Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Objavljeno

Evo ga pa napisite ako imate sta i kakva razmisljanja za Ligu Prvaka...

Pa mislim da ćemo biti uglavnom koncentrirani na Ligu Prvaka... Evo i parova (uzvrati):

FC Liverpool-Real Madrid(1:0)

Juventus-Chelsea(0:1)

PanathA-CF Villarreal(1:1)

BayernMü-Sporting Lis.(5:0)

Čekam da u ponudu stave "kompletnu ponudu" budući da u utorak nisam siguran da ću igrati čistu pobjedu u niti jednoj utakmici... Na dosta mejsta čekam prolaz Chelsea sa nekim "dugoročnim okladama" tako da to nemam potrebe više igrati a ostali parovi su svi škakljivi, pa čak i Bayern koji bi mogao lako kiksati jer su osigurali prolaz, ali opet lijepa lova se dobiva za pobjedu pa mislim da neće kalkulirati puno, iako bi ja kalkulirao na njihovom mjestu i posvetio se Budesligi trenutno...

Biti će zanimljivo vidjeti koje margine za kartone će koja kladionica staviti i već sam u nedjelju pomalo počeo gledati koji sudac je delegiran za koju utakmicu i sl...

Također se možda može nešto "relativno sigurno" naći tipa klade na posjed lopte i sl...

Objavljeno

Ja sam razmišljao igrat

Juventus - Chelsea    oba daju gol

-očekujem prolaz Chelsea, a za to bi trebali zabiti naravno ako žele biti nešto sigurniji...ne vidim kako Juve njima može zabit 3 i više golova...očekujem da će tekma biti 1:1 ili možda pobjeda Chelsea jer su jako dobri u gostima ove szeone...

Liverpool - Real   1

-čistu jedinicu na Liverpool zato jer Rafa Benitez uvjek zna nešto izkemijat za LP, čini mi se kako je on trener koji je najviše puta bio u završnicama LP (nisam siguran...sa  VALENCIJOM i LIVERPOOLOM). Najjača snaga reala je u Robenu, a njega "englezi" dosta dobro poznaju i mislim da ga mogu zaustavit. Bez obzira što nema Toresa smatram da je Kuyt dovoljno dobar da donese pobjedu Liverpoolu

Objavljeno

Mislim da nije pametno igrati ovo Liverpool-Real jer ipak po mome bi tu moglo svasta biti...pa cak i neko cudo i prolaz Madrizana...Dosta nezahvalna tekma za prognozu...

Objavljeno

Ja sam razmišljao igrat

Juventus - Chelsea    oba daju gol

-očekujem prolaz Chelsea, a za to bi trebali zabiti naravno ako žele biti nešto sigurniji...ne vidim kako Juve njima može zabit 3 i više golova...očekujem da će tekma biti 1:1 ili možda pobjeda Chelsea jer su jako dobri u gostima ove szeone...

Liverpool - Real   1

-čistu jedinicu na Liverpool zato jer Rafa Benitez uvjek zna nešto izkemijat za LP, čini mi se kako je on trener koji je najviše puta bio u završnicama LP (nisam siguran...sa  VALENCIJOM i LIVERPOOLOM). Najjača snaga reala je u Robenu, a njega "englezi" dosta dobro poznaju i mislim da ga mogu zaustavit. Bez obzira što nema Toresa smatram da je Kuyt dovoljno dobar da donese pobjedu Liverpoolu

Ja se potpuno slazem s tobom sto se tice Liverpool - Real. najverojatnije cemo gledat reprizu iz madrida gdje ce Real kruzit okolo i nece znat sta s loptom dok ce se L'pool odlicno postavit i ostvarit jos jednu pobjedu od 1 razlike.

Nego ja sam mislio ovak nest:

Under = manje od 3 gola za one koji ne znaju

Panathinaikos Villarreal under

Panathinaikos je "bunker" ekipa i vjerojatno ce branit zlatni gol u gostima, ako i Villarreal pobjedi to ce it 0:1, ne ocekujem tu bas neku golijadu.

Roma Arsenal under

Arsenal je kod kuce pobjedio bez primljenog pogotka, sada Roma mora pazit da ne primi gol kod kuce, a da pritome pobjedi, siguran sam da ce tako i Spaletti razmisljat, bolje ciljat pobjedu 1:0 pa produzeci do 2:0 nego jurisat i primit gol pa treba zabit 3 komada.

Man Utd Inter under

Prva tekma zavrsila 0:0, rezultat koji vise odgovara Interu nekako, jer ih 1:1 vodi dalje, ako je 0:0 idu produzeci gdje opet Inter treba samo jedan gol, a ovo bi moglo i na penale zavrsit. Uglavnom su omjeri Ferguson-Moutinho bile "tvrde" utakmice,a Portugalac ih poznaje jako dobro. Ja pak mislim da ce Inter izbacit Man Utd, oni su svoju priliku propustili u Italiji (koliko god to cudno zvucalo). Tamo im nsu zabili ni jedan gol, a sad ako prime morat ce dva tako da moraju cuvat svu mrezu. Opet under

L'pool Real M under

Repriza utakmice u madridu...

Barcelona Lyon under ili gost ne daje gol

Barcelona u LP jako rijetko prima golove od momcadi koje nisu tipa Chelsea, Real M L'pool itd... Odigraju u gostima da daju gol i mirno rijese utakmicu kod kuce sa 1:0 ili 2:0.

Objavljeno

Evo fortuna je izbacila ponudu za kartone i moram priznati da mi nije baš drago što u na sve utakmice stavili marginu od 4,5, ali nemaju samo oni to u ponudi...

2197 Porto-Atl.Madrid (4,5) 1,8 1,8 11.3./20:45

2199 Barcelona-Lyon (4,5) 1,85 1,75 11.3./20:45

2203 Roma-Arsenal (4,5) 1,91 1,7 11.3./20:45

2225 Manch.Utd.-Inter M. (4,5) 1,91 1,7 11.3./20:45

2226 Liverpool-Real M. (4,5) 1,91 1,7 10.3./20:45

2228 Juventus-Chelsea (4,5) 1,85 1,75 10.3./20:45

2230 Panathinaikos-Villarreal (4,5) 1,91 1,7 10.3./20:45

2231 Bayern M.-Sporting L. (3,5) 1,8 1,8 10.3./20:45

U prvim utakmicamam je bilo dosta kartona te je 70% utakmica završilo u overu sa kartonima. Uglanom su granice bile 3,5 pa je over lakše prošao...

Na ovim granicama nisma siguran dali ću igdje igrati over, možda na jednoj utakmci, međutim ako negdje budu manje granice onda bi se moglo odigrati više kartona jer osima Bayerna niti jedna ekipa nije osigurala prolaz i biti će tu nervoze sa obje strane na gotovo svim utakmicama, međutim dosta zavisi i od kriterija koji zauzme sudac...

Ako nađem neki VB napisati ću... ;)

Objavljeno

mislim da su sutra sigurne pobjede panathinaikosa i manchester uniteda, na trećem mjestu mi je liverpool. iz dosada prikazanog čini mi se da real više zanima prvenstvo (izgube od liverpoola doma, ali nakon tri dana izuzetno lako dobijaju espanyol na strani kada se očekivalo da će pasti)

Objavljeno

mislim da su sutra sigurne pobjede panathinaikosa i manchester uniteda, na trećem mjestu mi je liverpool. iz dosada prikazanog čini mi se da real više zanima prvenstvo (izgube od liverpoola doma, ali nakon tri dana izuzetno lako dobijaju espanyol na strani kada se očekivalo da će pasti)

Zasto mislis da je pobjeda Man Utd sigurna? Igraju dva jaka kluba, gdje jednom odgovara nerijeseno, a oba trenera se jako dobro znaju.

Objavljeno

upravo zbog toga. mislim, priznajem da ovdje malo bajam ali rivalstvo između mourinha i fergusona je preveliko da bi ferguson dopustio da na vlastitom terenu ne pobijedi mourinha, ne vjerujem da će dopustiti prekid svojeg niza pobjeda baš protiv mourinhovog sastava a nakon što je ovaj izjavio da bi ga mogao zamijeniti na klupi uniteda. osim toga, talijanski klubovi tradicionalno loše igraju na otoku tako da ne vjerujem ni pod razno da će inter proći. jedina pogreška u matrici mi je sastav manchesterove obrane jer su u posljednje vrijeme čak i primili neke golove ( ;D dva koliko mi se čini) a nisu još igrali protiv napadača poput ibrahimovića u taktici u kojoj mu se dopušta sve, ponajviše da bude potpuno nepredvidiv. ipak mislim da će ferguson pronaći način da riješi i taj problem.

ali, kao i uvijek treba pričekati početne postave.

Objavljeno

upravo zbog toga. mislim, priznajem da ovdje malo bajam ali rivalstvo između mourinha i fergusona je preveliko da bi ferguson dopustio da na vlastitom terenu ne pobijedi mourinha, ne vjerujem da će dopustiti prekid svojeg niza pobjeda baš protiv mourinhovog sastava a nakon što je ovaj izjavio da bi ga mogao zamijeniti na klupi uniteda. osim toga, talijanski klubovi tradicionalno loše igraju na otoku tako da ne vjerujem ni pod razno da će inter proći. jedina pogreška u matrici mi je sastav manchesterove obrane jer su u posljednje vrijeme čak i primili neke golove ( ;D dva koliko mi se čini) a nisu još igrali protiv napadača poput ibrahimovića u taktici u kojoj mu se dopušta sve, ponajviše da bude potpuno nepredvidiv. ipak mislim da će ferguson pronaći način da riješi i taj problem.

ali, kao i uvijek treba pričekati početne postave.

Ja isto dijelim mišljenje da će Man.Utd. peoći, ponajviše zbog igre u prvoj utakmici gdje su pokazali da su bili superiornija ekipa, međutim nisu realizirali svoje šanse. To mi je možda jedan od izglednijih parova u LP, ali na rasporedu je tek u srijedu...

Objavljeno

Evo koliko sam za danas našao Bayernu će faliti 6-7 standardnih igrača. Očekivana postava:

Butt, Oddo, Breno, Lucio, Lahm, van Bommel, Ottl, Schweinsteiger, Sosa, Klose, Podolski

Dakle dosta je rizično igrati 1, možda neki over jer bi trebala biti otvorena utakmica, ali opet ovakav over ne može za neki veći ulog...

Očekujem da će ostale utakmice biti vrlo tvrde i nervozne, eventualno ako Chelsea da rani gol onda vjerojanto rješava pitanje prolaska...

Objavljeno

Kao što sam i rekao ja više ne igram ligu prvaka,osim za neku sitnu banku. Tako da sam danas odabrao nhl

Detroit - Phoenix  1.....Gosti su ocajna ekipa koja jednostavno nema sta traziti protiv ekipa kao sto je Detroit, koji je  jedan od glavnih kandidata za                         

osvajanje naslova u ovogodisnjem izdanju Nhl-a i na svome ledu neće dopustiti iznenađenja..

P.s. ako neko hoće biti u kombinacijama za one info.neka se javi na PM

Objavljeno

P.s. ako neko hoće biti u kombinacijama za one info.neka se javi na PM

PM zadnjih dana ne radi budući da smo imali nekih problema, međutim radimo na otklanjanju istog... :-\

Najbolje pusti mail pa nek te zainteresirani kontaktiraju na mail, a ako želiš info možeš objaviti i na forumu, makar par minuta prije početka utakmice...

Objavljeno

krnjas12@net.hr

Mislim da će ti inbox biti poprilično zatrpan ;)

Btw. pozivam sve koji šalju mail da u mailu napišu i username sa foruma...

Ovo sam našao na bwinu

Liverpool FC - Real Madrid

Koliko će izmjena biti napravljeno u 2. poluvremenu?

Izbriši

Tip: 6 zamjena

2.80

Dakle u 2.pol treba biti napravljeno svih 6 izmjena. Koliko i znamo obično se izmjene i rade u 2.pol. osim u sl. ozljede a nadam se da do toga u provm pol. neće doći... Koef. je IMO nerealno visok jer će L'pool napraviti sigurno 3 izmjene, dok me Real malo brine, međutim sigurno će mjenjati kako bi ili promjenili taktičku postavu ili osvježili ekipu kako s eutakmica bude bližila kraju...

Jedina opasnost jest mogučnost produžetaka gdje bi se izmene čuvale i za nadoknadu, međutim ukoliko L'pool povede ili čak bude 0:0 do pred kraj mislim da će 6 izmjena biti...

U provj utakmici je L'pool napravio 3 izmjene a Real Madrid samo jednu...

Za 2,80 preporučujem da se proba...

Objavljeno

Kako vam zvuci:

Barca 1

L'pool prolaz

Chelsea prolaz

Dodano:

SCR Altach-LASK 1

Vizoran hvala za Altach, evo bas gledam pao je koef sa 2,25 od jutra do podne na 1,85...

"hokejasi"  ;) ima netko neki hokej da mi doda. Moze i NBA  :P

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Meni ce Belgija uz jos Norvesku biti u tih nekoliko evropskih reprezentacija koje cu najvise pratiti, odnosno bice mi u centru paznje. Danas sam trebao i njih da predstavim, ali, na zalost, spanci su mi uzeli sav entuzijazam i erekciju, pa nisam bio u dovoljnom emotivnom stanju i njih da predstavim u postu od deset stranica. Ukoliko do 21.00 cas pronadjem dovoljno entuzijazma, odnosno ako jos i spanci danas od 18.00 casova raznesu svog protivnika, mozda i napisem nekoliko recenica o Belgiji. Ovako, na brzinu, ova jedinica na Belgiju je bas kao sto i kvota od 1,57 kaze, mogla bi da dodje, ali i ne mora. Belgijanci imaju taj poremecaj sto su pre desetak godina imali generaciju kakva se pojavljuje jednom u sto godina, pa opet rezultatski sa njima nista nisu napravili, pa kada se to razocaranje desilo, sada vise niko ne zna sta od njih moze da se ocekuje. Prava steta. I ja sam odigrao tu jedinicu, ali na tu uplatu gledam kao na neku humanitarnu uplatu, kao da sam nekome donirao novac ili krv, pa nista ne ocekujem za uzvrat, ali se lepo osecam.    
    • Pozz momci! 🙂 Uzeo sam Belgiju 1 1,57  Pošto nisam neki poznavaoc nogometa,zanima me vaše mišljenje? Hvala!
    • Spanska reprezentacija, erekcija, knjige, nauka … Ala me yebu ove kolege sa Foruma, pa to je strasno … juce umesto da se posvetim nemcima i holandjanima, onaj kolega Marko15 me sjebao sa desnicarenjem i patriotizmom po Forumu, a danas kada treba da svrsavamo na spance, ovaj kolega McGarrett uzeo da yebe i ne vadi sa turcima i cesima, majko moja. Nauka i knjige vs religija Ovu spansku reprezentaciju mozete razumeti samo ako razumete razliku izmedju nauke (i knjiga sa jedne strane) i religije. Kao sto sama rec kaze, nauka dokazuje, a ne  ubedjuje. Znaci, ako nauka hoce da objasni kako nastaje grmljavina na nebu, ili otkud magla zimi u centru grada, naucnici moraju to  prvo da objasne, zatim dokazu, pa tek onda sve to da stave u knjige, da bi deca onda mogla iz tih knjiga da uce u skolama. Tako da vi danas zahvaljujuci nauci, mozete da stvorite grmljavinu ili maglu u dnevnoj sobi. Plus sto maglu mozete da vidite i na rock koncertima kao vizuelne efekte. Za razliku od nauke, religija nas ubedjuje da nesto postoji, ili hajde da kazemo da barem hoce da nas privuku svojim lupetanj… neeeee svojim idejama ili stavovima. Nauka za svoja objasnjenja koristi eksperimente i laboratorije, dok Crkva koristi trikove poput krsta, molitve, tamjana a pre svega ljudsku prirodu da veruje u nesto. A izmedju svega toga su profesori u skolama koji prenose deci tekovine nauke, i svestenici u crkvama sa druge strane, koji se trude da vas privuku. Zato ce profesor u skoli deci da objasni zasto grmi na nebu, dok ce svestenik religioznoj babi u Zagorju ili Medjugorju da prenese da kada grmi na nebu, to se verovatno Bog nesto ljuti. Ako imamo oci, rezultate nauke i religije uvek mozemo da vidimo. Mozemo da vidimo koliko je nauka doprinela razvoju ili menjanju sveta kroz automobile, svemirske brodove, Google, mobilne telefone, internet, kladjenje ili kompjutere a uvek mozemo da vidimo kako stoje zemlje koje nemaju religiju vec im je najvaznije da je internet besplatan i dostupan u celoj zemlji poput Norveske. A sa druge strane mozemo da vidimo kojim putem idu u Teheranu ili Avganistanu gde prakticno ni ne dozvoljavaju (nekontrolisani internet) Spanska reprezentacija i knjige = erekcija Ovo sto spanci rade sa svojom reprezentacijom, to je sve vec zapisano u knjigama o sportu. Svaka knjiga o sportu pominje cikluse, teorijama da je nemoguce da klubovi ili reprezentacije imaju dozivotne rezultatske cikluse. Pa onda iz tih teorija vi sada mozete da vidite da slavni Milan ove sezone nije igrao evropske utakmice cak ni cetvrtkom, da Juventus nakon devet uzastopnih titula, sada ne moze da bude cak ni ispred Coma, ili da Chelsea ima sto bodova manje od Arsenala. Kakvu je Spanija imala generaciju igraca izmedju 2008 i 2012-te godine, mozemo videti po tome sto su u tih cetiri godine osvojili Svetsko Prvenstvo i dva Evropska Prvenstva. Trenerske knjige bi rekle da nakon toga obicno sledi potop, jer je prakticno nemoguce imati vrhunske rezultate u kontinuitetu, sto smo mogli da vidimo kroz reprezentacije Nemacke koja nije mogla cak ni grupu dva puta da prodje, a da ne govorimo o reprezentaciji Italije gde su citave generacije mladih italijana vec pocele da yebu ili stvaraju porodice, a da nikada nisu doziveli da vide svoju reprezentaciju na Svetskom Prvenstvu. Spanci su imali toliko velika cojones da su smelo i hrabro usli u novi ciklus i smenu generacija, i to bas kako knjige o sportu kazu. Sebi su za selektora izabrali Luis da la Fuente-a, koji je zamenio, to nikako da se ne zaboravi, Luis Enrique-a. U Srbiji bi takvog trenera proglasili budalom, a spanci su ga veeeeoma pazljivo izabrali. Fuente je sa spanskom Under 19 generacijom bio prvak Evrope 2015, pa sa spanskom Under 21 bio prvak Evrope 2019, pa je uzeo srebro na Olimpijskim Igrama 2020 Kao sto i pise u svim knjigama o sportu, sasvim je logicno da ces jednu ovakvu reprezentaciju poput Spanske, pred kojoj je bila smena generacija, uvek poveriti jednom ovakvom treneru, koji je ispratio kroz vrhunske rezultate citave generacije mladih i perspektivnih igraca. Sve to lepo zvuci i deluje jednostavno na recima, ali u realnom zivotu da vi date jednu ovako talentovanu generaciju recimo u ruke pijanom Kiksiju, on bi, na primer, jednog Viktor Muneza stavio na klupu, a igrali bi mu Milinkovic-Savic i Vlahovic. Eto otkud erekcija na spance. Imali su cojones da veruju mladima, imali su coyones da na selektorsko mesto dovedu anonimusa za vecinu, imali su cojones da veruju u ono sto rade, i na kraju, imali su cojones da cekaju. Selektor A zapravo je njihov novi selektor imao najveca cojones. Trenerske knjige kazu da se vi kao trener ne mozete drzati nekog svog ubedjenja ili teorija ili strategija, kako vi mislite da treba da vam tim igra, vec igru vaseg tima morate da prilagodite tome kakve imate igrace. A Luis de la Fuente ima toliko mozga da zna da ima fenomenalnu generaciju odlicnih igraca, zapravo cudesno kvalitetnih, pa je sasvim logicno da ce igru “tiki-taka” okaciti macku o rep. Fuente odlicno koristi kvalitet koji ima, pa tezi igri “1 na 1” po bokovima a kako to izgleda mozemo videti po rezultatima spanaca. Aktuelni su Prvaci Evrope, kvalifikacije su prosli setnjom sa pet pobeda, jednim remijem (u poslednjoj utakmici) i nula poraza sa 21 postignutim pogodkom i tek dva primljena gola (takodje u poslednjoj utakmici kvalifikacija). Eeeeej … pet clean sheet-a iz sest utakmica, nula poraza, 3,5 gola po utakmici i 67% poseda lopte prosecno… majko moja. Dosta je ….. stvarno osecam pritisak u preponama … ne mogu vise. Za mene su spanci Top Top generacija, top selekcija, i naravno da cu ih podrzati do kraja. Ne znam da li su jos uvek zeleni za titulu, ne znam kako su sve izasli iz problema sa povredama i izostancima (Rodri, Nico Williams, Merino, Gavi …) ali za mene nema nikakve dileme. Idem sa naukom, idem sa knjigama, idem sa onim u sta verujem, a ne sa onim u sta hoce da me ubedjuju. Vecina kaze Francuska ima bolje pojedince. Naukom se bavi manje od jednog procenta ljudi. Znaci, od sto ljudi na jednom mestu, manje od jednog veruje u nauku. A to nije manjina, vec su to mrvice. A ostalih 99% veruje u nesto drugo (Boga, srecu, sudbinu, pravdu, karmu, jednakost …) Ali da naucnici nisu verovali u ono sto rade, ovaj post bismo danas pisali na kamenu, a ne na telefonu. A pogledajte kakvu tek guzvu spanci imaju na golmanima, majko moja. David Raya, Joan Garcia, Unai Simon … eeeej zivote. Napredddddddd spanci, zivela teorija, zivele knjige, zivela pamet, zivela nauka, zivela cojones ko ih ima, ziveo talenat plus znanje, zivela erekcija. Samo Spanija i niko drugi, pa makar bili poslednji u grupi.  
    • Evo jedan prijadlog za danas u obliku bet buildera:   Španjolska - Capo verde Španjolska pobjeđuje oba poluvremena Zbroj golova na utakmici minimalno 3   Španjolska kao jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog prvenstva otvara mečom protiv neloših afrikanaca. Ali ne vidim prostora za iznenađenje ovdje. Očekujem 3-4 gola španjolaca, raspoređenih u oba poluvremena dok s druge strane maksimalno gol (ako i to) afrikanaca te se nadamo da nece biti dovoljan da sruši ovu okladu.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use