Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Peter Bankes


IzudinB

Recommended Posts

Peter Bankes je nogometni sudac iz Engleske koji je trenutno jedan od najboljih sudaca u Premier ligi. Rođen je 1982. godine, a svoju karijeru sudca započeo je 2009. godine.

Peter-Bankes.jpg

Bankes je poznat po svojoj sposobnosti da održi kontrolu i red na terenu, te da donosi odluke u skladu s pravilima igre. Njegova sposobnost da bude prisutan na terenu i da ima izvrstan pregled situacije, pomaže mu u donošenju najtočnijih odluka u svakom trenutku.
Bankes je u Premier ligi debitirao 2018. godine, a do sada je sudjelovao u mnogim utakmicama na najvišoj razini. Kao jedan od najmlađih sudaca u ligi, Bankes je dokazao da je spreman za suđenje najvećih utakmica.
 
Jedna od glavnih karakteristika Bankesovog stila suđenja je njegova sposobnost da bude strpljiv i taktičan u svom pristupu igračima. Kada je u pitanju disciplina, preferira razgovor i upozorenje igrača prije dodjeljivanja kartona. Također ima dobru komunikaciju s igračima i trenerima, što mu omogućuje da održava mir i kontrolu na terenu.
 
Bankes je poznat i po tome što vrlo pažljivo prati igru, te da uvijek nastoji biti u blizini mjesta događaja kako bi mogao donijeti najtočnije odluke. Njegova sposobnost da bude prisutan na terenu i da ima izvrstan pregled situacije, pomaže mu u donošenju odluka u skladu sa pravilima igre.
 
Uz to, Bankes je poznat po svojoj visokoj razini integriteta i poštenja. Uvijek pokušava donijeti pravedne odluke i izbjegava bilo kakve potencijalne sukobe interesa. Njegov ugled u nogometnoj zajednici je iznimno visok, a igrači, treneri i navijači ga poštuju i cijene.
 
Bankes je također poznat i po tome što vrlo pažljivo prati igrače tijekom utakmice, te da uvijek nastoji biti u blizini mjesta događaja kako bi mogao donijeti najtočnije odluke. Njegova sposobnost da bude prisutan na terenu i da ima izvrstan pregled situacije, pomaže mu u donošenju odluka u skladu sa pravilima igre.
 
U pogledu broja kartona koje dodjeljuje, Bankes preferira razgovor i upozorenje igrača prije nego što donese odluku o dodjeli kartona. Ovaj pristup omogućuje mu da održava mir i kontrolu na terenu, te da utječe na igru na pozitivan način.
 
U prosjeku, Bankes dodjeljuje oko 3 žuta kartona po utakmici, što je relativno niska brojka u usporedbi s drugim sudcima u ligi. Ovo sugerira da je on skloniji razgovoru i upozorenju igrača, nego dodjeli kartona za manje prekršaje.
 
Međutim, Bankes je također spreman donijeti odluku o dodjeli crvenog kartona u slučajevima kada je to potrebno. On ne oklijeva dodijeliti crveni karton za grublje prekršaje, te uvijek nastoji održati integritet i poštenje u svom radu.

Screenshot_170.png

All time

Screenshot_171.png

Prosjek žutih kartona: 3.65

Sezona 2020/21

Screenshot_172.png

Prosjek žutih kartona: 2.80

Sezona 2021/22

Screenshot_173.png

Prosjek žutih kartona: 4.16

Sezona 2022/23

Screenshot_174.png

Prosjek žutih kartona: 4.07

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use