Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

S obzirom da su mu mediji širom svijeta posvetili zaista mnogo pažnje, mislim da je vrijeme da mu i mi na forumu posvetimo barem jedan kutak u specijalnim okladama. Mnogo medija širom svijeta navode kako će napustiti Barcelonu, te da je već predao zahtjev za transfer. Najveći favoriti za njegov potpis su u ovom trenutku Manchester City i Inter.

U betfair kladionici koeficijent da će Messi preći u Manchester City iznosi 2.25, dok je u Inter 9.5. Mislim da ovaj koeficijent za Inter ima vrijednost, s obzirom da je bivši agent Messija objavio kako je Inter pogodnija destinacija, jer su u Italiji mnogo manji porezi u odnosu na Premier ligu i Španjolsku, dok je tamo otac Messija kupio i kuću što se pisalo ranije o tome. Međutim, nije loš koeficijent 1.91 i to da će ostati u Barceloni, za one koji vjeruju da neće otići nigdje i da su sve ove vijesti samo laž.

Screenshot_27.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Što se tiče unibet kladionice, koeficijenti su nešto manji. 1.90 da će Messi ostati u Barci, dok za City daju koeficijent 2.10. Na Inter je kao što vidite ispod 7.00.

Screenshot_29.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Volio bi čuti vaša mišljenja o ovoj zbrci oko Messija. Da li će stvarno napustiti Barcelonu i ako to uradi u koji klub bi mogao otići? Ajmo da vas čujem!

Objavljeno

Mislim da je Manchester City najrealnija opcija za Messija. Guardiola je Messiju omiljeni trener a igrati u Premier league mu je sigurno želja i izazov. Messi je već zapratio Manchester City na društvenim mrežama. 

Ako se ovaj transfer realizira isto će imati ogromne posljedice i na klađenje na prvake gdje bi osvajanje Premier League Manchester Cityja bilo zantno izglednije kao i osvajanje La Lige Real Madrida. Ako Messi ode biti će veliki nered u Barceloni i teško će bez Messija moći iole parirati i boriti se za naslov. Da ne pričam o sukobu uprave sa igračima i navijačima i cijelom nezdravom atmosferom koja vlada oko kluba već neko vrijeme a koja je kluminirala zadnjih dana..

Trenutno su koeficijenti oko 2,00 i na City i na Real Madrid da osvajaju naslov kod bet365

Objavljeno
On 27. 08. 2020. at 12:36, Goksim said:

Mislim da je Manchester City najrealnija opcija za Messija. Guardiola je Messiju omiljeni trener a igrati u Premier league mu je sigurno želja i izazov. Messi je već zapratio Manchester City na društvenim mrežama. 

Ako se ovaj transfer realizira isto će imati ogromne posljedice i na klađenje na prvake gdje bi osvajanje Premier League Manchester Cityja bilo zantno izglednije kao i osvajanje La Lige Real Madrida. Ako Messi ode biti će veliki nered u Barceloni i teško će bez Messija moći iole parirati i boriti se za naslov. Da ne pričam o sukobu uprave sa igračima i navijačima i cijelom nezdravom atmosferom koja vlada oko kluba već neko vrijeme a koja je kluminirala zadnjih dana..

Trenutno su koeficijenti oko 2,00 i na City i na Real Madrid da osvajaju naslov kod bet365

i vec danas 1.66 i 1.72

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use