Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 26.12.2019. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 5 minute, IzudinB said:

Povede Brighton nakon kornera. Prva prava šansa i gol. Bilo bi dobro odigrati da će Tottenham sada napraviti preokret. Koeficijent 3.00!

TkxCCxO.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Kako se igra teškod a će ovako ostati, lako moguće da T'ham okrene. Isto T'ham prvi do 7 kornera je odlična opcija budući da gube i moraju napraviti ogroman pritisak. 

prije 28 minute, nba1911 said:

Ima li netko neke dobre tipove sad kad je poluvrijeme?

Ja osobno cu valjda odigrati Bournemouth - Arsenal over 2.5 kartona sa kvotom od 1.57

i jos se mislim sa  Chelsea - Southampton over 2.5 golova (preokret moguce) sa kvotom od 1.80?

Dobro je ako si to odigrao jer će sigurno biti dosta kartona s obzirom da rezultati ne idu na ruku favoritima.

prije sat vremena, MaliMisko12 said:

Crystal Palace-West Ham 2(3.40)

Žao mi je što te moram kontrirati admine ali ima realne razloge.

Zaštoo?

West Ham je takva jedna potetna momčad koja sa svojim napadačkim arsenalom sigurne more poremtiti planove svima u ligi,cak top 6,ali zašto nije tako?Zato jer su cilu sezonu igrali u krivoj formaciji i Andersonom u prvoj postavi.Citam dosta tabloida engleskih i dalo se izvuči da west ham zna da su potetna napadačka momčad ali da  se u nekim situacijama previše oslanjanju na invidualnost pojedinca(Anderson).Gleda sam tekmu sa Andersonom i bez njega.Dvi različite ekipke gledaš.Anderson je takav tip igrača di mu daš loptu i on riješava stvari ali najveći problem mu je vraćanje u defanzivu,Zato je moje mišljenje da već drugu utakmicu zaredom Anderson ne u startnoj postavi.Primjerice u formaciji 4-4-2 svi se skupa brane i napadaju i povlačenjem Rice u nazad u teroji igraju 3-4-3 u napadačkom djelu i teško je svakoj momčadi braniti širinu,pogotovo kad naprid imaš Halera kojem je najveći adut skok igra.SA druge strane Crystal Palace,no Zaha no party,godinama unazad im je problem realizacija,nikako pronaći napadača koji na redovnoj bazi zabija.Glavna taktika igre Palaca je igre na kontre,duboka zona,prepuštanje protivniku posjed i prvo osvajanje veznog reda odmah na Zahu koji je jedan na jedan nezaustavljiv.Sa druge strane danas nema Cahilla.Ismijavali njega ljudi maksimalno ali je on svojim iskustvom u tandemu sa Tomkinsom ima 3 clean shita za redom koliko se ne varam,ali danas njega nema i igra Sakho.Po meni defanzivac po okusu ali kada u jednim trenucima dođe do pomraćenja uma i napravi nešto što nebi smia,a do tad fenomenalan.Msln da će se teško nositi sa napadanjem prostora Antonia koji se stvarno brz i Halerom u zračnim duelima.

Svaka čast, evo poveo je West Ham, nadam se da će ti ostati tako. 

prije 1 sat, MaliMisko12 said:

Crystal Palace-West Ham 2(3.40)

Žao mi je što te moram kontrirati admine ali ima realne razloge.

Zaštoo?

West Ham je takva jedna potetna momčad koja sa svojim napadačkim arsenalom sigurne more poremtiti planove svima u ligi,cak top 6,ali zašto nije tako?Zato jer su cilu sezonu igrali u krivoj formaciji i Andersonom u prvoj postavi.Citam dosta tabloida engleskih i dalo se izvuči da west ham zna da su potetna napadačka momčad ali da  se u nekim situacijama previše oslanjanju na invidualnost pojedinca(Anderson).Gleda sam tekmu sa Andersonom i bez njega.Dvi različite ekipke gledaš.Anderson je takav tip igrača di mu daš loptu i on riješava stvari ali najveći problem mu je vraćanje u defanzivu,Zato je moje mišljenje da već drugu utakmicu zaredom Anderson ne u startnoj postavi.Primjerice u formaciji 4-4-2 svi se skupa brane i napadaju i povlačenjem Rice u nazad u teroji igraju 3-4-3 u napadačkom djelu i teško je svakoj momčadi braniti širinu,pogotovo kad naprid imaš Halera kojem je najveći adut skok igra.SA druge strane Crystal Palace,no Zaha no party,godinama unazad im je problem realizacija,nikako pronaći napadača koji na redovnoj bazi zabija.Glavna taktika igre Palaca je igre na kontre,duboka zona,prepuštanje protivniku posjed i prvo osvajanje veznog reda odmah na Zahu koji je jedan na jedan nezaustavljiv.Sa druge strane danas nema Cahilla.Ismijavali njega ljudi maksimalno ali je on svojim iskustvom u tandemu sa Tomkinsom ima 3 clean shita za redom koliko se ne varam,ali danas njega nema i igra Sakho.Po meni defanzivac po okusu ali kada u jednim trenucima dođe do pomraćenja uma i napravi nešto što nebi smia,a do tad fenomenalan.Msln da će se teško nositi sa napadanjem prostora Antonia koji se stvarno brz i Halerom u zračnim duelima.

1-1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use