badbeat 10 Prijavi objavu Objavljeno December 6, 2019 Nisam znao gdje da pitam točno pa sam otvorio temu, znači zanima me dali postoji koja kladionica (online ili lokalna) na kojoj je moguće uplatiti okladu da momčad dobija / ne dobija žuti karton u prvom poluvremenu? Dosad sam to igrao na Partypokeru, ali nažalost u zadnje vrijeme tamo ne mogu odigrat ništa (ni sa VPNom).Vjerojatno je ista stvar kao i sa bet365 nažalost.Poslao sam im upit, al još čekam na odgovor. Hvala Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
IzudinB 2495 Prijavi objavu Objavljeno December 6, 2019 prije 4 sati, badbeat said: Nisam znao gdje da pitam točno pa sam otvorio temu, znači zanima me dali postoji koja kladionica (online ili lokalna) na kojoj je moguće uplatiti okladu da momčad dobija / ne dobija žuti karton u prvom poluvremenu? Dosad sam to igrao na Partypokeru, ali nažalost u zadnje vrijeme tamo ne mogu odigrat ništa (ni sa VPNom).Vjerojatno je ista stvar kao i sa bet365 online kladionica" rel="">bet365 nažalost.Poslao sam im upit, al još čekam na odgovor. Hvala Mislim da takva vrsta oklada postoji na Betfair kladionici, čak vjerujem da ima i na 1xbet. Pokušaj se registrirati pa pregledaj njihovu ponudu. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
badbeat 10 Prijavi objavu Objavljeno December 6, 2019 Nažalost nema takve oklade na betfairu, tamo sam dosta prisutan, a nema niti na 1xbet i tamo sam pogledao prije nego sam otvorio temu.Ima svakavih razrada uključujući koji tim dobiva više kartona prvo poluvrijeme, ali ovo što ja trebam nema. Iz Partypokera javili nek probam obrisat cache i cookiese, kao da to nisam probao prije nego što sam ih kontaktirao, sad im šaljem screenshot problema. Ali svejedno hvala na odgovoru Citiraj Share this post Link to post Share on other sites