Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Milwaukee - Toronto // Pobjeda Toronta bet365 - 1,74

Dvije utakmice su odigrane, Bucksi su iskoristili domaći teren i vode 2:0. U prvoj utakmici je Toronto dominirao u prva tri četvrtine ali su zbog jedne katastrofalne četvrtine izgubili meč, dok su u drugom meču Bucksi bili apsolutno dominantni. Sada se serija seli u Toronto, gdje će Raptosti pokušati odnosno moraju iskorisiti prednost domaćeg terena u trećoj i četvrtoj utakmici.

S obzirom da je ovo finale konferencije nakon duuuugo godina u Torontu a svi znamo kakvu publiku inače maju tamo, očekujem da u ovom meču iskoriste domaći teren nošeni navijačima i na kraju slave. Kawahi bi trebao biti ključni igrač ovdje i mislim da vrijedi igrati na Toronto po ovoj kvoti. Mislim da će večeras slaviti ali da će se serija završiti 4:1 u korist Bucksa jer vjerovatno i očekivano finale GSW - Bucksi. 

toronto.thumb.jpg.288202febd75e7210fe5298980ec092f.jpg

1455372051_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.5c04839ad325b37d030e2934a4fad117.png

Objavljeno

Brook Lopez // Over 9,5 poena bet365 - 1,86

Strašno niska margina i velika kvota na Brooka, koji je u pretprošloj utakmici bio najbolji strijelac Bucksa i vjerujem kako će i večeras ići preko jer mislim da bi Raptorsi ovo mogli lagano dobiti tako da bi i Brook trebao dobiti više šuteva jer će svu pažnju usmjeriti na čuvanje Giannisa. S obzirom da šutira trojke, dvije trojke pogođene i jedan zicer i tu smo već. Mala margina za igrača koji je prije nekoliko dana dao 29 poena. 

Dakle, on ako uzme šuteve oni ide preko, a vjerujem da će večeras uzeti dosta jer će se ovi fokusirati kao što sam rekao na Giannisa. 

brook.thumb.jpg.346f9f8983a99e66a92e180ca3e18490.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use