Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Myanmar u19 liga
Silver Starts - Magwe
Oba ne daju (2.17) 5u Unibet

Ne znam ništa o ovoj lizi niti o kvaliteti ova dvaju tima osim posljednjih rezultata. Primjetio sam da su domacini mozda i najlosija ekipa, do sada samo jedan remi i sve porazi. Od do sada 8 utakmica u njih 5 nisu uspjeli niti zabiti pogodak. Gosti nisu toliko bolji, ali ocito je razlika u kvaliteti na ovakvoj razini velika i između lose i najlosije ekipe. Imaju 3 pobjede i samo jednu od njih bez primljenog pogodtka i to bas u zadnjem kolu protiv iste momcadi koja je dobila njihovog danasnjeg protivnika nevjerojatnih 12-0. Luda liga uglavnom i cinjenica da su ovo zesci amateri. Ono zbog cega sam odlucio ovo ispratiti jest kretanje tecaja sto opet nista ne moze reci, ali da vecina kladionica je srusila i nudi tecaj na ovu istu okladu sa daleko nizim tecajem me ipak ne ostavlja ravnodusnim.

edit: pisajuci Unibet srusio tecaj na 1.85, tako da nista od ovoga ipak :D

Objavljeno

Futsal Bjelorusija
BCH Gomel - Dynamo BNTU
Gomel (1.40) BAH

Tko želi i koristi bah račun može ovo kombinirati s još nečim, jer je domaćin daleko veći favorit, sve kladionice ako nisu su srušili tečaj na 1.10 barem, a hendikep se krece od -2,5 pa do -3,5 na domacina.

Objavljeno

Košarka Rusija Nevskaya
Gabino - Sauber
Sauber (1.76) 5u BAH

Još jedna oklada koju pratim gledajući kretanje tečaja. Ne znam je li domacini imaju problema s kadrom ili je razlog igranje pred praznim tribinama, ali u ovom trenutku se ovaj tecaj isplati popratiti, koliko ce jos stajati ne znam.

Objavljeno
prije 6 sati, prlito said:

Futsal Bjelorusija
BCH Gomel - Dynamo BNTU
Gomel (1.40) BAH

Tko želi i koristi BAH račun može ovo kombinirati s još nečim, jer je domaćin daleko veći favorit, sve kladionice ako nisu su srušili tečaj na 1.10 barem, a hendikep se krece od -2,5 pa do -3,5 na domacina.

Gomel dobio glatko 8-0

Objavljeno
prije 4 sati, prlito said:

Košarka Rusija Nevskaya
Gabino - Sauber
Sauber (1.76) 5u BAH

Još jedna oklada koju pratim gledajući kretanje tečaja. Ne znam je li domacini imaju problema s kadrom ili je razlog igranje pred praznim tribinama, ali u ovom trenutku se ovaj tecaj isplati popratiti, koliko ce jos stajati ne znam.

Sauber glatko +20

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use