Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

01.08.2009. Subota (listić dana)

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo našao sam četiri zgodna para za danas... u Hrvatskoj Lutriji (HL)

Hrvatska - SAD   1   1,80   8:6

- nakon što smo onako glupo ispali od Srba u polufinalu gdje smo igrali totalno bez obrane i bili skoro totalno neučinkoviti sa igračem više mislim da Hrvatska ima motiv barem uzeti medalju...ipak je bolje biti 3. nego 4. uz to smatram kako naši ne mogu ponoviti onako lošu igru kao u polufinalu i primiti desetak golova, a siguran sam da mi možemo zabiti barem 10 komada! Mislim da je koeficjent 1,80 na naše super i da svakako treba odigrat...

Dinamo - Međimurje    14   1,50  4:0

- gledao sam Dinamo kao i svi pretpostavljam i igrali su jako dobro, možda Red Bull nije bio na svojoj razini ali Dinamo mi je djelovao kao bolja ekipa što je i bio i šteta što nisu utrpali još barem jedan gol (no dosta o toj tekmi)... Međimurje jasno ne može biti dostaojan protivnik Dinamu, možda ih neće pregazit kao Istru sa 7 komada ali će sigurno pobjediti, a tip 14 u HL znači da gost ne daje gol...svakako mislim da Dinamo neće primiti gol od Međimurja jer i Butina brani odlično, a i mislim da im je dosta bitno sačuvati praznu mrežu radi samopouzdanja u obrani...

Šibenik - Osijek   1   2,10  2:2  OS izjednačio u 93.min iz penala  >:(

- Osijek je uvjek imao problema u Šibeniku, a sada sa ovom mladom momčadi (uvjek imaju mladu momčad ali sada pogotovo) neće izgledati dobro...naravno protiv Hajduka je bio i veći motiv i Hajduk nije igrao kak treba i sve ostalo pa je OS uzo 1 bod (iako je trebao i sva tri s obzirom kako se sve razvijalo). Šibenik je mislim jedna vrlo ozbiljna momčad sa odličnim trenerom i oni će iskoristiti domaći teren maximalno...a i prošle godine su redovito punili mreže na domaćem terenu pa mi je 2,10 koeficjent vrlo nejasan...

Kortrijk - Anderlecht   2   1,60  0:2

- ovaj par nebi igrao no čitao sam neke prognoze tamo na stranici Hrvatske Lutrije pa su me uvjerili kako bi bilo zgodno odigrati ovaj par ;D ...

evo što je tamo pisalo:

U početak natjecanja u belgijskom nogometnom prvenstvu Anderlecht će kročiti s mislima na to kako su lani bili na korak do naslova. Kortrijk, pak, kako je jedva izbjegao razigravanje za ostanak u prvoj ligi...Ždrijeb je odlučio da se ove dvije momčadi susretnu na samom otvaranju ligaškog nadmetanja, što će favorizirani Anderlecht dočekati sa smiješkom i brige starta sezone prepustiti svom subotnjem suparniku.Očekujemo uspjeh nominalno jačega kluba spremnog nabiti kompleks Kortrijku, koji je do sezone prije prethodne igrao u drugoj belgijskoj ligi.Razlika u kvaliteti dokazana je prošle sezone kada su ove dvije momčadi odmjeravale snage. Učinili su to dva puta, a u obje je utakmice Anderlecht dokazao iskustvo i sigurnost. Na domaćem travnjaku nisu imali nikakvih problema (4-0), tek malo nesigurniji bili su na gostovanju (3-1).Sumnjamo da se razlika u kvaliteti izmijenila u korist Kortrijka, stoga prognoziramo siguran ulazak Anderlechta u novu sezonu.

ja ću ga odigrat pa šta bude, bude...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use