Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.5.2019.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Leeds - Derby 1 (1.72) bet365

Bez obzira na polemiku, Leeds je bio impresivan u prvoj utakmici u kojoj su ostvarili pobjedu od 1-0 protiv Derbyja. Uvijek je bilo veliko pitanje o njihovoj sposobnosti ovako kasno u sezoni. Krenuli su sa tri boda prednosti u odnosu na šestoplasirani Sheffield United, a zatim pali šest bodova ispod njih, nakon čega su propustili automatsku promociju u Premier ligu. To mora da se odrazilo na njihov tim, koji je već izgledao mentalno umoran nakon što se prilagodio zahtjevnom stilu Bielse. Međutim, odgovorili su birljantno, što ih je sada dovelo do vrlo dobre situacije, jer imaju gol prednosti, plus igraju na svom terenu, tako da imaju veliku šansu da prođu u finale i bore se za direktnu promociju u Premier ligu. U ovoj utkamici će biti bez lijevog beka Alioskog koji je ozlijeđen, kao i još jednog lijevog beka Douglasa. Ozlijeđen je također veznjak Forshaw.

Derby je bio u suprotnoj poziciji od Leedsa, morali su igrati dobro u posljednjim fazama ove sezone kako bi uspjeli da se plasiraju u pvih šest ekipa. Ušli su u doigravanje i završili na posljednjem mjestu u posljednjoj utakmici regularne sezone. Oni su izgubili samo jednu od 12 utakmica prije tog susreta sa Leedsom. Međutim, završetak u prvih šest u ligi im nije dao vjetar u leđa kao što se to činilo na početku. U utakmici na Pride Parku su izgubili sa 1-0, što im je ostavilo veliki izazov i vrlo težak posao da se plasiraju u veliko finale koje se igra na Wembleyu. Promjenjiva gostujuća forma Derbyja također im ne ide u korist pred ovaj susret, tako da su šanse za prolazak u finale doigravanja za Premier ligu vrlo male. Gostima će nedostajati lijevi bekovi Forsyth i Cole, zatim centralni branič Davies i najvjerjatnije veznjak Bryson. Pod znakom sumnje je napadač Waghorn.

Derby je bez pobjede u devet od posljednjih deset utakmica u gostima i oni su primili dva ili više golova u četiri od posljednjih šest utakmica. Leeds je, u međuvremenu, pobijedio deset od posljednjih 15 domaćih utakmica i postigli su gol u 18 od posljednjih 20. Važno je napomenuti da Leeds ima mentalnu prednost zbog dva razloga - prvi je da su pobijedili u prvoj utakmici, uprkos tome što su igrali u gostima. Drugi je taj što su uspjeli zadržati mrežu netaknutom zajedno sa tom pobjedom. Sada Derby ima vrlo težak posao. U gostima su vrlo ranjivi, dok Leeds uživa igrati na svom terenu. Očekujem pobjedu Leedsa u ovom susretu!

Moguće postave

Leeds: Casilla, Ayling, Berardi, Cooper, Dallas, Phillips, Pablo Hernandez, Shackleton, Klich, Harrison, Roofe.

Derby: Roos, Bogle, Keogh, Tomori, Malone, Mount, Johnson, Wilson, Holmes, Lawrence, Marriott

Screenshot_41.thumb.png.b3f856a18c4b45dcd65a80305be88851.png

Direktan-LInk-za-brzu-uplatu-BUTTOn.png

(Koeficijenti 14.5. u 13:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Ural // Pobjeda domaćina bet365 - 1,80

Polufinala kupa Rusije, povratni meč.. Prvi susret je dobila ekipa Urala, što je možda i bilo očekivano jer Arsenal je fenomenalan ove sezone ali isključivo na domaćem terenu gdje su najbolja ekipa u ligi jer su poraženi samo jednom kod kuće i to na otvaranju prvenstva u avgustu. Kod kuće su pada redom svi velikani u Rusiji, Zenit, Spartak, Lokomotiv.. Zadnja dva domaća meča su odigrali upravo protiv Spartaka i Lokomtiva i slavili su sa 2:0 i 3:0.

Kod kuće je Arsenal ove sezone primio samo 9 pogodaka i po tome su najbolji u ligi. Sada kada im je neophodna pobjeda za prolazak, vjerujem kako će njihova snaga doći do izražaja te kako će se plasirati u finale kupa jer su igrama kroz čitavu sezonu to zaslužili.

1111.thumb.jpg.04d6f2d17d2f1043c26c900dc62f843a.jpg

871050592_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.93c1a91712091d84bcb3c083532a46a9.png

Link to comment
Share on other sites

Fortuna Sittard - Feyenoord | Feyenoord postiže manje od 2.5 gola (1.90) bet365

Lokalna publika u Sittardu će imati priliku uživati u jednoj ugodnoj večeri kada Fortuna bude slavila preživljavanje u elitnoj klasi nizozemskog nogometa nakon što su se pridružili iz druge lige prije ove sezone. Glavni trener Rene Eijer je uspio ispuniti ambicije momčadi, dok Fortuna ima četiri boda više od crvene zone ulazeći u ovaj posljednji susret ove sezone protiv Feyenoorda.

Domaćini bi mogli bez ikakvih opterećenja gledati ovu utakmicu kao jednu koju mogu pobijediti, unatoč činjenici da su izgubili dvije zaredom u Erediviziji. Feyenoord je pokazao jedan od najslabijih nastupa ove sezone tijekom vikenda kada su izgubili sa 0-2 kod kuće od ADO Den Haaga. S obzirom na to da Feyenoord nema kamo u smislu konačnog poretka na tabeli u ovoj posljednjoj utakmici i da im bodovi ništa ne bi značili, ne vidim razloga zašto bi ekipa Giovannija van Bronckhorsta odigrala svoj najbolji nastup u ovoj utakmici. Feyenoord je bio u nizu od pet pobjeda prije spomenutog poraza od ADO Den Haaga tijekom vikenda. Međutim, oni su se borili za dosljednost na svojim putovanjima tijekom cijele sezone. Momčad koju je predvodio van Bronckhorst ima loš rekord od pet pobjeda, pet remija i šest poraza u 16 utakmica u gostima.

Fortuna je, s druge strane, ove godine izgubila samo jednu od sedam domaćih utakmica u ovoj ligi, a ta jedna je bio poraz od Heerenveena. U posljednje četiri domaće utakmice primili su samo tri gola. S obzirom na to da Feyenoord nije uspio pronaći mrežu u nedeljnom porazu od ADO Den Haaga, vjerujem da ni u ovoj utakmici neće postići više od tri gola.

Screenshot_43.png.c339aff55ae0b4e91d98aaef0d3547ec.png

(Koeficijenti 15.5. u 11:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Helsingborg - AIK 1X (1.61) bet365

AIK se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji. Ali ipak, nisu daleko od prvih pozicija, jer imaju tri boda manje od prvoplasiranog Malmoa. Timovi iznad njih imaju teške rasporede, a AIK će, u svakom pogledu pokušati uzeti sva tri boda kako bi se našao na vrhu tabele. Iako je rana sezona, tek osmo kolo, vjerujem da se vrijedi kladiti na ovu utakmicu.

Helsingborg je bez pobjede u posljedjnih pet ligaških utakmica i samo su jedan bod iznad zone ispadanja. Tim je uglavnom dobivao bodove u domaćom utakmicama i izgubili su sve u gostima do sada. Helsingborg je lako jedna od najboljih momčadi kod kuće u ligi. Dok se oni bore sa dosta lošim nastupima u gostima, bili su posve drugačiji pred svojom publikom. Tim je neporažen u posljednje 23 domaće utakmice, koje se protežu do travnja prošle godine. Tijekom tog vremena, ekipa je također pobijedila 17 od tih 23 susreta. AIK je u međuvremenu bez pobjede u sedam o posljednjih 11 utakmica, dok su bez pobjede u sedam od osam u gostima. Zbog toga mislim da gosti u ovoj utakmici neće izgubiti. Sretno!

Screenshot_47.thumb.png.da4be84f2b3819188d35868ff808e81a.png

1077750235_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.d11bedcb05d6c0dbedadf9b1a9992cd5.png

(Koeficijenti 15.5. u 15:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

betbuilder unibet  kv. 2,02

crveni karton unibet  kv. 2,48

Danas je pred nama jedan super zanimljiv duel u Bugarskoj, a to je finale kupa gdje se sastaju žestoki gradski rivali iz Plovdiva, Botev i Lokomotiv. Osim što je ovo borba za trofej  koji je Botev zadnji puta osvojio prije 2 sezone, a Lokomotiv ga uopće nema u vitrinama, ujedno je i borba za izlazak na Euro scenu jer preko lige i doigravanja su oba kluba izgubile šansu izboriti tu mogućnost. Ovaj susret u Bugarskoj nosi epitet utakmice visokog rizika i vjerujem da danas tenzija neće nedostajati, kako na tribinama tako i na terenu. U utakmici u kojoj gradskom rivalu možete uzeti trofej i uskratiti mu nastup u Europi, ne mogu ocekivati ništa drugo nego obilje kartona s obje strane. Također na zaseban tiket cu pokušati i sa okladom da će biti pokazan crveni karton jer jednostavno ulog je prevelik i pitanje je hoće li sve ostati u granicama korektnosti. 

Screenshot_20190515_155514_com.android.chrome.jpg

Link to comment
Share on other sites

Elfsborg - Eskilstuna 1 (1.53) bet365

Elfsborg će se večeras potruditi da se vrati nakon vrlo teškog poraza od 4-1 protiv Malmoa, koji je domaćin nedavno promoviranog Eskiltsuna na Boras Areni. Domaćini se nadaju pobjedi u ovom susretu, jer je ovo nešto lakša utakmica od prethodne dvije koje su igrali protiv Norrkopinga (0-0) i Malmoa (4-1).

Elfsborg je novu sezonu otvorio na vrhunski način sa tri pobjede, dva remija i jednim porazom u šest utakmica (prije posljednja dva kola). Osobito su se pokazali na domaćem terenu, gdje su pobijedili dvije i remizirali dvije od četiri dosadašnje utakmice koje su odigrali na svom terenu. Ekipa Jimmyja Thelina je pobijedila dvije i remizirala jednu od posljednja tri susreta na Boras Areni. Postigli su sedam golova u dvije spomenute pobjede i trebali bi imati dovoljno kvalitete da zadrže tu napadačku formu i ovdje protiv jedne od najslabijih obrana u ovoj ligi.

Screenshot_48.thumb.png.1e638a8d0fd6864a793eaf92902e5baf.png

1106426237_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.a107dcf9c867ea3dcf470139dc92e2a7.png

(Koeficijenti 15.5. u 16:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rostov - Lokomotiva Moskva 2 (2.37) bet365

Kup u Rusiji. U prvoj utakmici je bilo 2-2. Rostov trenutno djeluje jako slabije. U posljednjih pet utakmica su bez pojede, dok su također bez pobjede u sedam od posljednjih osam. Kod kuće su ostali bez pobjede u šest od posljednjih deset utakmica, a jedna od utakmica u kojoj su pobijedili bila je prijateljska.

Moskva na drugoj strani nije poražena u 17 od posljendjih 18 utakmica i pobijedili su sedam od posljednjih osam gostujućih utakmica. Važno je napomenuti da su ostvarili 21 pobjedu u posljednjih 28 međusobnih utakmica protiv Rostova, dok devet od 12 pobjeda na ovom stadionu pripada Moskvi. Očekujem pobjedu Moskve u ovom susretu.

Screenshot_49.thumb.png.863d99752f67f6eec4b40348f0e4511d.png

193762533_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.d72d581c494f8cc9f4474ab8219531fa.png

(Koeficijenti 15.5. u 16:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

OSIJEK JE OVE SRIJEDE DOMAĆIN RIJECI

Utakmica u Gradskom vrtu počinje u 20 sati, a Bijelo-plavi bi se pobjedom sasvim približili Europi.

Još nešto više od 270 minuta dijeli nas od kraja ovosezonskog natjecanja u HNL-u. Osijeku preostaju dvije utakmice na domaćem terenu i jedno gostovanje, što nije loš raspored, no sve je to u sportu relativno. Najbolje je koncentrirati se isključivo na svaku nadolazeću utakmicu, posebice u samoj završnici kada svaki dvoboj ima predznak odlučujućeg ili u najmanju ruku izrazito bitnog za konačan plasman. U tom kontekstu najavljujemo i pretposljednje domaćinstvo koje ove srijede od 20 sati imamo u ogledu s Rijekom.

Neka se ponovi scenarij s Dinamom

Riječani su svoju europsku poziciju osigurali i teško da im u finišu sezone može izmaknuti drugo mjesto. Njihov je fokus sada zasigurno na skorašnjem finalu Kupa Hrvatske, što dakako ne znači da će zapustiti borbu za bodove. U Gradskom vrtu mogu igrati rasterećeno, bez ikakvog imperativa, dok će naša momčad prije izlaska na teren itekako morati razmišljati o tomu koliko je važno doći do pobjede. Često se govori o tomu da je na kraju neke utakmice slavio onaj tko je to više želio i pritom unio više energije i žara u odnosu na protivnika. Imali smo nedavno takvu situaciju protiv Dinama na našem stadionu, a sada se opet nadamo istom scenariju.

Navijače ni vrijeme neće zaustaviti

Motivi su višestruki, od same borbe za Europu, do prvog trijumfa nad Rijekom u ovom Prvenstvu i novog slavlja pred svojim navijačima. Prisilne izostanke nekih važnih igrača moramo prihvatiti kao činjenicu i vjerovati da će njihove zamjene u ovom susretu biti barem na približnoj razini, a to je nužno da bismo se na kraju veselili. Općenito govoreći, Osijek mora i ovaj puta odigrati vrlo kvalitetno i zrelo, o borbenosti da i ne govorimo, kako bi napravio još jedan veliki korak prema svome cilju. Šteta što je vrijeme više zimsko ili jesensko, ovih dana daleko od proljetnog. Međutim, ipak se uzdamo da će navijači biti uz osječku momčad u vjerojatno prijelomnom ogledu Bijelo-plavih. Kada znamo koliko nam ovi bodovi znače, dolazak na tribine ne bi smio biti upitan…

ŽAPER: SADA JE OVO NAJVAŽNIJA UTAKMICA

Mladi veznjak odlično se snalazi u momčadi Osijeka, a s Riječanima očekuje potporu s tribina i novu pobjedu.

Otkako ga je Dino Skender „povukao“ iz B momčadi u najbolji sastav Bijelo-plavih, 20-godišnji Mihael Žaper apsolutno opravdava ukazano povjerenje. Za njega bez ustezanja možemo reći i zaključiti da je pravo osvježenje u veznom redu Osijeka, a učinak mu još i vidljiviji uslijed dva postignuta pogotka. Bio je strijelac na gostovanjima kod Intera i Lokomotive i u obje su utakmice Osječani osvojili sva tri boda.

Naravno da mi je drago, veselim se tome iako nam je svima uvijek na prvom mjestu rezultat i ono što je pokazala momčad u cjelini. Pojedince izbacuje kolektiv, kada smo u svom pravom izdanju onda je svakom igraču lakše dobro odraditi svoju zadaću na terenu, ističe Žaper.

O motivima ne treba ni govoriti

Mihael protiv Rijeke još nije zaigrao, a u srijedu navečer će imati ponovno vrlo važnu ulogu među osječkim veznjacima. Posebice jer je izvan konkurencije nekolicina prvotimaca, zbog kartona ili ozljeda.

Sada su zaredale utakmice u kojima ne možemo računati na barem jednog igrača, no sve je to sastavni dio nogometa. Rijeka je druga na tablici, igrat će i u finalu Kupa, a već sama činjenica da ih nismo pobijedili ove sezone predstavlja nam još veći izazov. O motivima ne treba ni govoriti, budući da u sljedećim susretima pada odluka tko će u Europu.

Poziv i navijačima da dođu u većem broju

Ako bi svladali Riječane, naši bi nogometaši napravili ogroman posao. Nakon odlične prezentacije protiv Lokomotive, svi se nadamo da ćemo ponovno gledati razigrani Osijek…

Ne sumnjam da ćemo se kvalitetno pripremiti za derbi, analizirati protivnika i znati na koji način doći do novih bodova. Znam da ovo vrijeme baš ne pogoduje ljubiteljima nogometa, no ipak se nadam da će naši navijači doći u većem broju i podržati nas u najvažnijem susretu sezone jer to dvoboj s Rijekom zaista i je u ovim okolnostima.  Pobjeda bi nas, uvjeren sam, potpuno približila cilju i moramo učiniti sve da bismo je ostvarili.

IZVOR: https://nk-osijek.hr/

Osijek - Rijeka 1 (2.00) bet365

Koeficijent na Osijek je u padu. Bio je 2.20, a sada je 2.00 i dalje pada. Osijek se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa tri utakmice ostale do kraja sezone. Oni imaju tri boda više od Gorice i tri boda manje od Hajduka na trećoj poziciji. Osijek ima tri pobjede u posljednjih pet kola, dok su dvije od te tri bile na domaćem terenu. Nemaju poraza na ovom stadionu u posljednjih šest utakmica, a tek četvrti poraz ove sezone na svom stadionu doživjeli su od Hajduka u drugom mjesecu ove godine.

Rijeka je u gostima bila dobra, nakon što su ostvarili tri pobjede u pet posljednjih gostovanja. Međutim, izgubili su od Hajduka i Gorice, a s obzirom da Osijeku bodovi trebaju kako bi izborili mjesto u europskim natjecanjima, mislim da bi Osijek mogao ostvariti sva tri boda. Rijeci bodovi u ovom trenutku nisu prijeko potrebni, mislim da će domaćin imati veći motiv.

Screenshot_50.thumb.png.5969b5b6da1c9778f38f33b974adc459.png

73217818_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.be183b1214ebabe510800ec37b304d1e.png

(Koeficijenti 16.5. u 16:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Atalanta - Lazio // Over 2,5 golova bet365 - 1,80

Fantastična Atalanta ne posustaje. Ekipa iz Bergama ima odlčne šanse da u narednoj sezoni zaigra u Ligi prvaka, a vrlo su blizu osvajanu trofeja jer će snage odmjeriti sa ekipom Lazia kojeg su dobili u oba meča u Serie A. Niko nije očekivao ovako uspješnu sezonu, posebno nakon prodaje nekoliko ključnih igrača tokom ljeta, ali su Iličić, Zapata, Gomez i društvo odigrali fantastično i nadaju se kako im kruna sezone neće biti pobjeda nad Juventusom od 3:0 nego i neki trofej.

Ekipa Lazia će u kupu Italije pokušati spasiti sezonu s obzirom da su si pred početak sezone zacrtali jasan cilj a to je plasman u Ligu prvaka koji će i ove sezone ostati nedosanjani san. Upravo je Atalanta bila kobna za Lazio prije dva kola, te su sa porazom u tom meču izgubili sve šanse za plasman u ovo elitno takmičenje.

Vrlo bitno je reći da se ova utakmica igra na Olimpicu u Rimu, što znači da je Lazio praktično na domaćem terenu. Međutim, bio je nedavno i u prvenstvu, pa je Atalanta pobjedila, tako da ni sada ne mora značiti da su Rimljani u prednosti. Atalanta će igrati otvoreno pa bi se mogla ponoviti golijada iz prvenstva.

over-atalanta-640x46.jpg

1976658820_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.61e74307c411f78771791f3d5fe81db8.png

Link to comment
Share on other sites

Akhisarspor - Galatasaray // Pobjeda gosta bet365 - 1,50

Vjerujem kako je kvota na Galatu ovako visoka zbog toga što je ovo kup i što ih čeka paklen rasplet prvenstva u kojem se bore za titulu ali ipak treba naglasiti kako je Akhisarspor ubjedljivo najslabija ekipa u turskoj ligi, nalaze se na zadnjem mjestu te će od naredne sezone igrati u drugoj turkoj ligi ali će također, bez obzira na rezultat u ovom meču igrati Europa ligu.

Dakle, Galata ima priliku da dođe do duple krune, vjerujem kako im je to cilje jer im konkurencija nikad nije bila lošija, Fener je katastrofalan, Bešiktaš nije u  njihovom rangu a jedini protukandidat Basaksehir bi ipak mogao posustati na kraju sezone.

Dakle, vjerujem u pobjedu Galate ovdje, jeste kup ali je ipak finale kupa te bi trebali pristupiti maksimalno ozbiljno ovom meču.

2.thumb.jpg.049e8b95754eb5271277a3514157fda8.jpg

1976658820_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.61e74307c411f78771791f3d5fe81db8.png

Link to comment
Share on other sites

PSV - Heracles // bet365 - 2,37

PSV još uvijek ima matematičke šanse za titulu ali nemogu će je da Ajax izgubi, da PSV slavi i pritome da poprave gol razliku za 15 golova. Tako da, očekujem ovdje jedan revijalni meč, Heracles će igrati u playoffu za Europska takmičenja, trebaju se čuvati za te meče a kod PSV očekujem da zaigraju igrači koji do sada nisu toliko igrali. Vjerujem da će slaviti u ovom meču, ali očekujem golijadu i golove sa obje strane.

Sa betbuilderom sam sastavio kvotu od čak 2,37 koja je po meni odlična s obzirom na tip.

zadnje.thumb.jpg.062bb74948275b91892ff8680715ea2f.jpg

 

Graafschap - Ajax // -2.5 AH Ajax bet365 - 1,88

Domaćini će igrati razigravanje za ostanak u ligi, Ajax će večeras potvrditi osvajanje naslova. Mnogi igrači nakon ovog meča napuštaju klub i vjerujem kako će htjeti da se u pravom svijetlu oproste od navijača i saigrača te očekujem da pruže maksimum i da napuen mrežu Graafschapa do vrha. Pobjeda sa tri gola razlike je mačiji kašalj s obzirom na to kako igraju ove sezone.

Pred odmaćim navijačima su odigrali sjajnu oproštajnu utakmicu, i mislim da će ponoviti istu partiju u općenito zadnjem meču za klub. Mislim na DeJonga, De Ligta, Ziyecha, Van den beeka...

222.jpg.8f3c110e3214c0c5bfa0f02e7dac0711.jpg

 

Emmen - Groningen // Pobjeda gosta bet365 - 1,70

Odlična kvota na Groningen jer bi sa pobjedom ovdje osigurali mjestu u playoffu za evropska takmičenja bez obzira na to kako Willem završio svoj meč. Emmen se nalazi na 14. poziciji ne mogu "ni gore ni dole" tako da ovdje vrijedi probati odigrati dvojku na goste. Kvalitetnija su ekipa, i imaju imperativ pobjede.

22222222.thumb.jpg.998cdcba62c906ddd7ab58d5912b07ae.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use