Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Nedjelja - 14.04.2019

chev666chelios

Recommended Posts

Kyrie Irving 24,5 points under @1,95 unibet

Kyrie Irving 7,5 assists under @1,83 bet365

Bojan Bogdanović 19,5 points under @1,80 unibet

Očekujem tvrdu utakmicu na manji broj poena i svi tipovi koje sam napisao vjerujem da će proći, uostalom evo statistički podaci za Kyrie-a i Bojana u međusobnim dvobojima ove dvije ekipe:

Regularni dio sezone:

image.thumb.png.af13f4ccd7d19e9a34f9a9fbf7ffd580.png

Playoff:

image.thumb.png.9b4e940d96d9548533419403a791931b.png

Regularni dio sezone:

image.thumb.png.d8227060cd0cb77054683cf05ce4a7aa.png

Playoff:

image.thumb.png.bde0b89abeb784112bbb8233e6d13fa2.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • PSG - Atletico Madrid Večeras na legendarnoj Rose Bowl areni u Los Angelesu, snage će odmjeriti PSG i Atletico Madrid u prvom europskom okršaju na FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu 2025. Francuski prvak PSG dolazi na turnir s punim samopouzdanjem, nakon što je po prvi put u povijesti osvojio Ligu prvaka, demoliravši Inter s 5:0 u finalu u Minkenu. Taj rezultat zaokružio je povijesnu sezonu za Parižane, u kojoj su također osvojili Ligue 1 s čak 92 postignuta gola u 34 kola, kao i Kup Francuske. Momčad Luisa Enriquea sada želi tu formu prenijeti i na svjetsku scenu. No, zanimljivo je kako su na početku europske kampanje izgledali nesigurno, upisavši samo jednu pobjedu u prvih pet susreta - uključujući i poraz od upravo Atletica na Parku prinčeva u studenom (1:2). S druge strane, Atletico Madrid pod vodstvom Diega Simeonea nije uspio doći daleko u Ligi prvaka, nakon što su ispali u osmini finala nakon dramatičnog poraza na penale protiv gradskog rivala Real Madrida. Unatoč tome, oni su sezonu završili na trećem mjestu La Lige, s najboljom obranom u ligi. Iako PSG ulazi kao favorit, Atletico u napadu raspolaže moćnim imenima poput Juliana Alvareza, Antoinea Griezmanna i Alexandera Sørlotha, pa se očekuje da će i oni pronaći put do mreže. PSG-ova obrana, koja je u domaćem prvenstvu sačuvala samo sedam puta mrežu netaknutom, bit će na velikom ispitu. PSG je favorit, ali ne treba otpisati Atleticovu opasnost u napadu. Klađenje na pobjedu PSG-a uz oba tima daju gol nosi koeficijent 3.50, dok opcija više od 3.5 gola na utakmici ima koeficijent 2.62. Mogući sastavi: Paris Saint-Germain: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Pacho, Nuno Mendes – Joao Neves, Vitinha, Fabian Ruiz – Doue, Goncalo Ramos, Kvaratskhelia Atletico Madrid: Oblak – Molina, Le Normand, Gimenez, Javi Galan – Simeone, De Paul, Koke, Gallagher – Griezmann, Alvarez (Koeficijenti 15.6. u 12:14 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Kolege,skrecem paznju na dvije tekme prijateljske danas,Usa vs Svicarska i Mexico vs Turska.Igra se na americkom kontinentu,u Sjevernoj Karolini.Ameri vole golove tako da bi obje mogle biti atraktivne,za publiku.Prije par dana USA vs Turska,tri gola(sva tri u prvom),a Mexico vs Svicarska,sest golova ukupno.Pogledajte si malo pa ako tko smatra da se isplati,izaberite si koju opciju mislite da ce proci i ulog.Sretno.
    • Drugu godinu za redom gubis od mene, prvo je kobna bila vjera u zeleni Arsenal, a ove sezone jos kobnija vjera u onoga koji je postavljao screenshote od 17dana prije a kojeg ne zelim spominjati hahah Moj paypal racun svakako ocekuje uplate nagrada i za tu okladu i za drvenu medalju za najbolje i najkonstantnije analize u PS, a iduce sezone me valjda i nebo pogleda pa udem na taj stakorski tavan prve lige posljednje sanse i razbucam sve redom
    • Po ovim porukama ovdje ne bi se reklo da kolege ne fale, čak i nadmoćnom Kralju sportskih analiza,pa i psihoanaliza igrača u obje lige. Pogodio je sve osim pobjednika 1. i 2.lige PŠ, prvaka Italije, Nizozemske i Bosne i Hercegovine te možda i ABA lige.  
    • Kolega Leo,ja sam pocascen da ste vjerovali u mene.Budem se potrudio da iducu sezonu biti bolji...Mea Culpa...🙂
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use