Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. IzudinB

IzudinB

2. Goksim

Goksim

• Nadam se da će nam se i ostali pridružiti u prijedlozima za danas. Ajmo borci za prva mjesta u PŠ-u da vas čujem: @mesrine,  @prlito, @furyshaa, @Fitoz, @LeonardoDrugi, još spavate a danas odličan dan za klađenje.  Evo još par prijedloga od mene, idemo po novce danas. Sretno svima. Burnley – Everton Burnley se nalazi u velikoj krizi i iz 17 kola ima samo dvije pobjede, dok su porazi protiv jačih momčadi gotovo pravilo. Na Turf Mooru su postigli tek sedam golova, što ih čini najslabijim domaćinom u ligi. Everton je stabilniji i bolji u obrani, šest od osam pobjeda ostvario je bez primljenog pogotka, a posljednja tri međusobna susreta završila su slavljem Toffeesa. Unatoč nekoliko izostanaka, očekuje se da gosti kontroliraju igru i upišu novu pobjedu. Prognoza: Pobjeda Evertona – kvota 2.10 (bet365) (Koeficijenti 27.12. u 10:30 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Arsenal – Brighton Arsenal dolazi s vrha ljestvice, ali napad Topnika posljednjih tjedana ne funkcionira najbolje – posljednja tri gola kod kuće postigli su autogolovima protivnika. Brighton je bez pobjede u posljednje četiri utakmice, a u gostima postigli samo jedan pogodak u tri susreta. Očekuje se tvrda i zatvorena utakmica, u kojoj Arsenal kontrolira igru i upisuje minimalnu pobjedu. Prognoza: Pobjeda Arsenala & manje od 2,5 gola – kvota 4.00 (bet365) (Koeficijenti 27.12. u 10:32 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Liverpool – Wolves Liverpool dolazi u odličnoj formi, s uzastopnim pobjedama protiv Brightona i Tottenhama, dok su Wolvesi u velikoj krizi – 11 poraza zaredom i samo dva gola u posljednjih osam utakmica jasno pokazuju slabosti gostiju. Na temelju forme i međusobnih susreta, očekuje se rutinska pobjeda Redsa kod kuće. Prognoza: Pobjeda Liverpoola – kvota 1.25 (bet365) (Koeficijenti 27.12. u 10:33 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nottingham Forest – Manchester City Manchester City dolazi u vrhunskoj formi, nanizali su sedam pobjeda u svim natjecanjima i u Premier ligi prosječno zabijaju 2,4 gola po utakmici. Forest i dalje pokazuje ranjivost kod kuće, nisu zabili u svojih devet ligaških poraza, a u četiri domaća poraza ostali su bez gola. Očekuje se uvjerljiva pobjeda Cityja na City Groundu, najvjerojatnije s barem dva gola razlike. Prognoza: Pobjeda Manchester Cityja – kvota 1.61 (bet365) (Koeficijenti 27.12. u 09:50 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Football - Scotland Premiership Saturday, 27 Dec 2025, 16:00 bet365 LP!
    • Pred nama je vjerojatno najpoznatnije i najgledanije kolo u Premier League! Evo par mojih razmišljanja:  City ima neugodno gostovanje i iako bi trebao slaviti očekujem da će se itekako namučiti. Nottingham Forrest zna biti neugodan, ovo bi u najboljem slučaju preporučio odigrati na live klađenju kod bet365 tko će gledati uživo ukoliko će City stojati dobro na terenu.  Arsenal i Liverpool danas ne bi smjeli iznevjeriti. Oboje igraju pred svojim navijačima i protiv protivnika koji su daleko lošije kvalitete od njih. Očekujem slavlje, vjerojatno as hendikepima, u balgdanksoj atmosferi.  Chelsea me nebrojeno puta iznevjerio ali očekujem da to neće biti i danas. Nemaju laganu utakmicu protiv Aston Ville u zadnjem terminu u 18.30. Aston Villa ima nevjerojatan niz koji moram ovjde podijeliti budući da su upisali 10 pobjeda u nizu u svim natjecanjima što je stvarno impresivno, pogotovo ako vidimo da su igrali i s Arsenalom, Manchester Unitedom. Od ovih 10 pobjeda u nizu čak 7 je u Premier League što je uspjeh vrijedan divljenja znajući konkurenciju i kvalitetu lige.  Zadnju utakmicu kad Aston Villa nije slavila odigrali su 1.11. i mislim da tom nizu jednostavno treba doći kraj. Chelsea je nepredvidiv, znaju odigrati fantastično ali i podbaciti pa i ovo može biti odlična utakmica za live klađenje međutim ja idem sa nižim ulogom na pobjedu Chelsea te sa srednjim kod bet365 na to da će Chelsea slaviti u barem jednom poluvremenu. Zanimljivo je i 1,50 za to da će Chelsea imati više kornera od Aston Ville, međutim tu me strah potencijalno ranog vodstva Chelsea gdje bi se igra nešto više preselila na polovicu Chelsea. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use