

Zaista steta za jos karton kod Galate i X PSG-a. 

Mislim da mogu reci da su rezultati bili dosta realni, bar sto se tice kartona a i Liverpool je dominirao pa se to jos jednom posle PSG protiv Zvezde dobro naplatilo.

Okrenimo se sutrasnjoj ponudi,mislim da ima ponovo dobrih meceva na kartone, treba samo pametno probrati!

Šteta za PSG, imam dojam da su bili daleko bolji, dominirali i stvorili više prilika. Šteta kakav drugi gol su primili... Da je ostalo 1:1 imam dojam da bi sigurno dali drugi do kraja utakmice ali što je tu je. Sutra Europska liga a onda slijedi bogat sportski vikend. Čekam PSG u Ligi Prvaka sljedeća kola jer moraju slaviti kako bi prošli grupu a Liga Prvaka im je i jedina motivacija jer Ligue 1 nije ono zbog čega su dovedeni...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use