Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 28.03.2009 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

pa evo mogu ja početi prvi...

u svakom slučaju mislim da bismo trebali iskoristiti situaciju u kojoj momčadi koje su ušle u završnicu eurolige igraju i četvrtu utakmicu u tjedan dana a onda i s ozbiljnijim protivnicima. evo pickova:

Barcelona - Unicaja 2 @ 3.00

očiti valuebet, a stvarno mi nije jasno zašto je na unicaju koja je po meni treća momčad acb lige toliki koeficijent u situaciji gdje je Barcelona prošli vikend igrala produžetke, točnije čak četiri produžetka, s Manresom, pa onda izgubila od Taua, i onda odigrala još jednom s Tauom i ipak uvjerljivo dobila ponajviše zahvaljujući kriminalno lošoj šuterskoj večeri Žarka Rakočevića. Haislip, N'dong i Archibald neće propustiti prigodu da uzmu skalp barceloni i tako se približe poziciji broj 3 pred doigravanje čime izbjegavaju ipak nezgodni joventut u play-offu. Javi Pascual nije loš trener, i Barcina klupa je dublja iako je bitni Cabezas upitan, ali Unicaja ima Aita Renesesa, a svi znamo tko je to... ovo se naprosto mora uzeti, pogotovo handicap 6,5!

Gran Canaria - Real Madrid 1 @ 1.85

Real je igrao dvije teške utakmice s Olympiakosom i oba su puta poraženi tako da se tu nema što reći. Gran Canarii treba kako bi možda upravo njih smijenila na četvrtom mjestu, Real je umoran i demoraliziran...

treći bet nije vezan za euroligu ali bi ga se isto trebalo uzeti

Pamesa Valencia - Cajasol Sevilla 2 @ 3.75

donedavno zadnji Cajasol sada igra daleko bolje, zapravo je preporođen, dok Pamesa izgleda dosta fragilno i dobivaju vrlo teško, a k tome u ovoj utakmici neće igrati Claver i Kuqo, a Gregory se tek vratio. Po meni, popljujte me ako želite, nije stvar u kvaliteti nego u - treneru, a to je naš Neven Spahija. Nije mi baš jasno koju je taj maglu prodao u Španjolskoj no činjenica je da Pamesa igra ispod svojih mogućnosti a u ključnim trenucima Spahija je naprosto autističan. Ambiciozna Sevilla koja se u međuvremenu i žešće pojačala i dalje traži osiguranje opstanka u ligi pa mislim da je 3.75 na njih debelo previše, posebno protiv neuvjerljive Pamese.

evo, toliko od mene, živi bili pa vidjeli, ovo mi se čini dobrom alternativom za ipak nepredvidljive reprezentativne dvoboje ovog vikenda

sretno svima koji igraju!  ;D

P.S. od ostalih bi izdvojio, iako mrzim igrati hendikep na favorite, cholet protiv dijona u francuskoj, cholet ne bi trebao imati problema oko pobjede s više od šest razlike...

Nizozemska - Škotska 1

Gosti u velikim problemima oko sastavljanja ekipe a i da su kompletni bili bi puno slabiji a ovako teško da će nešto napraviti...

Crna Gora - Italija 2

Pošteni tečaj na Talijane koji imaju iskustvo i kvalitetu ovo riješiti u svoju korist. Nisam očekivao baš koef. od oko 1,70...

Rep. Irska - Bugarska 1 @ 1.80

Po meni, čisti poklon. Bugarima ne igraju Berbatov, Petrov, Božinov, Domovčijski, Tunčev, a Ircima je trener Trappatoni. Sve rečeno, Bugari danas ispadaju.

Portugal - Švedska 1 @ 1.60

Svi znate što mislim o nogometnim okladama ispod 1.80, no ovaj puta radim izuzetak jer Portugal mora pobijediti a Švedska dolazi bez Ibrahimovića.

i jedna utakmica koja će se igrati bez tenzija:

Cipar - Gruzija 1 @ 1.90

Obje momčadi bez pobjede u ciklusu, ali igra se na Cipru i oni idu na prvu pobjedu protiv slabašne Gruzije. Koeficijent je već pao sa 2.10 čini mi se, ne mislim da će tu biti iznenađenja, Cipar nije momčad koju treba potcijeniti. Imali su nekih problema oko izbornika ali to su riješili.

Nizozemska - Škotska 1

Gosti u velikim problemima oko sastavljanja ekipe a i da su kompletni bili bi puno slabiji a ovako teško da će nešto napraviti...

Crna Gora - Italija 2

Pošteni tečaj na Talijane koji imaju iskustvo i kvalitetu ovo riješiti u svoju korist. Nisam očekivao baš koef. od oko 1,70...

ovdje se potpuno slažem s tobom, s tim da bi ja još igrao i na francuze (jednostavno su bolji od litve, koja je za sada u dobroj poziciji u kvalifikacijskoj grupi ali ako hoće nešto više moraju napadat i pobjeđivat kod kuće, a čini mi se kako je francuska pre veliki zalogaj za njih)...

mislim da ako nizozemska pobjedi u ovoj utakmici da je će osigurati prvo mjesto i svjetsko prvenstvo te da će im to biti i više nego dovoljan motiv (već sada imaju oko 4 ili 5 bodova prednosti pred svim pratiteljima u grupi i ako pobjede imat ce 7 ili 8 nakon 4 odigrane utakmice sa isto toliko za odigrat do kraja)....

e da i za crnu goru ne igra mirko vučinić jer je kartoniran, sa lipijem na klupi italije je ovo čista dvica

Uzeo sam vaše prijedloge za nizozemsku,italiju i francusku.

ne znam mislio sam još dodat i španjolce, nitko ih nije spomenuo,znam da je mali koeficijent,al lijepo bi zaokružilo listic.

A za single mi se čini jako dobro Sj.Irska-Poljska  2 - mislim da je Poljska i inače bolja,a ovoj put Sj.irskoj fali dosta prvotimaca.

pa evo mogu ja početi prvi...

u svakom slučaju mislim da bismo trebali iskoristiti situaciju u kojoj momčadi koje su ušle u završnicu eurolige igraju i četvrtu utakmicu u tjedan dana a onda i s ozbiljnijim protivnicima. evo pickova:

Barcelona - Unicaja 2 @ 3.00

očiti valuebet, a stvarno mi nije jasno zašto je na unicaju koja je po meni treća momčad acb lige toliki koeficijent u situaciji gdje je Barcelona prošli vikend igrala produžetke, točnije čak četiri produžetka, s Manresom, pa onda izgubila od Taua, i onda odigrala još jednom s Tauom i ipak uvjerljivo dobila ponajviše zahvaljujući kriminalno lošoj šuterskoj večeri Žarka Rakočevića. Haislip, N'dong i Archibald neće propustiti prigodu da uzmu skalp barceloni i tako se približe poziciji broj 3 pred doigravanje čime izbjegavaju ipak nezgodni joventut u play-offu. Javi Pascual nije loš trener, i Barcina klupa je dublja iako je bitni Cabezas upitan, ali Unicaja ima Aita Renesesa, a svi znamo tko je to... ovo se naprosto mora uzeti, pogotovo handicap 6,5!

Gran Canaria - Real Madrid 1 @ 1.85

Real je igrao dvije teške utakmice s Olympiakosom i oba su puta poraženi tako da se tu nema što reći. Gran Canarii treba kako bi možda upravo njih smijenila na četvrtom mjestu, Real je umoran i demoraliziran...

treći bet nije vezan za euroligu ali bi ga se isto trebalo uzeti

Pamesa Valencia - Cajasol Sevilla 2 @ 3.75

donedavno zadnji Cajasol sada igra daleko bolje, zapravo je preporođen, dok Pamesa izgleda dosta fragilno i dobivaju vrlo teško, a k tome u ovoj utakmici neće igrati Claver i Kuqo, a Gregory se tek vratio. Po meni, popljujte me ako želite, nije stvar u kvaliteti nego u - treneru, a to je naš Neven Spahija. Nije mi baš jasno koju je taj maglu prodao u Španjolskoj no činjenica je da Pamesa igra ispod svojih mogućnosti a u ključnim trenucima Spahija je naprosto autističan. Ambiciozna Sevilla koja se u međuvremenu i žešće pojačala i dalje traži osiguranje opstanka u ligi pa mislim da je 3.75 na njih debelo previše, posebno protiv neuvjerljive Pamese.

evo, toliko od mene, živi bili pa vidjeli, ovo mi se čini dobrom alternativom za ipak nepredvidljive reprezentativne dvoboje ovog vikenda

sretno svima koji igraju!  ;D

P.S. od ostalih bi izdvojio, iako mrzim igrati hendikep na favorite, cholet protiv dijona u francuskoj, cholet ne bi trebao imati problema oko pobjede s više od šest razlike...

kao što ste vidjeli, barcelona je završila sa x, cajasol je dobio, real igra sutra, cholet je izgubio (možda je vrijeme da igramo protiv njih...) dodatak: ipak ne, nisam vidio da se ozlijedio bitni nando de colo, dosta za dijon...

eto, to vam je to...

Rep. Irska - Bugarska 1 @ 1.80

Po meni, čisti poklon. Bugarima ne igraju Berbatov, Petrov, Božinov, Domovčijski, Tunčev, a Ircima je trener Trappatoni. Sve rečeno, Bugari danas ispadaju.

Portugal - Švedska 1 @ 1.60

Svi znate što mislim o nogometnim okladama ispod 1.80, no ovaj puta radim izuzetak jer Portugal mora pobijediti a Švedska dolazi bez Ibrahimovića.

i jedna utakmica koja će se igrati bez tenzija:

Cipar - Gruzija 1 @ 1.90

očito samo utakmica bez tenzija je mogla proći, ovo ostalo bez komentara, opet se potvrdila moja filozofija o nogometnim okladama ispod 1.80...

Obje momčadi bez pobjede u ciklusu, ali igra se na Cipru i oni idu na prvu pobjedu protiv slabašne Gruzije. Koeficijent je već pao sa 2.10 čini mi se, ne mislim da će tu biti iznenađenja, Cipar nije momčad koju treba potcijeniti. Imali su nekih problema oko izbornika ali to su riješili.

irci, irci...

Igrao sam na kladionici da ce utrku zavrsiti 14 bolida ili manje i gledao sam utrku i koliko znam 6 bolida nije zavrsilo, medutim sada vidim da sve klad. te oklade stavljaju kao nedobitne, a na sl. rez. su registrirana samo 4 bolida

koja nisu zavrsila utrku...

Dakle iako Vettel i Kubica nisu završili utrku budući da su imali "nezgodu" i parkirali bolide kraj staze 3 kruga prije kraja utrke oni su kao završili utrku... :o ??? E to se samo meni može desiti kada to čekam za 600e....  :'(

A u kur** nakon Portugala još i ovo, a stvarno nema smisla...>:( >:( >:( >:( >:(

Igrao sam na kladionici da ce utrku zavrsiti 14 bolida ili manje i gledao sam utrku i koliko znam 6 bolida nije zavrsilo, medutim sada vidim da sve klad. te oklade stavljaju kao nedobitne, a na sl. rez. su registrirana samo 4 bolida

Dakle iako Vettel i Kubica nisu završili utrku budući da su imali "nezgodu" i parkirali bolide kraj staze 3 kruga prije kraja utrke oni su kao završili utrku... :o ??? E to se samo meni može desiti kada to čekam za 600e....  :'(

A u kur** nakon Portugala još i ovo, a stvarno nema smisla...>:( >:( >:( >:( >:(

F1 racuna da su zavrsili prema sluzbenom poratku na kraju trke!

F1 racuna da su zavrsili prema sluzbenom poratku na kraju trke!

ooooooooo hammerfan! pa di si!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use