Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Lyon - Auxerre 1

Lyon se je oprostio od Lige Prvaka i ostaje im borba za prvenstvo koje je najenizvjesnije u posljednjih nekoliko godina. PSG i Marseille pušu Lyonu za vratom i svaki kiks bi ih vjerojatno skinuo sa prve pozicije na kojoj smo ih naviknuli gledati više godina.

Almeria - Barcelona 2

Jučer je Real Madrid dobio, pa je trenutno razlika samo 3 boda za Barcelonom. Barcelona u 34.kolu ide na Santiago Bernabeu, tako da ništa još nije gotovo, pogotovo ako Barca posije bodove negdje. U ovoj utakmici moraju uzeti 3 boda kako bi unjeli mir u svlačionicu inaće će im voda doći do grla budući da su imali i 12 bodova prednosti prije samo nekoliko tjedana...

Objavljeno

Lyon - Auxerre 1

Lyon se je oprostio od Lige Prvaka i ostaje im borba za prvenstvo koje je najenizvjesnije u posljednjih nekoliko godina. PSG i Marseille pušu Lyonu za vratom i svaki kiks bi ih vjerojatno skinuo sa prve pozicije na kojoj smo ih naviknuli gledati više godina.

Almeria - Barcelona 2

Jučer je Real Madrid dobio, pa je trenutno razlika samo 3 boda za Barcelonom. Barcelona u 34.kolu ide na Santiago Bernabeu, tako da ništa još nije gotovo, pogotovo ako Barca posije bodove negdje. U ovoj utakmici moraju uzeti 3 boda kako bi unjeli mir u svlačionicu inaće će im voda doći do grla budući da su imali i 12 bodova prednosti prije samo nekoliko tjedana...

Uzo mi rijeci iz usta  :P

Apsolutno se slazem,. ja cu igrat jedan double sa ova dva za vece novce  ;D

Danas ima dosta NBA-a, da vidimo sta kaze marq  ;)

Objavljeno

danas mi se ni malo ne sviđa ponuda NBA-a, ima 2-3 "sigurna para" ali su full mali koef. a ovo ostalo je da svatko može dobit... najvjerojatnije nba neću ni igrat ;)

Detroit-Memphis Grizzlies  1  1.20

LALakers-Dallas Mavericks  1  1.20

Clevelan-New York Knicks  1  1.15

Atlanta-Portland Trailbl.  1  1.60

Orlando Magic-Utah Jazz  1  1.50

Objavljeno

Ja sam iskombinirao više "manjih" listića sa navedenim parovima + Vizoranove preporuke (Belenenses, Cremonese)

Btw. Romi fali puno igrača + unmorni su i demoralizirani nakon LP... Drugdje je 2,15 na Sampdoriju a Ss daje 2,60 i dalje...

Espanyol - Mallorca 1 2,25

Domačin mora pobjediti da bi ostao u utrci za opstanak. Igraju vrlo dobro i imali su težak raspored (Barca, Real M, Villareal). Barcu su pobjedili, od Reala izgubili a sa Villarealom bili bolja ekipa imali i penal i više šansi a na kraju nesretno izgubili 1:0.

Mallorca jedan od gorih gostiju u ligi...

Espanyol mi danas ide na veliku vecinu listića jer im je ovo dostlovno dan d i ako danas ne pobjede mogu se pozdraviti sa Primerom a prema prezentiranoj igri u zadnja 3 kola imaju kvalitetu za sredinu ljestvice!

Objavljeno

E da bwin daje 1,58    4,5/ PSG - Marseille (2)

Dakle da će biti 5 žutih i više. Derbi jako bitan za obje ekipe, mislim da će biti makar 6-7 žutih kartona. Francuzi nisu poznati po previše fer ponašanju i očekuje se da će viti nervoze sa obje strane... Naravno bitno je kako će se sudac postaviti... Nadam se kao jučer u utakmici Bilbao - Real Madrid  ;D

Objavljeno

Ja ću opet svoje omiljeno područje a to su value betovi  ;):

Premiata Montegranaro - Montepaschi Siena 1 @ 9.00 Sportingbet

Mislim da je koeficijent prilično nepravedno postavljen iako je s druge strane jedna od tri najjače europske momčadi. Premiata kod kuće ima 8-3, Montepaschi je devet kola prije kraja uvjerljivo prvi, nedostaje im ozlijeđeni Lavrinovič, po priznanju trenera neki su igrači ozlijeđeni, ne vidim razloga za dodatno naprezanje u ovoj utakmici. Premiata je u borbi za play-off, dopunila je roster nekim igračima (među kojima je i Ivanov iz Zadra). Svakako treba probati za sitan ulog, a i hendikep od 11,5 koševa vrlo je prihvatljiv.

70-81 FT ostalo u hendikepu...

Bilbao - Tau Ceramica 1 @ 3.55 Unibet

Ovdje idem protiv svoje omiljene momčadi, a razlozi su slični kao kod Montepaschija. Uvjerljivo su prvi, ali se kod njih već vidi umor, s time da su imali vrlo tešku utakmicu u Euroligi protiv Olympiakosa koju su izgubili, doduše uz obilatu pomoć sudaca. S druge strane, Bilbao je već skinuo skalp momčadi u sličnoj situaciji, bio je to Real prije dva tjedna, riječ je o tipičnoj hakerskoj momčadi koja može pobijediti i izgubiti od svakoga. Hendikep je 7,5 ali mislim da će to biti utakmica u kojoj će ovisiti hoće li Bilbao uspjeti dovesti Tau u tijesnu završnicu. Ako ne - riskiraju poraz od 15-ak razlike.

85-72 FT prvo pa muško...

DKV Joventut - Cajasol 2 @ 9.00 Ladbrokes

Dvoboj možda najčudnije momčadi ACB-a i ojačalog davljenika. Cajasol je značajno pojačao svoje redove s nekoliko igrača, većinom izbjeglica iz propalih istočnih klubova (takav je centar Milisavljević iz Žalgirisa) čime su jasno dali do znanja da se ne namjeravaju predati tako lako. Joventut je opet u jednoj čudnoj fazi, i dalje igra s puno koševa, ali tada si o situaciji da ovisiš o raspoloženju pojedinih igrača. U posljednje vrijeme momčad nosi Ricky Rubio, pod košem se ne događa ništa i tu je šansa Cajasola. Ako pobijede, šanse im značajno rastu, neki su igrači imali lakše ozljede, ali cijela momčad ide u Badalonu što govori o općoj mobilizaciji pred utakmicu. Hendikep od 14,5 koševa već se može i preporučiti.

Kao što sam rekao, ovo su value betovi, mislim da imaju nekih 30-40 posto šanse da prođu pa ih treba igrati kao singlove za malu lovu. Ako prođe jedan, u profitu ste...

81-89 FT e ovo mi stvarno nije trebalo nakon svih današnjih šokova, totalni poraz i sve krivo a skinuo neviđeno...

Objavljeno

Ja sam iskombinirao više "manjih" listića sa navedenim parovima + Vizoranove preporuke (Belenenses, Cremonese)

Btw. Romi fali puno igrača + unmorni su i demoralizirani nakon LP... Drugdje je 2,15 na Sampdoriju a Ss daje 2,60 i dalje...

Što se Cremonesea tiče, ipak malo opreza, jer iako postoje svi preduvjeti da oni dobiju, to su ipak talijanske niže lige. O Sampdorii smo sve napisali i analizi, uz iznimku da Pizzarro ipak igra što ne mijenja puno na stvari...

Objavljeno

17:00 Espanjol-Mallorca  1  

Vrijeme je da i Espanjol krene sa pobjedama.Zadnji su na tabeli, 17  Mallorca im bjezi 7 bodova.Espanjolu je ovo veoma bitna utakmica,samo pobjeda dolazi u obzir.Pozitivna stvar za ekipu je sto ce izaci u najjacem sastavu.Tamudo,Garcia Rufete i Dela Pena su spremni da od samog pocetka krenu svim silama na gol Mallorce.U prilog Espanjolu ide i tradicija protiv Mallorce na svom stadionu,u zadnji 7 tekmi Espanjol je slavio svih sedam puta.

16.03.2008. 2 : 1 Spain 1 2007/2008

18.02.2007. 3 : 1 Spain 2006/2007

20.11.2005. 2 : 0 Spain 1 2005/2006

12.12.2004. 2 : 1 Spain 1 2004/2005

04.01.2004. 2 : 0 Spain 1 2003/2004

01.03.2003. 2 : 0 Spain 1 2002/2003

18.11.2001. 2 : 1 Spain 1 2001/2002

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use