Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Kako će završiti utakmica između Real Madrida i Liverpoola?  

5 glasova

1. 1. Kako će završiti utakmica između Real Madrida i Liverpoola?

• pobjedom Real Madrida (1)
      4
    • neriješeno (x)
      0
    • pobjedom Liverpoola (2)
      1

Recommended Posts

Objavljeno

ja bih najradije igrao chelsea i rela, al tu ligu prvaka nikad neznas jer stvarno svako svakog moze dobiti.....

aj malo kosarku prokomentirajte

He he...

Ja baš to i planiram uplatiti... Košarka... hm... Cibona... ne znam... sa njima nikad ne znaš. Mislim da će izgubiti ali...

Možda je najpametnije igrati Kusa under. Nije u formi...

Objavljeno

ja bih najradije igrao chelsea i rela, al tu ligu prvaka nikad neznas jer stvarno svako svakog moze dobiti.....

aj malo kosarku prokomentirajte

He he...

Ja baš to i planiram uplatiti... Košarka... hm... Cibona... ne znam... sa njima nikad ne znaš. Mislim da će izgubiti ali...

Možda je najpametnije igrati Kusa under. Nije u formi...

Da ovaj Kus, zadnji put smo i ja i goksim pali na njemu jer nije zabio niti jedan koš, a sada je ponuda dali će zabit više ili manje od 10.5 koševa....nije u formi i lako bi mogao biti under (iako mislim da neće opet biti bez koša)

Još sam gledao Rakočevića, u ponudi je 18.5 koševa a on ima prosjek u euroligi 20+ koševa...

ali još uvjek je sve to u razmatranju

Objavljeno

CSKA - Aston Villa 

Manager Aston Ville, Martin O’Neill za ovu utakmicu odlučio je ostaviti gotovo cijelu prvu postavu kod kuće, te tako na put uopće neće ići: Brad Friedel, Gareth Barry, James Milner, Emile Heskey, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, Carlos Cuellar i Stiliyan Petrov. Taj potez opravdava činjenicom da im je bitnije biti među prva 4 u prvenstvu i sljedeće godine igrati Ligu prvaka , nego proći dalje u kupu UEFA te da nemaju takvu širinu kao ove 4 najjače momčadi i da je zato primoran na ovaj potez. Pridodajmo tim mukama da su ozljedjeni Martin Laursen, Nigel Reo-Coker i Wilfred Bouma. Dakle od najboljih recimo, 15 igraca 11 nece igrat!

CSKA nema nikakvih problema.

Objavljeno

CSKA - Aston Villa 

Manager Aston Ville, Martin O’Neill za ovu utakmicu odlučio je ostaviti gotovo cijelu prvu postavu kod kuće, te tako na put uopće neće ići: Brad Friedel, Gareth Barry, James Milner, Emile Heskey, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, Carlos Cuellar i Stiliyan Petrov. Taj potez opravdava činjenicom da im je bitnije biti među prva 4 u prvenstvu i sljedeće godine igrati Ligu prvaka , nego proći dalje u kupu UEFA te da nemaju takvu širinu kao ove 4 najjače momčadi i da je zato primoran na ovaj potez. Pridodajmo tim mukama da su ozljedjeni Martin Laursen, Nigel Reo-Coker i Wilfred Bouma. Dakle od najboljih recimo, 15 igraca 11 nece igrat!

CSKA nema nikakvih problema.

Vidio sam i ja to  :D A odigrat cu 1 pa cemo vidit kakve smo srece. Btw mislim da bi Valencia, HSV, City isto trebali al o tom cemo sutra  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use