IzudinB 2394 Prijavi objavu Objavljeno February 12, 2019 (Koeficijenti 12.2. u 08:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
tihi372 330 Prijavi objavu Objavljeno February 12, 2019 Danas bi lakersi trebali dobiti atlantu,pola sezone je proslo i sad je sluzbeno lov na doigravanja poceo,ispali au iz zone koja vodi u doigravanje jel su bili bez jamesa i sva ova dogadjanja oko prelaznog roka su gotova,sad se moraju okreniti igri i poceti pruzati sobre partije i pobjedjivati,danas je upitan nastup jamesa iako mislim da ce nastupiti,nema harta i balla,kuzma dobro igra u zadnje vrijeme,ingram i james mislim da su dosta da bi pobjedili simpaticnu atlantu Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
tihi372 330 Prijavi objavu Objavljeno February 12, 2019 Ista stvar vrijedi i za philadelphiu protiv bostona,iako su i jedni i drugi u doigravanju,phila igra strasno,dobili su harrisa i imaju jaku petorku i preko noci su postali mozda i favorit broj jedan na istoku di je ipak konkurencija slabija za nijansu nego na zapadu,boston odlican ali puno bolje partije pruzaju kuci,mislim da ovdje mozemo ocekivati i veliki broj poena Citiraj Share this post Link to post Share on other sites