Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. minus

minus

• Live tema za nedjelju, 11. 10. 2026. Gledaš utakmicu? Ovdje komentiramo uživo: golovi, kartoni, preokreti i live tipovi. Napiši što gledaš i što igraš. Live tema 11. 10. 2026.: glavni događaj Liverpool – Man City i program dana po satnici, sa sucimaTema suca: Chris Kavanagh (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Michael Fabbri (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Peter Bankes (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Michael Salisbury (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Florian Badstubner (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Chris Kavanagh (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Martin Petersen (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Francesco Fourneau (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Alejandro Hernandez (otvara se u novoj kartici)Tema suca: Matteo Marcenaro (otvara se u novoj kartici)Como – Roma: bet365Lazio – Monza: bet365Lokomotiva – Varaždin: bet365Crystal Palace – Nottingham: bet365Hull – Everton: bet365Köln – Gladbach: bet365Real Sociedad – Deportivo: bet365Liverpool – Man City: bet365Freiburg – Schalke: bet365Sassuolo – Milan: bet365Slaven Belupo – Rijeka: bet365Füchse Berlin – Lemgo: bet365Betis – Osasuna: bet365Celje – Krka: bet365Benfica – Vitória SC: bet365Olympiacos – Panathinaikos: bet365Cagliari – Juventus: bet365Troyes – Marseille: bet365Racing – Valencia: bet365 Klikni "UŽIVO" uz utakmicu za bet365, a ime suca za njegovu temu na forumu. 18+ Igraj odgovorno. 🏆 Posljednja Šansa uživo: 7. kolo Tipovi koji se danas igraju, po satnici. Sretno svima! 18:00 Füchse Berlin – Lemgo (rukomet): @fic – Lemgo ne gubi s više od 9, kvota 1.25 (1. liga) 18:30 Celje – Krka (rukomet): @nutrija – tip 1, kvota 1.25 (1. liga) 19:00 Benfica – Vitória SC: @nenosk – tip 1, kvota 1.25 (1. liga); @underdog55 – tip 1, kvota 1.20 (2. liga) Rezultati kola i nova tablica stižu nakon zadnje utakmice. 1. liga · 2. liga · pravila Iz Srbije? Na bet365.rs novi igrači dobijaju do 5.000 RSD u bonus kreditima – otvori nalog. 18+, važe uslovi. 📋 Dnevna tema: tipovi i kvote za nedjelju ⬅ Subota 10.10.  ·  Ponedjeljak 12.10. ➡ 📲 Tip dana, najave i video svaki dan 🔔 Greške kladionica odmah na mobitel 18+ Igraj odgovorno. Live kvote se mijenjaju iz sekunde u sekundu, provjeri ih prije uplate. Tipovi u temi su mišljenja članova i ne jamče dobitak.
    • Tipovi i kvote za ponedjeljak, 12. 10. 2026.: Coventry – Newcastle (Premier liga), Atalanta – Venezia i Torino – Udinese (Serie A) te Levante – Sevilla (LaLiga). Uz to Vekić – Sakkari u Wuhanu, Mladost – OFK Beograd i NFL u noći na utorak. Tipove i komentare za danas pišite u ovoj temi 👇 Ponuda dana 12. 10. 2026.: Coventry – Newcastle i sve utakmice dana s bet365 kvotamaTema suca: John Brooks (otvara se u novoj kartici)Kvota Fritz – Tsitsipas: 1 1.50 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Fritz – Tsitsipas: 2 2.62 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Medvedev – Svrčina: 1 1.10 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Medvedev – Svrčina: 2 6.50 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Vekić – Sakkari: 1 2.50 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Vekić – Sakkari: 2 1.53 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Paolini – Bejlek: 1 1.90 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Paolini – Bejlek: 2 1.90 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota PAOK – Kalamata: 1 1.17 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota PAOK – Kalamata: X 7.00 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota PAOK – Kalamata: 2 12.00 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Atalanta – Venezia: 1 1.57 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Atalanta – Venezia: X 4.10 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Atalanta – Venezia: 2 5.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Malmö – Kalmar: 1 1.71 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Malmö – Kalmar: X 3.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Malmö – Kalmar: 2 4.33 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Elfsborg – Halmstad: 1 1.30 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Elfsborg – Halmstad: X 5.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Elfsborg – Halmstad: 2 8.00 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Mladost – OFK Beograd: 1 2.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Mladost – OFK Beograd: X 3.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Mladost – OFK Beograd: 2 2.45 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Torino – Udinese: 1 2.35 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Torino – Udinese: X 3.10 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Torino – Udinese: 2 3.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Levante – Sevilla: 1 2.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Levante – Sevilla: X 3.25 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Levante – Sevilla: 2 2.62 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry – Newcastle: 1 3.30 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry – Newcastle: X 3.70 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Coventry – Newcastle: 2 2.10 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Famalicão – Alverca: 1 1.79 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Famalicão – Alverca: X 3.30 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota Famalicão – Alverca: 2 4.75 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota LA Rams – Buffalo: 1 1.55 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti)Kvota LA Rams – Buffalo: 2 2.52 – otvori bet365 (kvote se mogu promijeniti) Koeficijenti bet365, stanje subota 10. 10. u 20:45. Podložni promjenama. 18+ Igraj odgovorno. Iz Srbije? Na bet365.rs novi igrači dobijaju do 5.000 RSD u bonus kreditima – otvori nalog. 18+, važe uslovi. 📊 Tablice Klikni na sliku za punu veličinu. 🏆 Posljednja Šansa Stanje tablice Posljednje Šanse: subota 10. 10. 2026. u 23:05 (7. kolo u tijeku: obračunato 27, čeka 5). 1. liga · 2. liga · pravila ⬅ Nedjelja 11.10.  ·  Utorak 13.10. ➡ 📲 Tip dana, najave i video svaki dan 🔔 Greške kladionica odmah na mobitel 18+ Igraj odgovorno. Koeficijenti su informativni i mogu se promijeniti, provjeri ih prije uplate. Tipovi u temi su mišljenja članova i ne jamče dobitak.
    • 7-mo kolo a lik vec ima tri promasaja, kakva igracina, "uzoriti"svima nama na forumu, samoproglaseni najbolji medju 14 000 clanova, ne treba uopce reagovati na njegove provakacije, zao mi je sto su radi njega PS napustili @Marko15, @noja57, sam sebe demantuje, pad je toliko ocigledan da se ne isplati pratiti njegove tipove, dotakao je samo dno..ali njemu je  bitno da se naruga ljudima koji su pali na velikom Bayernu, uvijek cu prihvatiti da prije padnem na Bayernu nego na Ajaxu. Na Ajax u ovoj sezoni nisam ulozio niti jedan €,  niti imam namjeru,  a isto preporucujem i vama. Od 34 kola koliko ima Njemacka i Holandska liga siguran sam da ce te vise puta proci na velikom Bayernu  sta god da odigrali, nego na amaterima holanske lige. Zaista mi je zao sto svoju energiju ne usmjeri na pisnje o talijanskoj kosarci o kojoj  mnogo mnogo zna, o euroligi, sto ne pise o Seria A i siguran sam da bi svi imali koristi od toga, ali NE,  on je izabrao da bude amater, a takvima, zna se gdje je mjesto...cccccc, moj đetiću...
    • Upravo tako, to cesto ponavljam, tad je PS igrao sam sa sobom, za one kolege koji znaju sta je BUKVAR, on je procitan kao Bukvar. Pao sam na Bayernu pa  mi nije ni zao, ali cu slaviti kada Neuer ode u penziju, uvijek me nervirao, jednostavno de*** od golmana..
    • Igrali su i igrači Barce,Intera,Chelsea ligu nacija pa se nije osjetilo. Ne mogu ne ponavljati greške jer ne postoji nešto na čemu nisam pao. Padao sam i na hendikepu plus 18 poena, kornerima, raznim lijevim sportovima. Nisam jos počeo crvene kartone u Australiji. Bar tu nema živciranja. Ujutro vidiš jesi prošao ili nisi. Nema panike,neizvjesnosti, lomljenja živica... Na Bayernu sam se iznervirao zbog Neuera,promašenih prilika, četiri puta radovao se kao dijetu golu i onda antiklimaks.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use