Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Andrew Madley


IzudinB

Recommended Posts

Andrew Madley je engleski nogometni sudija rođen u mjestu Osset u Engleskoj 1983. godine. Sa svojih 38 godina, Madley je već ostavio veliki trag u svijetu nogometnih sudija. Madley je počeo karijeru kao sudija u engleskom niželigaškom fudbalu, a kasnije se probio i do elitne Premier lige. U svojoj karijeri sudio je i međunarodne utakmice, uključujući i neke utakmice kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka i UEFA Europa ligu. Madley je poznat kao sudija koji drži do fer-pleja i sportskog ponašanja igrača na terenu.

skysports-andy-madley-premier-league_4918791.jpg

Jedna od najvažnijih kvaliteta koje Madley posjeduje je njegova sposobnost da odluči odluke na terenu bez pristranosti i s visokom razinom objektivnosti. On se ne boji donijeti teške odluke, čak i ako se radi o odlukama koje će biti nepopularne među navijačima ili igračima. Ovo je neophodno za sudiju, posebno u današnje vrijeme kada se nogomet igra s velikom brzinom i s igračima koji često pokušavaju simulirati.

Madley je poznat i po svom pristupu igračima i trenerima, kojeg mnogi opisuju kao smiren i razuman. On ima sposobnost da umiri situacije na terenu i da smiri uzbuđenja. Kada je u pitanju broj kartona koje dodjeljuje tijekom utakmice, Madley se obično drži pravila i dodjeljuje kartone samo u slučaju grubih prekršaja. On ne koristi kartone kao sredstvo za discipliniranje igrača, već samo kada smatra da je to nužno kako bi se održala poštena igra.

Madley također nije sklon previše intervenirati u igru. On vjeruje da igrači trebaju imati slobodu da igraju bez previše uplitanja sudije, osim u slučajevima kada su potrebne odluke. S obzirom na broj kartona koje dodjeljuje po utakmici, Madley se može smatrati umjerenim sudijom. U prosjeku, on dodjeljuje oko tri do četiri kartona po utakmici.

Screenshot_176.png

All time

Screenshot_180.png

Prosjek žutih kartona: 2.91

Sezona 2020/21

Screenshot_177.png

Prosjek žutih kartona: 2.42

Sezona 2021/22

Screenshot_178.png

Prosjek žutih kartona: 2.64

Sezona 2022/23

Screenshot_179.png

Prosjek žutih kartona: 3.48

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use