Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA strategija - 4.korak(29.01.2021.)

Recommended Posts

Objavljeno

Korak 4

Vraćaju se Leonard i i PG ,ali jednostavno vjerujem u batuma,sinoć zabio 6 komada ( PG,KL nisu igrali ) , ja bi ga prije postavio na 2.5 .. osjećaj mi govori da je ovo nekako poklon... No vidjeti ćemo 

Washington brani reket 0 ... Washington općenito nebrani nista...mislim da će se capela nakupiti laganih poena vcrs ,plus trebao bi uzeti i hrpu rebound jer nema praktički nitko u Washingtonu da ga može preskočiti,,(bojim se jedino BO ,posto je Washington los jako, a priča se da i beal odlazi ...)

IMG_20210129_231930.jpg

Objavljeno
prije 21 sati, Ivan98 said:

Korak 4

Vraćaju se Leonard i i PG ,ali jednostavno vjerujem u batuma,sinoć zabio 6 komada ( PG,KL nisu igrali ) , ja bi ga prije postavio na 2.5 .. osjećaj mi govori da je ovo nekako poklon... No vidjeti ćemo 

Washington brani reket 0 ... Washington općenito nebrani nista...mislim da će se capela nakupiti laganih poena vcrs ,plus trebao bi uzeti i hrpu rebound jer nema praktički nitko u Washingtonu da ga može preskočiti,,(bojim se jedino BO ,posto je Washington los jako, a priča se da i beal odlazi ...)

IMG_20210129_231930.jpg

Opet lose 

Objavljeno
prije 42 minute, ante16 said:

Opet lose 

Prelose ...nemos Doc do lopte od Leonarda i PG ...

A što se tiče capele .. ja sam  glupan znao sam da bi ih mogli razbit ko picke, ali opet sam odlučio probati...

Ništa neću se baviti tim nebitnim (sporednim igračima )

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use