Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 2 sati, IzudinB said:

@Goksim je već pisao o madridskom derbiju, pa da se ne ponavljam i ja, u potpunosti se slažem sa njim. Evo još jedna po meni prilično solidna utakmica za over. Athletic Bilbao je prošle sezone bio ekipa koja je dobijala najviše žutih kartona u ligi, čak 3.16 po meču, no sada su sezonu krenuli nešto bolje te se nalaze na četvrtoj poziciji i nemaju poraza.. Imali su također najviše crvenih kartona prošle sezone. Valencia je također tim koji ima tendeciju dobijati dosta žutih kartona na svojim utakmicama, pogotovo ako to rezultat dozvoljava. Inače kada taj rezultat ne ide u njihovu korist oni znaju praviti dosta prekršaja, dok su u posljednjem susretu na ovom stadionu protiv Bilbaa napravili čak 22 prekšraja, a domaćin 25, što je rezultiralo sa sedam kartona, pet za Valenciju, dva za Athletic Bilbao. Uglavnom, mislim da je ova granica od 6.0 pomalo visoka, pa sam zbog toga na betbuilderu odlučio odigrati na over 4 kartona po koeficijentu 1.40 u bet365 kladionici. Ako niste do sada znali, na betbuilderu možemo birati svoju granicu kartona što je odlično ako mene pitate. Sudac je poprilično dobar za ovaj susret. Vidimo da je u novoj sezoni pokazao čak osam kartona na jednoj utakmici. Njegov prosjek je prošle sezone bio 5.05 kartona i mislim da sada može pokazati barem pet. Što se tiče Valencije, oni su svoju sezonu krenuli nešto lošije i nalaze se na 13-oj poziciji, međutim, Bilbao ih nije uspio pobijediti u posljednja dva susreta na ovom stadionu. Tu je i nekoliko ozljeda sa obje strane što će sigurno doprinijeti lošijoj igri oba tima te više prekršaja na utakmici. Sve što nam treba jeste samo pet kartona, a mislim da Melero Lopez to može ispoštovati. Sretno!

Screenshot_2.png.e0750911840f7ab10da390e8515e186e.png

Screenshot_4.thumb.png.d3f85ff1f1e5e8c23dcfcdfb5b44e192.png

(Koeficijenti 28.9. u 10:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Valencia vodi, igra se 36 minut, imamo već jedan žuti karton. Nadam se još bare četiri žuta do kraja. Rezultat je povoljan, mislim da će i Athletico dobiti koji karton danas. Ajmo Lopez ispoštuj nas :D

Objavljeno
Just now, IzudinB said:

Valencia vodi, igra se 36 minut, imamo već jedan žuti karton. Nadam se još bare četiri žuta do kraja. Rezultat je povoljan, mislim da će i Athletico dobiti koji karton danas. Ajmo Lopez ispoštuj nas :D

Samo što sam napisao, Valencia dobi drugi žuti. Ajmoo još 3!!!

Objavljeno
prije 3 minute, crash1 said:

Tottenham od 30 minute sa igračem manje.. Igrao sam na njih, mogu li izdržati do kraja bez da prime gol od Southamptona? ?

Samo što napisah ovi izjednačiše :D Mislim da sam već promašio ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • R.Garos,u 14:30h, zemlja Menšik -Zverev  Broj gemova 38,5 ........ Više, kvota oko 1,75 Očekijemo svi uzbudljiv dvoboj dva jaka servisera i vjerojatno bar 4seta što bi trebalo biti dovoljno da ovaj prijedlog prodje. Menšik je u ludoj formi, Zverev gori od zelje da osvoji GS turnir,a mogao bi i izgorjeti. Ne bi bila senzacija da izgubi.    
    • Jedina stvar koja me danas zanima, prva tekma klasika, 29-5 bacanja za Oly. Ataman i gazda Panathinaikosa opleli po sucima, došao igračima na trening rekao da želi da osvoje ligu kako znaju i umiju, izgubili Euroligu i ovo im je jedina preostala šanša da nešto osvoje. Ne vidim način da nakon svega ovo izgube, danas bi mogli ih suci gurat, ako ništa zbog lige, gledanosti, da se produži serija i mislim da ovo jednostavno ne može Oly ne zbog kvalitete nego zbog svega onoga i izvan parketa. Tako da mislim da ide ovo na 1:1 u seriji pa za dalje ćemo vidjeti.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use