Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo i mojih parova koje sma kombinirao na par listića...

Regensburg(sš)-Bayern 13.10. 19:00

briöi par 37 2 1,55

Bayern igra prijateljsku utakmicu i sigurno neće nastupiti Olić, Ribery, Robben i još neki prvotimci, međutim unatoč tome vjerujem da su prejaki za Regensburg.

Hrvatska(21)-Srbija(21) 13.10. 17:30

briöi par 2 1X 1,40

Malo škakljiva utakmica budući da sam Srbe (U21) imao prilike gledati i ne izgledaju loše, međutim mislim da ipak pred domacom publikom naši neće izgubiti. Spremaju se već dugo za ovu utakmicu i znaju da je veliki ulog a i svi će se htjeti namjetnuti za A rep. pogotovo sada kada se sprema "čistka"...

Frölunda(1TiK)-Södertälje 13.10. 19:00

briöi par 139 1 1,25

HC Ajoie-HC Neuchatel YS 13.10. 20:00

briöi par 1503 1 1,25

Za moj ukus i zicer dana. Statistički ovo prolazi sa debelim hendikepom. Neuchatel je prošlu utakmicu izgubio doma 7:0 a koef. je bio 1,45 (Chaux de f.). Nadam se da je to netko ispratio jer sam o tome pisao na forumu a ako nisu doma mogli protiv Chauxa kako će u gostima protiv Ajoie-a koji je približne kvalitete kao i Chaux.

EHC Visp-SC Langenthal 13.10. 20:00

briöi par 1506 1 1,50

Manglerud(ki)-SpartaWSa 13.10. 18:30

briöi par 11808 2 1,30

Njemačka(21)-Izrael(21) 13.10. 18:00

briöi par 447 1 1,40

nevjerojatno šta su sve ispromašivali...

Objavljeno

Da čujem ostala mišljenja, danas sam sastavio zanimljiv listić ali za ovaj par još nisam 100% odlučio

Zagreb - Budućnost

Kakvo je mišljenje o ovom paru, dali bi Zagreb mogao (trebao) ostvariti još jednu pobjedu u NLB ligi...

Objavljeno

Da čujem ostala mišljenja, danas sam sastavio zanimljiv listić ali za ovaj par još nisam 100% odlučio

Zagreb - Budućnost

Kakvo je mišljenje o ovom paru, dali bi Zagreb mogao (trebao) ostvariti još jednu pobjedu u NLB ligi...

Ja bi to preskocio... Liga tek počinje i prerano je za nešto prognozirati... Treba pričekati barem 4-5 kola IMO...

no bet...

Objavljeno

Zagreb - Budućnost

Ja bi to preskocio... Liga tek počinje i prerano je za nešto prognozirati... Treba pričekati barem 4-5 kola IMO...

no bet...

Ipak sam odigro ovaj par, i dobro je da sam pogodio :)

Ostali parovi:

Regensburg - Bayern    2

Salzburg - Medveščak    h0:1  1

Frolunda - sodertalje  1

Zurich - Rappersvil  1

Ajoie - Neuchatel  1

Nadal - Blake  1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use