-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
NBA - Subota 20.4.2019.
-
Od pena29 · Objavljeno
Sp, noćas, 1h Obala Bjelokosti -Ekvador 1X Svi najavljuju Ekvador kao Underdog,Darkhorse, ova životinja,ona ... Ako svi tako misle, onda to više nije iznenadjenje. Šalu na stranu, ovo je neizvjesno, tipujem X jer on solidan za obje ekipe,a dodajem 1 jer mi Obala ima širi izbor jakih igrača koji igraju u Europi i bitnim ligama . -
Od Marko15 · Objavljeno
A za one koji imaju manje od 12 godina,cetvrtfinale SP u Lyonu 1998. -
Od Marko15 · Objavljeno
@LeonardoDrugi,Nizozemci ha?A i 98.za trece mjesto smo ih s...i😀 -
Od Marko15 · Objavljeno
Ha,ha,ajme,pa ja ovak samo mogu uzrujati @Ajnud i vas kolega.Niste skuzili kaj sam rekao,Njemacka je do dolaska "Brke" bila u rasulu (a ne poslije) a covjek ih je onda poslozio.Nakon gubitka rata kao i Japan kojeg je general Mc Arthur ponizio jer su morali priznati da car nije bozanskog porijekla,shvatili su da samo radom mogu doci do uspjeha kojeg su danas ostvarili.Pad Njemacke pocinje 2015 sa Merkel koja poziva migrante da dojdu i dolaskom nekvalitetnog stanovnistva imate danas "no go" zone,pad industrijske proizvidnje zbog "zelenih politika" i rast bdpa od samo 0,5% godisnjeg,dakle rub recesije Dajte,malo se informirajte 😀lupate ko Maksim po diviziji.Nizozemsku sam vec objasnio u vasem ranijem postu.Za Hrvatsku,je mi smo bokci kao cijela jugoistocna Europa,kaj da velim ali bar smo kad smo se osamostalili uzeli tri medalje na SP a npr Talijani su tu gdje jesu😀 -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Holandska reprezentacija, predstavljanje Ala mi je podigao pritisak onaj kolega Marko15 ... ccccccccc, jedva sam uspeo da zavrsim ovaj post o holandjanima. Kaze ovaj Marko15 i ostane ziv kako je Nemacka u to vreme (nakon Drugog svetskog rata) bila u kompletnom rasulu kao i danas ... kao i danas sto je u rasulu ... jel' mozete da verujete ... cccccc Nemacka je u to vreme bila u kompletnom rasulu, bas kao sto je i danas u kompletnom rasulu, eeeeej zivoteeee. Reci nam, molimo te kolega, koliko ti imas godina? Vise ili manje od dvanaest? Jesi li ti nekada isao u skolu? Znas li ti uopste da citas i pises? Slusas li ti nesto drugo u zivotu osim Perkovica dok peva? Nemacka je u kompletnom rasulu, majko moja. Jel' se i Bayern mozda raspada? Ako je sveta Nemacka u kompletnom rasulu, kako onda tek stoje Hrvatska, Bosna i Srbija? Hoce li mozda nemci da ruse Allianz Arenu, i da se presele na Maksimir da tamo igraju svoje utakmice protiv Psg-a? Jesi ti kolega video nekada Nemacku makar na slici ili razglednici? Reci nam, molimo te kolega, ako se Nemacka danas raspada, kako je u Hrvatskoj? Kakva je hrvatska liga u kosarci, kakvi su stadioni u Hrvatskoj, kako stoje stvari u Hajduku? Reci nam, molimo te kolega sta je danas Hrvatska? Da li je to onih pola miliona koji su pevali zajedno sa tobom i Perkovicem u sred Zagreba, ili je Hrvatska onih preko dva miliona posetilaca koje je islo da gleda srpsko-hrvatsku kooprodukciju, film "Svadba" trash komediju u kojoj se ismevaju srbi i hrvati? Da li su ovi sto su isli da gledaju "Svadbu" i smejali se, isto hrvati, ili su to neki drugi ljudi? Mozda je stvarno bolje da uvedemo neki oblik cenzure na nasem Forumu, da pocnemo da izbacujemo pojedine kolege sa Foruma, ili da prihvatimo mene da budem administrator i sam odredjujem sta ce biti objavljeno na Forumu, a sta cemo brisati, ako se ne slazem sa napisanim. Ali, mozda je ipak najbolje da se smirim i gledam svoja posla, da se ne obaziremo na tudje stavove kada znamo da je misljenje kao guza, svako ga ima. Holandija, filosofski pogled Na svu srecu, danas mozemo iskoristiti nas Forum, tako da pod ovolikim pritiskom i bolom koji mi je kolega naneo, ne moram ponovo da vam predstavljam Holandiju kao zemlju, i slavnu istoriju tog naroda. Sve sto sam imao da kazem o Holandiji, napisao sam u Dnevnoj Temi od 17.05. gde sam Holandiju uporedio sa Hrvatskom, odnosno gde sam napisao gde je bila i sta je radila Hrvatska dok je Holandija osvajala celu Aziju i pola sveta. Zato cu sada samo da vas podsetim da je Hrvatska po velicini za jedan i po puta veca od Holandije, i da postavim slike kako holandski inzenjeri "kradu" zemlju od mora i kako oni resavaju problem "manjka zemlje" O Holandjanima ne moram nista vise da napisem, sve sto treba da znate o toj zemlji i njihovoj slavnoj istoriji mozete pronaci u Temi od 17.05.. A iskoristicu priliku i da pitam sve ove desnicare i patriote sa Foruma, ako mogu da nam objasne ovu sliku iz svete Holandije, kako je ovo moguce, da postoji zemlja ispod nivoa mora, i zasto ovakva resenja nisu smislili hrvatski, srpski i li bosanski inzenjeri. Holandska reprezentacija I ovde cu da iskoristim sebe, i holandsku reprezentaciju predstavim kroz moj post o Alexandru Zverevu, gde sam ovog rusa sa nemackim dokumentima predstavio na Forumu kao najboljeg i najkvalitetnijeg tenisara sa Atp Toura koji nikada nije osvojo (do tada) jedan Grand Slam turnir u tenisu. Tako je i sa holandjanima. Oni su najjaca fudbalska reprezentacija ikada, koja je ucestvovala na Svetskim Prvenstvima, a da ga nikada nisu osvojili. Holandjani imaju cak tri izgubljena Finala, a valjda svi imamo i oci da vidimo kakvi sve igraci su dolazili iz te zemlje. Holandjani su se prakticno prosetali kroz kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u svojoj grupi sa dvadeset osvojenih podova, dva X-a, neresena ishoda i nula poraza, i 27 postignuta gola. Holandjani su imali tri pobede kod kuce, tri pobede na strani, imali su u svojim redovima i drugoplasiranog strelca svih kvalifikacionih utakmica, Memphis Depaya sa osam postignutih golova. Ovo im je vec peto uzastopno ucestvovanje na Svetskim Prvenstvima, a i inace, na prstima jedne ruke se moze nabrojati koliko puta nisu ucestvovali. Po kladionicam su tek osmi favorit za titulu po kvoti od 19,00 ali bih bas voleo da vidim koja bi to reprezentacija volela da naleti na njih u eliminacionoj fazi. Onaj kolega Marko15 nas truje po Forumu kako nejgova Hrvatska ima tri medalje sa Svetskih Prvenstava, a sveti holandjani 1974 izgubili Finale od Nemacke, cetiri godine kasnije izgubili Finale od Argentine, 2010-te godine izgubili Finale od Spanije (nisu izgubili ni u regularnom delu utakmice Finala, nisu izgubili ni produzetke, vec Roben promasio penal, majko moja) Po meni, holandjani osim sto su sveta zemlja i primer za sve u toliko vansportskih stvari, predstavljaju globalni primer kako jedna toliko (geografski) mala zemlja, moze istovremeno da proizvodi toliko kvalitetnih igraca, da zaradjuje od fudbala, i uz to da imaju rezultate kro svoju istoriju. Ovako na brzinu, koliko sam izbrojao, holandjani u svojoj reprezentaciji imaju cak sedamnaest igraca koji igraju u najjacoj ligi na svetu, engleskoj Premier League, a vise od njih imaju samo englezi, majko moja. Da sada ne pominjem pojedinacno kakve sve igracine oni imaju u svom rosteru, mozda je bolje da pomenemo kakvi igraci nisu na spisku (Simons, DeLigt, Schouten ... van spiska, plus Verbruggen i Timber na Mundijalu, ali povredjeni. Po meni, ako iskljucim emocije, i obuzdam erekciju, holandjani imaju odlicnu ekipu, pravu timcinu, koja bi mogla da napravi veliku stetu mnogim ekipama, ako bi se racunalo kako stoje stvari na papiru, plus ono sto sam ih gledao svojim ocima. Po meni, imaju odbranu na Top svetskom nivou, srednji red takodje medju boljima, dok bi napad mogao biti i malo bolji, narocito u spicu. Nepoznanica je kako stoje sa taktikom i turnirskim sistemom takmicenja, a pogotovo kada jedna utakmica bude odlucivala da li su unutra ili napolje- Na zalost, malo mi se ne svidja grupa u kojoj su, nekako mi deluje da grupa nije jaka, ali je zayebana. O Tunisu nista ne znam, osim sto znam kakva stoka zivi u toj zemlji, a svedjani i Japan mi deluju da mi mogli nekoga da sjebu ako se podcene. Da holandjani igraju, na primer u grupi gde su seljacina iz Rosarija i njegovo drustvo sa rostilja (Alzir, Jordan i Austrija) na holandjane bih se kladio kao da nema sutra. Ovako, moracu prvo da ih vidim, pa da se odlucim da li da ih podrzim kroz golove ili da nece gubiti kroz duplu sansu. U svakom slucaju, siguran sam da cvu biti koristan po Forum, nakon sto pogledam malo holandjane na turniru. U svakom slucaju, ako kolega Marko15 napise da je i Holandija takodje kao zemlja u kompletnom rasulu kao i Nemacka, ostaje nam samo da koristimo neke molitve da se kako znaju i umeju na Svetskom Prvenstvu susretnu Nemacka ili Holandija protiv Hrvatske, pa da nam kolega objasni pre meca u kakvom je stanju Hrvatska kao zemlja, ako su ovakve dve sile u kompletnom rasulu. A erekciju na holandjane nam niko ne moze oduzeti, taman da kolega napise da je i Zagorje raj na zemlji, a Perkovic Top svetska pevacka zvezda.
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts
Registriraj se na forum
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.