Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 20 sati, IzudinB said:

Everton - WBA 1 (1.50) bet365

Everton je napravio neka sjajna pojačanja ove sezone pod vodstvom Carla Ancelottija i postavili su sebi zaista ambiciozne ciljeve. Nakon što su njihovi gradski rivali Liverpool osvojili titulu u nevjerojatnom stilu prošle sezone, to mora da je teško palo plavom dijelu Liverpoola. Bilo kako bilo, oni su sezonu započeli na pozitivan način i sada žele da se to i nastavi ovdje protiv West Broma. Ne samo da se ekipa Slavena Bilića muči da pronađe konstantnost, nego su mnogo lošiji u međusobnim omjerima protiv Evertona također, pogotovo na ovom stadionu, tako da vjerujem da ovdje ne bi trebalo biti iznenađenja.

Momčad Ancelottija je zabilježila pobjedu od 0-1 u gostima u prošloj utakmici protiv Tottenhama. U međuvremenu je WBA izgubio na domaćem terenu protiv Leicestera sa 0-3. Everton je na ovom stadionu izgubio samo jednu utakmicu od studenog, a igrali su protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Uniteda, Leicestera, Chelseaja itd.

Na drugoj strani njihovi protivnici su već šest utakmica u nizu bez pobjede i nisu uspjeli postići gola u tri od posljednjih pet utakmica. Ekipa Slavena Bilića također ima samo jednu pobjedu u posljednjih šest u gostima. U ovom susretu za Everton neće igrati Branthwaite, Delph, Gbamin, Holgate i Tosun. Na drugoj strani nema Hegazyja i Zohorea. Mislim da će koeficijent pasti do sutra! Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_35.jpg

(Koeficijenti 18.9. u 17:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 5 minute, IzudinB said:

Evo zvaničnog sastava za Everton! Odlična postava, ovo bi trebala biti lagana pobjeda!

Screenshot_44.jpg

Idemo pratiti Everton. Uskoro počinje utakmica! Sretno nam!

Objavljeno
prije 6 sati, IzudinB said:

U potpunosti se slažem sa @Goksim. Ne bi ja tu ništa mnogo dodao. Leeds je zaista sjajna ekipa i pohvale na igri protiv Liverpoola.  U posljednoj utakmici su dobili Fulhama sa 3-0 i mislim da možemo nešto slično očekivati i ovdje. Samo budite oprezni sa ulozima. ja ću probati za nešto manji.

Screenshot_36.jpg

(Koeficijenti 19.9. u 09:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

1-0 Leeds! Helder Costa! Bolji Leeds u ranoj fazi utakmice! 

Objavljeno
prije 29 minute, IzudinB said:

1-0 Leeds! Helder Costa! Bolji Leeds u ranoj fazi utakmice! 

1-1. Mitrović iz penala! Kakva katstrofa je ovaj Koch u obrani Leedsa. Već drugu utakmicu zaredom pravi penal bez ikakvog razloga.

Objavljeno
prije 39 minute, IzudinB said:

GOOOOOOOOOL 2-1!!!! Klich iz penalaaaaaa!

Nisam stigao pisati, Leeds vodi već 4-1 i to lagano. Govorio sam za hendikem koji je bio skoro 2.90. Odlična utakmica. Evo dok sam ovo pisao pao je gol za Fulham. Sada je 4-2!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use