Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Exibition games

darko56

Recommended Posts

USA Matchplay 120

20:00h U.Blanch-R. Cid Subervi   1 1,53

4/10 bet365

Pratio sam ovaj turnir igra se po normalnim teniskim pravilima. Blanch je prije ove stanke dosta napredovao, pa evo i nekih njegovih zapaženih rezultata CH Ann Arbor osvojio je, a u finalu je dobio današnjeg protivnika rezultatom 3:6 6:4 6:2 na hardu u dvoranskim uvjetima, nakon toga 1/2 finale ITF na hard podlozi gdje je gubio od također momka koji jako napreduje B.Nakashima 0:6 1:6, igrao je još 1/2 finale Cleveland-a i 21.05 je osvojio International tennis series uz 6 uzastopnih pobjeda(2 seta po 4 gema se igralo i deciding point). Danas igra protiv neugodnog R.Cid Subervi koji je također u dobroj formi, ali vjerujem da  Blanch sa svojom igrom kakvu posjeduje (dosta dobar servis, i moćan forehand) može uzeti ovaj meč,dosta toga će ovisiti o backhand jer su to obojici slabiji udarci. Blanch je jučer izgubio od M. McDonald-a,ali danas očekujem bolju predstavu nego jučer. Sretno tko isprati! ?

(Koeficijenti 02.06.2020. g. u 14:45 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT:

Lost,neočekivano dobar meč je odigrao Subervi, dosta UE je imao U.Blanch, što ga je na kraju koštalo gubitka meč-a, ne Iskorištena BP na 4:4* je promjenila tok igre, ali šta je tu je. Idemo dalje još jače?

Tennis:

12:40h T.Laurent   2,10    6/10  bet365

Ovdje očekujem jedan izjednačen  meč i pobjedu Francuza. Gledao sam obojicu i Laurent je više pokazao u svom prošlom meču, istina da je imao dosta oscilacija, ali na kraju je uzeo taj meč. Laurent na hardu ima 26-6 i 12 pobjeda u nizu, a ove godine 12-2. Ovaj turnir se igra po normalnim pravilima, jed o 3 set se igra TB do 10 poena. Avidzba je dosta agresivan tenisač, tipični rus, dosta poteže i bolji udarac mu je forehand na kojeg se najviše oslanja. Na hardu ima 39-23,a ove godine 3-1.Sretno tko isprati! ?

EDIT: Igraju nakon završetka meča A.Escoffier-A.Gautier 

(Koeficijenti 10.6. u 11:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: 6:1 6:4 Won?

US Pro Tennis Series West Coast 

22:00h B.Schnur-R. Sarmiento 1  2,10

5/10 bet365 

Susret koji se igra u Newport beach-u na hard podlozi između Schnur-a(CAD) i Sarmiento (SAD). Ovo je Schnur-a prvi meč nakon korona pauze. Inače voli igrati na ovom turniru i uvjeti mu odgovaraju za njegovu agresivnu igru,vidjevši po prijašnjim rezultatima. S druge strane Sarmiento je ovaj turnir krenuo igrati dosta ranije pa u 6 odigranih mečeva ima omjer 4-2 gdje je gubio od Boyer-a i Corwin-a, ne upitno je da Schnur je klasa iznad Sarmienta. Ako ozbiljno pristupi ovom meču, mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. 

(Koeficijenti 10.6. u 20:14 CET) 

Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: 6:3 3:6 10:7 Schnur won?

• darko56 locked and unlocked this topic

Austrian Pro Series

14:30h S. Kopp-M.Neuchrist  1  2,00

bet365  5/10

Očekujem ovdje jedan izjednačen meča, ali prednost dajem mladom talentiranom Kopp-u. Pratio sam ga kroz cijeli turnir i ima igru koja može napraviti dosta problema iskusnijem Neuchrist-u. Iako ima 20.g. igra vrlo smireno i voli igrati na clay podlozi. Kopp ima omjer 58-56,a ove godine 7-10,dok Neuchrist ima omjer 120-87,a ove godine 4-4.Ovo će im biti prvi međusobni susret i vjerujem u pobjedu Kopp-a. Sretno tko isprati! ?

(Koeficijenti 11.6. u 11:56 CET) 
         Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: 2:6 3:6 lost :(

Battle of Bradenton

20:00h N.Mejia-A.Geller       1 

1,66   5/10 bet365

Ovaj turnir se igra na američkom sivom clay-u. Mejia igra od kraja travnja turnire po "special rules" i ima omjer 6-9. Radi se o jednom jako ne zgodnom igraču koji može držati duge i zahtjevne izmjene. Geller-u je ovo prvi turnir nakon 08.11.2019.g.,a na clayu nema službeni meč od 2017.g. igra za sveučilište Stanford, i najbolje svoje rezultate ostvaruje na hard-u. Po nekom mom mišljenju koef. bi trebao biti u najmanju ruku 1,60-1,55 jer ne dajem previše šanse argentinskom predstavniku. Sretno tko isprati! :) 

EDIT: Meč počinje nakon meča M. Mmoh-P.Kypson koji su počeli u 19:28h

(Koeficijenti 11.6. u 19:25 CET)  

Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: 6:4 3:6 10:7 won ?

Battle of Bradenton

21:00h S. Korda-P. Lorenzi   1 

2,10   5/10    bet365 online kladionica">bet365

Ovaj turnir se igra na američkom sivom clay-u. Lorenzi igra od kraja travnja turnire po "special rules" i njemu se nema šta puno pisati, jednostavno je legenda talijanskog tenisa iako ima 38.g. igra na visokoj razini, sa druge strane mladi Sebastian Korda talentirani  momak ima 19.g. živi i trenira u Bradenton-u, i vjerujem da će biti izrazito motiviran za ovaj meč, inače se radi o 1/2 finalu ovog turnira i Kordi je ovo 2 meč ove godine. Mišljenja sam da ako Korda odigra meč kakav zna i može da može ući u finale ovog turnira. Sretno tko isprati! :) 

(Koeficijenti 12.6. u 18:57 CET)  

EDIT: 6:4 7:5 Korda won ?

Finale:

21:00h R. Sarmiento-Felix Corwin  2  2,00 5/10 bet365

Gledao sam oba tenisača tijekom cijelog turnira. Corwin je puno više pokazao i vjerujem da može doći do titule ovog turnira. Sarmiento je neugodan igrač, ali igru koju je predstavio Corwin tijekom cijelog tjedna kao i u jučerašnjem meču protiv K. Smith-a je na visokoj razini. H2H je 1-0 za  Corwin-a. Sretno tko isprati! :)

(Koeficijenti 15.06.2020.g. u 19:39 CET)  

EDIT: F. Corwin 7:6 (8:6) 6:1 ?

• darko56 featured and unfeatured this topic

Matchplay  120

17:00h P. Kypson-S. Riffice +2,5h  1

5/10 bet365

Susret između dva mlada američka igrač koji se igra u Orlandu, FL na hard podlozi. Kypson-u je ovo četvrti meč nakon pauze corona virusa, a u prethodna 3 je igrao i izgubio protiv Mmoh-a 4:6 6:7 (4:7) i A. Geller 6:4 3:6 5:10 i prije par dana je dobio J.Shang 6:3 6:4, dok S. Riffice ima score 2-1, a dobio je E. King-a 10-7 u 3.setu i L.Draxl 10-8 u produženim TB. Današnji meč se igra po normalnim teniskim pravilima na 2 dobivena seta bez deciding point-a i 3 set se igra bez TB do 10 poena(jedino to i priznajem, ostalo je lakrdija i izmišljanje glupih "modernih" pravila). Obojicu sam gledao i pratio njihove mečeve ovih tjedana i Kypson po mom mišljenju ima šanse u današnjem meču, ako ništa drugo da pokrije ovaj hendi +2,5. Sretno tko isprati! :)

(Koeficijenti 19.06.2020.g. u 10:07 CET)  

EDIT: Won :)

• darko56 unpinned and locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Uh … ala si predstavio Hajduka, svaka ti cast. Bayern izgleda naspram ovog tvog Hajduka iz posta kao prava seoska ekipa. Jesi hajdukovac, ali dao sam ti “like” i idem sa overom 1,5 gola na utakmici, jer si moj kolega sa Foruma. Idem sa tobom, pa neka ide i zivot i kockanje u qurac. Dakle double over 1,5 gola na utakmici, plus jedinica kao kuca na Dinamo (sutra) po ukupnoj kvoti od 1,50 Hvala ti na izdvojenom vremenu, iako si hajdukovac.  
    • Pozz ekipa eto proslo neko vreme od zadnje moje analize ( kartoni) a kad se vec prica o mome hajduku i treba mislenje eto ja danas stvari vidim ovako: Na prvu kvota 1.3 na hajduka mi nekako mala i nema veze kakav je on favorit itd.. puno vise mi se dopada oklada over 1.5 gola utakmica kvota preko 1.3 ili hajduk over 1.5 gola kvota 1.61... hajduk ima novog trenera i odma se vide neke nove ideje u igri i tu nema dileme igrat ce se brzi i napadalnji nogomet ka sto je bilo kot gatuza vec se na par utakmica to vidjelo istina da je hajduk zabio u 90min samo Istri 2 gola ali svejedno Garcija voli napadacki nogomet brza tranzicija i napada sa 4 igraca.. kod njega sam odma zapamtio kako se krece krovinovic puno je bilo prive oko njega i 90% njih drzi ali ove godine on igra bolje igra kako se mora znaci pass u napad trazi igrace i to daje novu dimenziju igri onda pajaziti drzi loptu svuda je igra je bolja mali hrgovic konacno igra tamo gdje mu je mjesto i to se.vidi decko igra sjajno zna odigrat dupli pass zna napravit pass u 16m znaci nije hajduk sad bav bav ali da ne ide u pravu smjer varao bi se i tako ocekujem danas ljetnu igru hajduka prema napadu i sad kako hvalim ta napad i sve treba i istinu rec za obranu desno igra karacic zabio istri i polako se dize treba se i on adaptirat i zbog toga nije to na onom pravom levelu a problemi sa centralnima ufff sarlija svaku utakmicu  napravi gresku jedna nas stala gola protiv istre i onda pored njega danas decko od 18 godina ljudi 18!!! A pun poljud ocekuje da se odigra bez greske...garsija inzistira na ovu igru od golmana dalje a moje mislenje je da jos nemamo igrace za ovaku igru ali svak ima svoju ideju a na nama ja da povjerujemo u njega znaci ocekujem danas hajduk zeljan pobjede i ne one 1 0 a zbog problema u obrani nebi me cudilo da albanci zabiju pa onda pada ona kvota 1 na hajduk po 1.3.. albance ne poznajem ali dobili gol od andoraca u obje utakmice a lani u ligi obrana jim nije bila jaca strana... znaci za sigurnije over 1,5 utakmica za hrabrije one sto vjeruje u hajduka over 1.5 hajduka po 1.61 .... i sad mozda danas izgubimo mozda bude 0 0 kod mog hajduka sve je moguce ali treba imat vjeru u svaku stvar pa tako danas AJMO BJELI...
    • Kolega Leo,mislim da ste vi pobjednik i bez natjecanja😀😀😀.Za Zrinjski vs Breidablik,vidjeti cu live kako ce tekma ici...ako padnu cca dva gola do 30 min. uzeti cu ,ovisno o ponudi , over golova za ozbiljniji ulog.Pre match,sirotinjski ulog od 10 eura za 6 plus golova ( SS ima 12 koef.) uzeti cu i u ovoj tekmi i u revansu...app
    • Nego reci ti nama kolega, sta si ti zapravo hteo nama da predlozis iz ovog tvog juverasnjeg posta. Evo vec deseti put citam tvoj jucerasnji post u vezi utakmice Zrinjski vs Breidablik i stvarno ne mogu da razumem sta si hteo da nam predlozis. Nesto u vezi golova, zar ne? Koliko golova na mecu? Inace, zaboravio sam da kazem, da sveta Poslednja Sansa jos nije ni pocela, a ja sam vec na prvom mestu i nemam nameru da se pomeram odatle.
    • Mozda najbolje da pocekamo utakmicu i live vidimo kako ce to izgledati.Za HNL,pogledao sam Osijek vs Dinamo.Bila je cvrsta borbena utakmica i mogla je otici na obje strane...Dinamo je pobijedio ali moglo je i drukcije zavrsiti.Vukovar bi trebali dobiti ali prva su kola,svasta je moguce....Ako netko ima kakvu ideju,ljudi,napisite nesto...Pozz svim kolegama iz "Posljednje sanse"😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use