Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. thescaaar

thescaaar

• Danas bih mogao veoma lako da napisem deset postova u jednom danu, sto bi mogao da bude rekord na ovom smesnom Forumu. Evo i jednog tiketa da odigramo odmah da se smirimo, nerviramo navijace Hajduka sa Foruma, i da ne moramo da cekamo weekend. Dve jedinice na ekipe koje igraju za titulu, i pri tome igraju jednu utakmicu sedmicno, sto znaci da imaju vremena da se spreme za utakmicu pod uslovom da su zdravi. Dve jedinice, na Dinamo, evropsku septicku jamu i najbolji regionalni klub, i na cigane, juznjake sa juga Italije, Napoli. A Hajduk i dalje ostaje otrovan klub, u otrovnom gradu, sa otrovnim ljudima.
    • Evo jednog tiketa gde se igra za prolaz dalje plus golovi od cetvrtka gde mozete i da se branite kroz live. Ukupna kvota je 1,88 igramo da ce prvak Evrope, Panathinaikos proci dalje i da Psg nece biti mlad, glup i zelen kao Arsenal. Jedinica na Panathinaikos, prolaz dalje Psg-a i golovi od cetvrtka, pa neka je sa srecom Sto se tice utakmice Panathinikosa i Efesa, postoje barem deset razloga zasto bi ovde trebalo da dodje jedinica i samo dva razloga zasto mozda ne bi. Dva razloga su sto po tradiciji, na FinalFour uvek odu tri teska favorita i jedno izmenadjenje. Na FinalFour su se vec plasirali Olympiacos, Fenerbahce i jednom nogom Monaco, a trazi se jos tim iznenadjenja. Drugi razlog je sto se u ovom trenutku Panathinaikos vise bavi stvarima oko utakmice, pritiscima, sudijama, celnicima Euroleague, dok Efes dolazi da pogine ili ode na FinalFour. Medju deset razloga za jedinicu na Panathinaikos jeste i mogucnost da se utakmica prekine ako nesto podje po qurcu po domacina.
    • Utorak 21:00/ Inter Milano vs Barcelona - prolaz Barcelone tečaj 1,85 Barca mora proci! Visca Barca 
    • Cetvrtak, 08.05.2025. 19:00 Rukomet - kval za Euro Italija - Španjolska tip X2 @1.20 SuperSport  
    • Yebi ga. Razocaran sam Interom kako glupo igra. Cetiri puta je vodio u gostima protiv Barcellone i nije to iskoristio. Razocaran sam sto su na korak da nista ne osvoje ove sezone, a meni deluje da sam ja na njihovoj klupi, da bi sve osvojili. Yebi ga, nema svrhe da pisem sta bih ja radio sa Interom na ovoj utakmici kada ne sedim na njihovoj klupi, na zalost. Ja mislim da Inter ima istorijsku sansu da osvoji Ligu Prvaka sada ili nikada vise, ali i da se poneke sanse u zivotu pruzaju samo jednom ili nijednom. Razocaran sam kako je Inter glupo igrao nakon tri vodjstva, a jos sam razocaraniji sto su zadovoljni rezultatom iz prve utakmice, pa zbog toga protestvujem i necu da napisem analizu danasnjeg meca. Inter ima odlicnu publiku, deset puta bolju od Barcellonine, imaju odlican rezultat , mada ja mislim da su mogli jos bolje, igraju kod kuce, po meni imaju i strukturu rostera da osvoje Ligu Prvaka sada ili nikada vise, ali sta to vredi kada na klupi ne sedimo Mourinho, doktor Conte ili ja, dok mislim da bi za Allegrija ovo bila decja igra da se prodje. Zato protestvujem i necu nista da napisem na Forumu. Hteo sam zapravo da kazem da Interu danas treba samo pamet, a Barcelloni nista ne treba, osim samo da budu Barcellona.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use