Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.7.2020. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

“Bet365
prije 2 minute, IzudinB said:

Evo ga 4-2. Samo da pobijede, rizični su mi skroz. :D Idemo i Leicester hendikepa sam igro na jednom listiću, nadam se da i to prolazi!

Ma dobit će,igraju se sa ovima.

Ali onaj penal,đizus....

Ja sam igralo live UTD dok je gubio i odigrao Lisice zabijaju isto live pa mi je zehr gut za sad.

Lisice ne gledam pa ne znam kako igraju

prije 1 minutu, TazMan said:

Ma dobit će,igraju se sa ovima.

Ali onaj penal,đizus....

Ja sam igralo live UTD dok je gubio i odigrao Lisice zabijaju isto live pa mi je zehr gut za sad.

Lisice ne gledam pa ne znam kako igraju

Super, želim ti svu sreću do kraja pa da uzmemo novce ovog vikenda! Gledam ja statistike i vidim da je Leicester dosta bolji. Aaaa evo i gola kod Uniteda ponovo! Juventus vodiii samo što su počeli! Odlično je krenulo! IDEMO JAKO!!

On 03. 07. 2020. at 16:00, IzudinB said:

Lokomotiva - Inter | Pobjeda Lokomotive u oba poluvremena (2.25) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovdje je sve jasno. Nema se što mnogo pametovati. Lokomotiva drugoplasirana momčad koja se bori za to drugo mjesto i učešće u Ligi prvaka. Trenutno imaju samo bod više od Osijeka, dok su pobjegli Hajduku i Rijeci na tri i pet bodova. Ostalo je još četiri kola do kraja sezone i mislim da su ovo utakmice koje Lokomotiva mora dobiti ukoliko žele ostati na drugoj poziciji. Inter je posljednjeplasirana momčad već dugi niz utakmica nemaju pobjede, dok imaju čak 21 poraz do sada ove sezone. Ovo je po meni zicer, što nam i same kvote pokazuju, ali mislim da bi ovdje Lokomotiva trebala dobiti u oba poluvremena, gdje mi je koeficijent na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici zaista ogroman. Vrijedi probati. Sretno!

Screenshot_15.jpg

DIREKTAN LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.7. u 15:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

On 03. 07. 2020. at 16:11, IzudinB said:

Benfica - Boavista 1 (1.28) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Benfica je samoj sebi napravila problem u vrhu tabele. Imali su tu prvu poziciju i prednost nad Portom, ali su je izgubili i sada kaskaju šest bodova. To se dogodilo u posljednje dvije utakmice u kojima su doživjeli poraze, po mom mišljenju iznenađujuće poraze koje nitko nije očekivao. Sada su vjerojatno izgubili titulu, ali ima još dosta da se igra do kraja, točnije još 5 utakmica, tako da je u igri još 15 bodova. Matematički bi mogli stići Porta i mislim da će pokušati da se vrate na pobjedničke staze, te da ostvare pobjede sve do kraja i eventualno čekaju kiks Porta i tako ih probaju iznenaditi na vrhu. Iako mislim da će biti vrlo teško sustići Porta, pa skoro možda i nemoguće, Benfica će juriti pobjedu na svom terenu na kojem su treća najbolja ekipa u ligi ove sezone. S obzirom na činjenicu da Benfica od ovog protivnika na svom stadionu nije izgubila niti jednu utakmicu u posljednjih 19 godina, očekujem pobjedu domaćina. U ovom susretu će Benfica biti bez Grimalda, Pereire i Taarabta. Sretno!

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 3.7. u 16:10 CET) 

On 03. 07. 2020. at 16:23, IzudinB said:

Chelsea - Watford 1 (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo bi po meni trebao biti zicer dana. Mislim da je jasno i zašto je to tako. Watford ima samo jedan bod više od zone ispadanja i katastrofalno igraju u posljednje vrijeme. Nisu ostvarili pobjedu u posljednje četiri utakmice i mučit će se na Stamford Bridgeu. S obzirom da su i njihovi direktni rivali za opstanak Aston Villa i Bournemouth ostvarili uzastopne poraze te katastrofalno igraju, Watford je ostao na toj sigurnoj zoni i izgleda da će ostati i sljedeće kolo, s obzirom da spomenuta dva tima igraju protiv Liverpoola i Manchester Uniteda.

Chelsea se na drugoj strani bori za prve četiri pozicije. Manchester United i Wolvesi su im za petama, samo dva boda zaostatka i zbog toga mislim da je ovo must win utakmica za domaćine. Leicester također ima jedan bod više od Chelseaja, tako da je to samo dodatna motivacija za igrače Frank Lamparda. Neće biti lako, ostalo je još šest utakmica do kraja prvenstva i sve je moguće. Međutim, ako ovakve utakmice Chelsea ne može dobiti, mislim onda stvarno da ne zaslužuju mjesto u top četiri najbolja tima u Engleskoj. Nisu igrali dobro protiv West Hama, ali mislim da će sada Frank Lampard napraviti neke izmjene u obrani gdje će uvesti Palmierija i Zoumu. Chelsea je također ostvario četiri pobjede u posljednjih pet međusobnih susreta protiv Watforda, tako da i ovdje očekujem pobjedu, ne laganu, ali pobjedu! Sretno!

I naravno, što uvijek volim naglasiti je da bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica računa okladu kao dobitnom ako Chelsea povede sa 2-0, što je po meni odlično u ovoj utakmici, jer znamo da je Chelsea i prije znao povesti pa izgubi taj rezultat u toku utakmice. Uglavnom idemo keca! Sretno svima!

PS: Watford će u ovom susretu biti bez Deulofeua, Janmaata i Successa. Tri prilično važna igrača za ovu ekipu. Uglavnom Chelsea bez nekih značajnijih izostanaka. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 3.7. u 16:21 CET) 

On 03. 07. 2020. at 16:32, IzudinB said:

Braga - Aves | Braga EH -1 (1.61) bet365

Četvrtoplasirana Braga će igrati protiv najgoreg tima u ligi i tima koji se već pozdravio sa Primeira ligom. Naime, Braga ima 50 bodova osvojenih do sada, što je pet manje u odnosu na Sporting, te tri više u odnosu na Rio Ave, tako da je sve još uvijek moguće za Bragu do kraja prvenstva. Oni mogu izgubiti poziciju, a mogu je i poboljšati. Uglavnom, mislim  da ovdje ne bi trebalo biti problema protiv najgoreg tima u ligi i tima koji je već ispao te nemaju zašto igrati. Bragi su bodovi potrebni, a Aves igra očajno, tako da ne treba matematika da povežemo lončiće u ovoj utakmici. Uglavnom Bragi nedostaju Rolando i Tormena, dok na drugoj strani nema Šimuneca. Koeficijenti su u padu, a za mene bi ovdje najbolje bilo odigrati europskih hendikep -1 sa vrlo dobrim koeficijentom s obzirom da ne bi trebalo imati problema. Braga je dobila četiri od posljednjih pet susreta protiv ovog tima. Prošli susret su izgubili u gostima, ali je Aves imao dosta sreće. Jedini šut u okvir gola završio je u golu. Očekujem laganu pobjedu sa hendikepom. Sretno!

Screenshot_18.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.7. u 16:30 CET) 

prije 12 sati, IzudinB said:

Leicester - Crystal Palace 1 (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Kao što sam već i spominjao u ranijoj analizi, domaćini se nalaze na trećoj poziciji i bore se za mjesto u Ligi prvaka sa 55 bodova, jedan više od Chelseaja i tri više od Manchester Uniteda i Wolvesa. Tako da Lisice ovdje nemaju prava na grešku ako ne žele zakomplikovati ostatak sezone. Gosti se nalaze na 12-oj poziciji, nemaju zašto igrati. Leicester je također četvrta najbolja ekipa na domaćem terenu, odmah nakon Liverpoola, Man Cityja i Uniteda. Leicester još uvijek nije ostvario pobjede nakon ponovnog nastavka lige. Oni su odigrali dva remija i jedan poraz, koji je stigao u prošloj utakmici protiv Evertona u gostima. Ovo je savršena šansa da ostvare prvu pobjedu na svom terenu od ponovnog nastavka i mislim da to mogu uraditi bez nekih većih problema. Crystal Palace je izgubio posljednje dvije utakmice i nemaju neku motivaciju. Žele privesti ligu kraju, a obezbjedili su i opstanak, tako da očekujem pobjedu domaćina. Leicester City će u ovom susretu bizi bez Amarteya, Pereire, te vjerojatno i Maddisona koji je ozlijedio kuk. Na drugoj strani Schlupp i Tomkins neće nastupiti, dok vjerojatno nema ni Kellyja. Sretno!

Screenshot_19.jpg

(Koeficijenti 4.7. u 11:43 CET) 

prije 11 sati, IzudinB said:

Juventus - Torino | Juve EH -1 (1.83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Juventus je na prvoj poziciji sa četiri boda prednosti u odnosu na Lazio i osam bodova u odnosu na Inter. Gosti u ovaj susret ulaze na 15-oj poziciji i oni imaju samo šest bodova više od Leccea koji se nalazi u toj zoni ispadnaja. Juventus je u dobrom nizu i do sada su ostvarili pobjede u svim utakmicama od nastavka lige. Postigli su devet i primili samo jedan gol u tri utakmice protiv Bologne, Leccea i Genoe. Juventus je također u zavidnoj formi na domaćem terenu gdje nemaju poraza, sa 13 pobjeda i jendim remijem u 14 odigranih utakmica. Primili su samo 10 golova na svom stadionu, što je zaista za svaku pohvalu. 

Torino na drugoj strani ima dva uzastopna poraza protiv Cagliarija i Lazija, dok su od početka nastavka lige uspjeli ostvariti samo minimalnu pobjedu protiv Udinesea na svom terenu. Juventus također zna da Lazio ima jednu tešku utakmicu protiv Milana i shodno tome će staviti Torina pod još veći pritisak. Iako je ovo gradski derbi, mislim da Torino ovdje nema što tražiti. Juventus je dominirao međusobnim omjerima sa Torinom, dok nisu izgubili na svom terenu protiv ovog tima od 1995 godine. Mislim da ćemo ovdje vidjeti pobjedu od dva ili više golova razlike.

Juventusu nedostaju Sandro, Chiellini, De Sciglio, Demiral i Khedira, a to su igrači koji nisu igrali ni od početka. Na drugoj strani nema Basellija i vjerojatno Boyea. Sretno!

Screenshot_20.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 4.7. u 12:46 CET) 

Odličan dan danas! 6/7 ! Nadam se da ste ispratili! Idemo jako i sutra! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use