Jump to content
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dajte neke strategije


PhotoMan00

Recommended Posts

  • 9 months later...
“Bet365

Martingale sustav udvostručuje vašu okladu nakon svakog gubitka, tako da bi prva pobjeda nadoknadila sve prethodne gubitke plus dobit jednaku izvornoj ulozi. Na primjer, recimo da ste započeli sa ulogom u iznosu od 100 USD i izgubili. Tada biste udvostručili svoju okladu i nastavili udvostručiti svaku opkladu dok konačno ne pobijedite (100 USD, 200 USD itd.). Kad dostignete petu okladu, riskirate 1.600 dolara. Strategiju klađenja Martingale neki vide kao sigurnu stvar jer će na kraju pobijediti kockar s neograničenim brojem novčanih sredstava. Eksponencijalni rast oklada kako bi se pokrili gubici na kraju će bankrotirati sve kockare koji koriste ovaj sustav jer nitko nema neograničen broj bankrola. Također, svaki kasino ili sportska knjiga poput ovdje navedenog: globusbet.com/hr ima ograničenje klađenja na iznos koji će prihvatiti, a koji će se gotovo sigurno dostići prije nego što kockar pobijedi.
Proporcionalne klađenje
Na primjer, da ste imali 1000 USD bankovnih listića i kladili 10%, prvi biste kladili 100 USD. Ako pobijedite, dodajte dobitak i pronađite 10% svog novog ukupnog iznosa za sljedeći ulog. Na primjer, ako osvojite 200 USD, dodali biste to u 1000 USD. Tada izračunavate 10% od 1200 USD, što je 120 USD. To znači da se dobici povećavaju brže nego u sustavu fiksnih oklada, a gubici usporavaju.
Klađenje na fiksni iznos
Ovaj sustav zahtijeva da se za svaku okladu kladite u fiksnom iznosu. U našem slučaju to je 100 USD. S 55% vjerojatnosti pobjede, ova metoda znači da nećete izgubiti cijeli balans brzo, ali također znači da će vaša šansa za gubitak biti spora, ali izvjesna.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use