Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA Ponedjeljak 01.02.2021.

tihi372

Recommended Posts

Jedan zanimljiv betbuilder

CHA zasad drži tu 8.poziciju za doigravanje i jako su dobro otvorili ovu sezonu i za sada im ide odlično,pun pogodak im je bio akvizicija Haywarda što se pokazalo u dosadašnjem djelu sezone.S druge strane MIA igra ispod svih očekivanja ali su oni imali dosta problema ove sezone tako da i ne čudi da su tu di jesu.

CHA od zadnjih 10 utakmica jednom nije zabila više od 100,dok s druge strane MIA redovito prima preko 100.

Kod Miamia će večeras glavnu rječ imati očekivano Adebayo i Butler,tako da ove niže granice poena bi trebali s lakoćom preći.Adebayo bi mogo odigrati i jednu odličnu tekmu s obzirom da ga čuva zeller.

Također snižena granica na grahama mi se čini ok,play koji redovito zabija preko 10,igra 30 minuta u prosjeku i na 13 poena u prosjeku,

IMG_20210201_200822.jpg

Druga zanimljiva tekma između ATL i LAL lakersi zadnji deset tekmi u prosjeku daju 109 au deset zadnjih međusobnih daju 104 koša,večeras su upitni i davis i lebron,iako vjerujem da lebron nastupa,dok davis nije ni u ponudi kod beta,tako da vjerujem da večeras neče nastupiti tako da tu vidim lebrona sigurno da ide preko svog prosjeka od 25 koševa,a kad tome se doda i prosjek asista i skokova mislim da može preć ovu granicu,jel je čovjek sa svojih 36 godina i dalje jedan od najdominantnijih igrača u ligi.

Capela čovjek koji je 15 tekmi za redom ima 11 i više skokova,večeras u reketu ima gasola od kojeg je puno i skočniji i okretniji tako da mislim da će opet pokupit dosta skokova,zna nekad odigrat i solidnu partiju što se tiče napada i mislim da će večeras biti jedna od tih večeri

IMG_20210201_202311.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Salu da apsolutno, i da si npr cestitao moj pad svima koji slave, slozio neku posalicu s tim, sta god u tom smislu, stvarno ni najmanje se ne bih niti ljutio nego bi se nasmijao i bacio eventualno kratak rezime utakmice, jer to je zdrava konkurencija i zezanje, a ovo tvoje sinko u obje situacije nije sala, nego glupanluk. Bolje da si kakvu analizu napisao, a ne zatrpavao temu tudim poslom. Pretpostaviti cu da zaista nemas vise od 12g, i ovdje stajem s pricom s tobom na ovu temu, a apropo fokusa, vec imam tip za petak     
    • Kolega, nemoj puno da se nerviraš, bit će padova sa svih strana ali najbitnije je da sada zadržiš fokus. Što se tiče toga "znam primiti šalu kakva god bila", evo vidimo. Pripazit ću, tvoje sažaljevanje i posipanje benzinom možda stigne uskoro 
    • Hahaha a sto se pravimo fini i iskreni, posteni  Znas jako dobro sto si pisao, s kojom namjerom i sta si mislio tako da, meni je sve jasno, i zato nemas moje postovanje od tada a ovako se odnosim samo prema tebi, sto dovoljno govori, a nije da ne znam primiti salu kakva god bila. Uostalom ima osoba koja vrednuje tipove i regulira PS, a to nisi ti, pa ne znam cemu dovodis u pitanje nesto sto jos nije odluceno sada, niti je bilo odluceno kada si pisao i dovodio u pitanje moj tip kartoni na Austrija-BIH, i to screenshotom a kao samo si pitao :D odgovorio sam ti da je prolazan a ti nastavio dalje lupetati, pa si dobio screenshot dokaz prolaza od kolege za taj tip, i vise ni a ni b jer si bio uvjeren da sam pao ili samo htio da padnem hahaha Sad si isto tako trebao lijepo na toj relevantnoj stranici rezultati.com pogledati i vidio bi 7 udaraca i bio bi miran, a ovako si gladan vidim. Pametnjakovicu bez nivoa    
    • Ja zaista ne znam odakle izvlačiš to koja je stranica meni relevantna jer sam prethodni put samo pitao da li se karton ubraja iako je dobijen nakon zvižduka za poluvrijeme (što je i napisano "Van terena"). Također, što se tog kartona tiče, on je ubrajan u statistiku samo je pitanje bilo da li se broji kod kladionica jer je dobijen nakon zvižduka. A na ovo, "pametnjakovic", "bistar", "pametan", zaista je ispod svakog nivoa da se i osvrcem na to.
    • Kolega opusti se, ne obaziri se na ovog pametnjakovica kojem je cas relevantna jedna stranica a cas druga, ovisno o tome na kojoj je moj tip neprolazan. Eto kakav je pametnjakovic @furyshaa, i takvi se predstavljaju za nesto hahah, a zanima me bas koliko ima godina, jer ako je manje od 12, onda oprastam, a kobasa ga ceka  Nista necu biti zakinut, svakom normalnom je jasno da je ovaj moj tip pao...po nekim stranicama, no po najrelevantnijoj stranici rezultati.com je tip prolazan jer je Brighton imao 7 udaraca 🤣 bet 365 vuce podatke sa opte, gdje je 6 udaraca, sto se moze provjeriti sa 2 klika u 3 sekunde, i to je ono sto je jedino bitno  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use